Kymel 786 Opublikowano 1 stycznia 2023 Opublikowano 1 stycznia 2023 Widzę, że kolega postanowił zaatakować większość z nas 2 Cytuj
Mild_smoker 61 Opublikowano 1 stycznia 2023 Opublikowano 1 stycznia 2023 Uwaga Uwaga!!! Ogłaszam zwycięzcę najbardziej szalonego "Mikołaja" na forum. Nagroda w postaci bombardowania odroczonego na następną edycję wędruje do @Rayos Napisałem do niego prośbę o zwrot 2 dlc które mi podarował wcześniej bo jednak nie były kombatybilne z tym co już posiadałem. ... To przysłał mi to czego mi brakowało bo jak to ujął "szkoda życia na zabawy we zwroty" Jestem zaorany i brakuje mi słów... 1 Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 1 stycznia 2023 Opublikowano 1 stycznia 2023 @Kymel Jeszcze raz pięknie dziękuje Będzie jeżdżone, mam spory sentyment do wyścigów z motocyklami a wszystko zaczęło się od Excite Bike i Road Rash. Muszę wymienić dysk na większy, tyle dobroci wpadło. 3 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 stycznia 2023 Opublikowano 1 stycznia 2023 Spokojnie sobie czyszczę misje z Crisis Core (którego dostałem w prezencie ) a tu @Ukukukistrzela niespodziewane, dziękuje bardzo!! Nie wiem co powiedzieć nawet, jesteście wszyscy zajebisci, ale na podsumowanie przyjdzie jeszcze czas niedługo ❤️ 2 Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 1 stycznia 2023 Opublikowano 1 stycznia 2023 Z mojej strony poleciały ostatnie, teraz pozostaje czekać na wypłatę 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 1 stycznia 2023 Autor Opublikowano 1 stycznia 2023 No i mnie @Ukukukijeszcze ustrzelił, chociaż dziwie sie ze cos jeszcze znalazl na tej mojej liscie po tym całym bombardowaniu i mu sie udało. Już sie wiecej nie spodziewałem wiec tym bardziej wspaniała niespodzianka, dziekuje bardzo, piekne zakończenie 6 Cytuj
Widget 306 Opublikowano 2 stycznia 2023 Opublikowano 2 stycznia 2023 @Figuś jeszcze daje do pieca i to ze wsparciem VR, będzie ogień a nawet miecz! Dziękować. 5 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 @Velius atakuje ziemniakiem gdy wszyscy już myśleli, że złożył broń Nie dajecie spokoju, ja tego ziemniaka miałem na oku od jakiegoś czasu, bo podobnież podobne do Vampire Survivors. Dzięki bysior! 1 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 709 Opublikowano 4 stycznia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 stycznia 2023 Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może zakladać tematu, ale na szczescie niektórzy czujni osobnicy zwrócili mi na to uwage i przekonali że tradycja to tradycja i jak zwykle wystartowaliśmy. Nie wiem nawet co tu napisać, w tym roku zaszaleliście a skala giftów przeszła jakiekolwiek oczekiwania, topowe gierki latały na lewo i prawo, Mikołaj rzucał prezentami i celnie trafiał codziennie. Do tego dołączylo kilka nowych osób, co oczywiscie jest zasługą Steam Decka a i ja mogłem dać dumnie komuś prezent wiedzac ze nareszcie ma na czym ograć ten i zaległe, super uczucie. Nie ma drugiego takiego miejsca jak tutaj i takich ludzi jak wy, w tym roku doyebaliscie i łezka sie w oku kręci że sa tu tacy wariaci, każdy z was przyczynił sie do czyjegoś wielkiego banana na twarzy i sprawił ze okres świąteczny naprawde był magiczny, dzieki za uczestnictwo i mam nadzieje ze spotkamy sie ponownie za rok. 1 13 Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 4 stycznia 2023 Opublikowano 4 stycznia 2023 @Velius Brak słów, jeszcze bomba na koniec. Wszystkiego naj naj w nowym roku mordo! Mikołaj GigaChad Piękny event. 20 stron giftów i jeszcze WIĘCEJ uśmiechu. Do zobaczenia za rok. 2 1 Cytuj
Dante 433 Opublikowano 4 stycznia 2023 Opublikowano 4 stycznia 2023 Super zobaczyć tyle radości i pozytywnej energii. Zwłaszcza w takich czasach jak ostatnie miesiące/lata. Mega pozytyw i wypas radocha. Naprawdę super inicjatywa i cieplej na sercu się robi:) 1 Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 4 stycznia 2023 Opublikowano 4 stycznia 2023 Dziękuje również. Lista gier do ogrania zwiększyła się przez was u mnie do niebotycznych rozmiarów, a że mam w zwyczaju ogrywać prezenty to nie odpuszczę Do zobaczenia za rok! 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 6 stycznia 2023 Autor Opublikowano 6 stycznia 2023 Odpalam rano kompa... i co to jest xDDDDD 2 3 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 stycznia 2023 Opublikowano 6 stycznia 2023 Już całkowicie po wyprzedaży steamowej, więc chciałbym się dołączyć do podziękowań i drobnego podsumowania. W tym roku dużo aktywniej świętowałem forumkowo-discordowe mikołajki głównie ze względu na to, że sam stałem się, za pomocą Steam Decka, dość aktywnym użytkownikiem Steama. Jednak to co ogólnie wyprawiało się w tym roku przerosło moje wszelkie oczekiwania. W sumie powinienem być już przyzwyczajony, że z roku na rok jest coraz grubiej i ustanawiamy jakieś własne wewnętrzne rekordy, ale no kurcze, niektórzy to przesadzali w tym roku zdecydowanie moja WL kurczyła się w oczach, ludzie sypali prezentami na prawo i lewo i to było po prostu piękne. Bo tu nie chodzi o to kto da najwięcej, najdrożej, tylko o sam fakt. Sam gest. Rozumiem, że niektórzy mogli czuć się niezręcznie albo niechętnie przyjmować prezenty z myślą o tym, że nie są w stanie się wystarczająco ODWDZIĘCZYĆ, ale szczerze? Według mnie najlepszym odwdzięczeniem się za wręczony prezent to faktyczne zagranie w ten tytuł. I już podczas tych ostatnich 2 tygodni widziałem całą masę ludzi grających w gry które zostały im podarowane. I to również było piękne. I generalnie jak co roku ten okres bombardowania prezentami steamowymi (i nie tylko) to dla mnie najfajniejszy czas całych świąt Bożego Narodzenia. Bo wtedy naprawdę czuję magię świąt. Jesteście wielcy i jeszcze raz serdecznie dziękuję każdemu komu byłem w stanie coś kupić, każdemu od kogo coś dostałem i mogę jedynie obiecać, że postaram się w tym roku ograć te wszystkie pozycje które dostałem! Chociaż może być cieżko, ze względu na ich ilość xd Ale pracuję nad tym i już np Crisis Core, który dostałem od Velsa i Malibu został nawet nie tylko ukończony, a scalakowany Taki to trochę post bez ładu i składu ale chciałem po prostu powiedzieć, że kocham Was ziomeczki, jesteście zajebiści i życzę Wam, żebyście epatowali dobrocią serca i miłym słowem nie tylko podczas akcji mikołajkowej, a przez cały rok! Trzymajcie się cieplutko, powodzenia w ogrywaniu gierek i słyszymy się w Grudniu 6 Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 6 stycznia 2023 Opublikowano 6 stycznia 2023 Ja również chcę podziękować za tegoroczną zabawę. Vampire Survivors pochłonął mi już 30h gry a tak za dobrą sprawę nie zabrałem się jeszcze za DLC. A gdzie czas na resztę prezentów Była to moja 4 edycja, mam nadzieje ,że zabawa będzie trwała jeszcze wiele lat i nic nie stanie na przeszkodzie uczestniczyć w kolejnych! Serduszko się raduje jak widzę u kogoś tytuł na WL z którym świetnie się bawiłem i mogę mu go podarować. Mam ogromny zapas gierek na kolejne miesiące i chciałbym za to jeszcze raz podziękować. Do zobaczenia za rok mam nadzieje ,że w jeszcze większym składzie 1 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 6 stycznia 2023 Opublikowano 6 stycznia 2023 Ode mnie również słowo podziękowania dla każdego, kto wziął udział w jakiejkolwiek formie - nie dało się nie mieć banana na japie widząc posty w tym temacie. Cały ten vibe, otoczka, rozmowy z ludźmi są nie do podrobienia i nie ma drugiej takiej inicjatywy na świecie. Jesteście świry, ale dobre świry! 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 stycznia 2023 Opublikowano 6 stycznia 2023 4 godziny temu, Velius napisał: Odpalam rano kompa... i co to jest xDDDDD Jakby co to jest "normalna" gra RPG. Chyba żadnych dzikich akcji tam nie ma z tego co się orientuję Tytuł w odpalonych może tylko wydawać się znajomym ciekawy. Ja również dziękuję wam wszystkim za 2022 i oby ten rok przyćmił wszystkie poprzednie. Tego wam i sobie życzę. Nie udało się obdarować każdego, kogo bym chciał ale i tak budżet był nieźle naruszony. Niemniej nie żałuje niczego i czuję się równie obdarowany o ile nie z nadwyżką. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 stycznia 2023 Opublikowano 6 stycznia 2023 Sorry za post pod postem ale karma chyba naprawdę istnieje, bo dostałem z zaskoczenia grą, której nie mam na wl od osoby spoza forumka, a nawet nic nie wiedziała, że Velsowi zrobiłem taki prezent Ale Pupcio to chyba mnie z kimś pomylił? 1 1 Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 6 stycznia 2023 Opublikowano 6 stycznia 2023 Czekolad chuju czemu zgarnąłeś prezent dla mnie?! 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 stycznia 2023 Opublikowano 6 stycznia 2023 Ja rowniez chcialem wam wszystkim podziekowac za zabawe. W koncu dzieki SD ogram tez gifty z poprzednich lat. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 6 stycznia 2023 Opublikowano 6 stycznia 2023 Mój debiut w tej akcji i jak już pisałem wcześniej - zawsze chciałem uczestniczyć ale pecet mnie od zawsze parzył. Wyobrażenie zayebistosci tej akcji było niczym przy tym jak to faktycznie wygląda i co człowiek czuje w tym uczestnicząc. Prawdziwa magia świąt. Pięknie się obdarowuje i pięknie się czuje człowiek będąc obdarowanym. Jedynie czasem czułem się głupio kiedy ja rzucam gierkę za 20zl, a druga strona wali jakimiś tonami. Ale przynajmniej starczyło do całej friendlisty. Wróciła iskra w serduszko miłości do forumka po latach. 1 3 Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 7 stycznia 2023 Opublikowano 7 stycznia 2023 To i ja na sam koniec dodam ostatni prezent od @Ukukuki. Przyznaję, że trochę się za***ałem w akcji, więc wrzucam dopiero teraz, bo prowadzilem jeszcze małe pertraktacje z kolegą Dziękuję bardzo za gifta, tym razem już publicznie, bo gierka świetnie się sprawdzi do kanapowego grania że znajomymi i możliwości złojenia komuś skóry Moja kolekcja została uzupełniona o poniższy tytuł: Zanim zaczął się event mówiłem głośno, że nie biorę udziału, głównie ze względów finansowych i nie dało się powstrzymać pokusy, żeby nie rzucic w kilkoro z was jakimś giftem, który chociaż na chwilę wywoła banana na twarzy. Ze swojej strony podwójnie dziękuję wszystkim, bo jestem jedynym, który zgarniał od was gierki na XO, bo nie dysponuję ani PC ani Deckiem, ale to pokazuje w piękny sposób na ideę tego co robimy już kolejny rok z rzędu. Ogromnie doceniam każdy prezent i obiecuję ograć zarówno te jak i kilka zaległych, a w przyszłym roku wrócic i zaatakować z partyzanta każdego kto się nawinie. Spocznjj! 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi