Rayos 3 170 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 dzieki raz jeszcze @Moldar! Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 Ale będzie grania po świętach na wolnym Tym razem rpg od @sprite Ratujecie mnie Panowie o zaanektowaniu telewizora przez dziewoje 1 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 @sprite przyatakował nagle z zaskoczenia jeszcze dzieki!! 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 654 Opublikowano 24 grudnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 grudnia 2022 Przepraszam za mały "serious time". Nie chcę psuć zabawy, ale napiszę raz i sobie idę. Od lat nie biorę udziału w zabawie z przyczyn, które zachowam dla siebie, żeby nie wyjść na grincha. Ale pozwolę sobie na mały komentarz, żeby nie pisać osobno na chacie. Przez szereg trudnych spraw i problemów, które nagle wyskoczyły IRL, poważnie potrzebowałem odskoczni od codzienności. A mam wrażenie, że nieco więcej w tym roku na forum przesiedziałem, więc tytułowa zabawa była dobrym pretekstem i nieco w tym pomogła. Szczególnie w takim okresie. Z mojej strony "udział" jest czysto symboliczny. Na "bomby" naprawdę nie mogę sobie obecnie pozwolić, a już na pewno nie dla wszystkich, dlatego szału nie ma z mojej strony. Niemniej jednak naprawdę szczerze chciałem dobrać co niektórym gierki, które sam uważam za fajne, interesujące, lub przy których sam spędziłem dużo czasu. Cena ceną, ale frajda frajdą. Serio liczę, że przynajmniej dacie tym tytułom prędzej czy później szansę. Dlatego traktuję to wyłącznie jako symboliczne świąteczne piwko ode mnie, choć życzenia i intencje są jak najbardziej szczere. Jednocześnie to, czego mogłem się obawiać/spodziewać - sam otrzymałem kilka giftów. Dziękuję mikołajom serdecznie i doceniam. Niemniej jednak bardzo wszystkich proszę - i nie jest to odwrócona psychologia - nic mi już nie wysyłać. Raz, że nie czuję się dobrze przy znacznej różnicy cenowej podarków, a dwa, że przez wspomniane problemy IRL czasu na granie mogę mieć teraz jeszcze mniej, niż dotychczas. No porobiło się, więc prędzej czas znajdę o grach pogadać, lub powspominać, niż samemu w nie grać... Tak czy inaczej, dziękuję mikołajom, jak i pozostałym forumowiczom za fajną/szaloną społeczność. 12 godzin temu, Figuś napisał: Wielkie dzięki @Suavek będzie grane Super Hexagon jest niesamowity w swej prostocie. Teoretycznie można całość przejść w 6 minut. Teoretycznie... Mnie bicie rekordów zajęło ponad 20 godzin. 10 godzin temu, Pupcio napisał: W końcu dostałem gre o gołych anime babach W zeszłych latach była moda na wręczanie sobie HuniePop. W sumie dziwię się, że jeszcze nikt nie wpadł tu na ten pomysł. Ale Mirror, pomimo bycia hentajcem (po wgraniu uncensor patcha), to naprawdę fajna gra typu match-3. No ma zbereźne elementy, momentami wręcz chore przy kilku wątkach, ale jak na miks puzzli i RPG to grało się fajnie, szczególnie w tej cenie. W dodatku przystępny calak osiągnięć. No i powiedzmy sobie szczerze - wolicie układać gemy w prostym Bejeweled 3, czy walczyć przy tym jednocześnie z cycatą amazonką lub elficą w Mirror? 9 godzin temu, Ukukuki napisał: @Suavek Szczerze mówiąc kompletnie gierki nie znam ale wygląda jak Twierdza Na pewno sie zapoznam, dzięki Na Steam mam niewiele godzin na liczniku, bo grałem w to jeszcze z fizycznego nośnika jakoś na studiach. Nawet nie będę próbował zliczyć, ile godzin, ale (za) duzo... Z tego co się orientuję lubisz strategie, zarówno Real-Time, jak i Grand Strategy. Knights of Honor to coś pomiędzy. Bardzo przystępna strategia z kilkoma fajnymi rozwiązaniami. Nie idealna, ale można tworzyć świetne scenariusze. No i OST sam w sobie jest cudowny. Niedawno wyszła część druga, ale z tego co widzę wygląda w dużej mierze na to samo, tylko w 3D. Pokażę jeszcze z wdzięcznością, co mnie mikołaje zdążyli przynieść, za co serdecznie dziękuję, ale na tym kończymy w moim przypadku, bardzo proszę. HoMM3 moja młodość i ulubiona odsłona serii. Wersji HD nie mam, tylko wersję GOG, ale kiedyś chętnie obadam. Figuś chyba śledzi moje rekomendacje YT, bo oglądałem ostatnio kilka materiałów o Symphony of the Night i serio rozważałem zapoznanie się z serią. Tematycznie. Jednocześnie dziękuję też i przepraszam @Dr.Czekolada, który trafił świetnie w mój gust, ale naprawdę nie mogłem gry przyjąć... Ale zgaduję, że nic się nie zmarnuje. Zdrowia życzę, spokoju, i żeby życie się wszystkim układało. Bawcie się dobrze. PS. Jeszcze mini-prezent dla organizatora @Velius Spoiler 11 Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 @Suavek nie gadaj, tylko wrzucaj coś na WL i rób publiczną! Cena gry niska? Majster, nie liczy się wydawanie furmanki kasy na grę, ale gest, pamięć i sprawienie radochy komuś. Tobie się to udało, więc daj innym szansę na rewanż 1 Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 24 grudnia 2022 Autor Opublikowano 24 grudnia 2022 Miku-łaj @Suavekwyslal mi to wczoraj, ale mialem w planach odrzucenie bo juz w gierke gralem na Switchu, aczkolwek po głębszych przemysleniach zdecydowalem sie prezent przyjąć. I wszystko co napisał @Bzduraspowyżej to prawda. 