Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

Opublikowano
29 minut temu, Velius napisał:

Był tu taki co nie miał nic na WL to mu komputer porwali, wiec uważaj.

Chciałbym zauważyć że wyprzedaż jeszcze trwa więc lepiej oglądaj się za siebie. :gigabeta:

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 27,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Kilka osób zaczepiło mnie ze nie ma jeszcze tematu świątecznego i jakos nie był to priorytet z uwagi na to co sie do okoła nas dzieje, ale tradycja to tradycja i temat powraca już 8 rok z rzędu wiec j

Opublikowano
  • Autor

U mnie mega sylwester w tym roku, chory ja, chora żona, kochany dzieciak, kochany steam deck i fura prezentów od kolegów, super ze mozna posiedziec na doopsku i popykać :gachigasm:

Opublikowano

OMG. @Ukukukiriposta szybsza niż odpowiedzi Francuzów w finale z Argentyną! Dzięki wielkie. Też słyszałem wiele dobrego. A FPS ostatnio mało co wychodzi :devil::banana-santa::thanks:

Screenshot_2022-12-31-19-26-32-04_6d702ae0009d5fd982a8f921e4d3e8ca.jpg

Opublikowano
  • Autor

image.png

@Rayosjak mnie podjechał i wysłał sylwestrową PETARDE. Qrwa nie mam słów, GIGACHAD MIKOŁAJ. Pisanie ze dziekuje teraz takie jakies...no nie da sie opisać słowami co teraz czuje, dziekuje byku, nie masz pojecia jaka radość.

Opublikowano
  • Autor

image.png

@Grabekdobił w sylwka, nie ma co zbierać, co za wariactwo, jestescie nieobliczalni. DZIEKUJE! Caly sie trzese i walić fajerwerki za oknem, bo tu lepsze.

Opublikowano

@Veliusnie oszczędza nawet kiedy za oknem fajerwerki, co za człowiek, niesamowity, dziękuje!! 

799468AF-FFC3-4472-9A36-2A4E85DB6B73.png

Opublikowano

image.thumb.png.17992f65c0bf14c6aad091c5c2738f2c.png

@Rayos rzuca takimi petardami w twarz, że aż na SOR muszę jechać, dziękuję tak bardzo <3 

Opublikowano

@Rayos na pełnej kuvvie w 2023. Widzisz to Putin jak tu w Wielkiej Polsce zagrajmery srają na inflację?! Do siego kolego i reszta Elity 

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Opublikowano
  • Autor

A kolega nie potrafi sie powstrzymac nawet po nocy i serwuje takie rzeczy :obama:

f5TdsQD.png

Dziekuje!!! Wyglada na swietna gre, chętnie sprawdze, ależ pobudke teraz mam :banderas:

Opublikowano

Nowy rok nowe gierki do ogrania :D @Velius  Pięknie dziękuje za Terminatora, uwielbiam to uniwersum a to jest jedyna sensowna gierka z tego świata od lat. @Matriks_1111 @Rayos Dzięki za przywołanie wspomnień z dzieciństwa, jaką ta gierka ma piękną grafikę 2D, bonusik w postaci God of Wara też niczego sobie :obama: chętnie ogram zwłaszcza ,że dobrze działa na Steam Decku :D  @DaffyTaka sama dawka wspomnień jak Zeus :obama:. Sierra była kiedyś sztos firmą jeśli chodzi o strategie i przygodówki. 

spacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.png

Jeszcze raz pięknie dziękuje.  Grania mam co najmniej do letniej wyprzedaży :rayos:  Zostało jeszcze kilka dni więc mam was na oku :lapka:

Opublikowano

@Malibudzieki byku!! Zainteresował mnie ten tytuł jak przeglądałem wczoraj steama :D

069706B9-89FA-4D87-97F2-46632A441BD4.png

66FB63CE-90FB-4461-8A42-D9D40BA9E6B3.png

A55D6CCF-EFB3-425B-824A-8343532C2694.png

Opublikowano

@Ukukukipoleciał klasykiem z nad klasykami, akurat ogrywam obecnie chained echeos który jako jedna z gier na jakich się wzorował koleś (szok że to zrobił jeden człowiek) miał właśnie tego klasyka

Screenshot_2023-01-01-18-10-37-95_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.thumb.jpg.23e262dbda09dfb3bcedc9d9c7ba2dd6.jpg