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 Się rzucili dzięki wielkie @pawelgr5!! Bardzo mi się podoba, będzie grane Tak, mam decka od paru miesięcy Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 No teraz jeszcze bardziej chcialbym posrtawic piwo Panu Suavkowi, albo chociaz gierke wyslac a tu sie nieda Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 Wyczuwam potezna MOC w tym gifcie Chlopaki moj budzet nie da rady przy takim bombardowaniu. Prosze o spokoj bo jade na oparach niestety. Pieknie dziekuje Panie @Rayos Niesamowicie tak ogrywac tego typu sztosy przenosnie! 1 1 Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 24 grudnia 2022 Autor Opublikowano 24 grudnia 2022 Gifty lataja nad głowami az sie morda cieszy. 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 O w dupę... @Rayos też bez kredytu w tym roku widzę pieknie dziękuję. Może jakaś infografika w tym roku? Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 (edytowane) O kurcze dostałem tym samym z dwóch stron Dziękuję za mocne uderzenie @Moldar i @Dr.Czekolada ale muszę przyjąć prezent od Pana Czeko Santy, bo jego pocisk był szybszy dosłownie o parę minut Edytowane 24 grudnia 2022 przez oFi Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 Nawet obaj wyraziliśmy ździwienie, że jeszcze nie masz. Cytuj
Moldar 2 247 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 Już myślałem że obrażony czy co xD bo dostałem odrzucenie prezentu Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 24 grudnia 2022 Autor Opublikowano 24 grudnia 2022 hmmm 6 minut temu, Moldar napisał: Już myślałem że obrażony czy co xD bo dostałem odrzucenie prezentu Sprawdz lepiej plecak czy czegos nie zgubiles Cytuj
PiPoLiNiO 760 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 @Suavek Podziękował ładnie. Obadam Wesołych 1 1 Cytuj
Moldar 2 247 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 hmmm Sprawdz lepiej plecak czy czegos nie zgubilesCoś widzę ale jestem w amoku świątecznym wiem rano Cytuj
Figuś 21 169 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 Piękne dzięki @Rayos z tej okazji idę sobie jeszcze barszczyku zagotować z pierożkami edit. Pan Władza @Starh robi prezenty wysyłając gierki mafijne co prawda ja mam już ograne ale na PC są mody jeszcze co nie 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 Gierki mafijne, bo czasem trzeba być tym złym Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 Ostatnia delikatna partia malych giftow poleciala ode mnie. Koncze bo troche cieniutko z funduszami. Dzieki za wspolna zabawe. Zajebiscie bylo jak zawsze! 5 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 No. Ja mam już spokój psychiczny w końcu i mogę coś odpalić na Stea... @pawelgr5 dla mnie "odrobinę Boomer" to jak ptasie mleczko w buzi. Ale sztos dziękuję ci bardzo drogi imienniku! Cytuj
Mild_smoker 61 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 Czy to jakaś nowość na steam ze teraz juz nie podarowujemy komus "kopi gry" tylko "subskrypcje "? Czy to ja zaspałem? Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 (edytowane) Rayos chyba wygrał w Totka, bo mnie ozłocili :O Wszystkie z tych gier to sztosy! W każda z nich chciałem bardzo zagrać! Danga 3 - jedyna część, której nie udało mi się ograć na ps vita Ruined King - jestem walnięty na punkcie Lore Lola od czasów Arcane, wiec wciagam po same bile te giereczke. Ori - no co ja mogę powiedzieć, łezka leci. Mam grania na cały rok! Chyba będę musiał kupić steam decka. Nawet nie wiem co napisać, forumek zrobił mi znowu piękne święta. Dziękuje, z głębi mojego niebieskiego serca. Edytowane 24 grudnia 2022 przez Starh 2 Cytuj
Mild_smoker 61 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 Teraz, Starh napisał: Rayos chyba wygrał w Totka, bo mnie ozłocili :O Wszystkie z tych gier to sztosy! W każda z nich chciałem bardzo zagrać! Danga 3 - jedyna część, której nie udało mi się ograć na ps vita Mam grania na cały rok! Chyba będę musiał kupić steam decka Ale urwał!!! Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 24 grudnia 2022 Autor Opublikowano 24 grudnia 2022 Dangana 3 to tam chyba nie bylo jak patrzylem wczesniej bo by dawno wlecial, topka gier. Mikołaj ma gust. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi