Starh 3 170 Opublikowano 24 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2022 1 minutę temu, Velius napisał: Dangana 3 to tam chyba nie bylo jak patrzylem wczesniej bo by dawno wlecial, topka gier. Mikołaj ma gust. Pierwszych dwóch części pisałem nawet recenzje na PPe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 24 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2022 Wishlista skasowana, bo po prostu nie dam rady więcej ograć, a i backlog spory, więc mam zabawy na pare lat. Dzięki za wszystkie prezenty. Znowu się morda cieszy przy ich wręczaniu i dostawaniu. Wszystkim życzę zdrowych, wesołych świąt! ps. Mam ze sobą biedalaptopa, więc gierki o wyższych wymaganiach odpalę po powrocie do domu (po nowym roku). Ale na szczęście vampire survivors chodzi na wszystkim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 24 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2022 Do mnie to nie tak, i co ja mam teraz prezenty odrzucać? Misie pluszowe moje kochane @Dr.Czekolada@pawelgr5 Kakaowy kolega był pierwszy ściskam mocno i już się odwdzięczam tylko pieroga zjem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2022 Dzięki @MichAelis ale jestem ciekaw czy jest takie dobre jak mówią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 24 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2022 @MichAelis draniu! Dziękuje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2022 O mój Boże @Daffy Dziękuję w końcu poznam fenomen tej gry xd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 25 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2022 Człowiek sobie grzecznie siedzi i się nie wychyla, organizuje wigilię dla rodziny, ogarnia dzieci i kiedy w końcu ma czas o 2 w nocy patrzy a tu @Velius oraz @Suavek zostawili prezenty pod e-choinką. Dziękuję wam z całego czarnego serca i mam nadzieję, że wszystkim biorącym udział w akcji spełnią się marzenia - zarówno te przyziemne, jak i te najambitniejsze. Każdy ma swoje przygody, życie, zmartwienia i małe przyjemności jak i nieprzyjemności , ale proszę was bardzo pamiętajcie o jednym - jesteście wspaniałymi ludźmi! Wartościowymi, kochanymi, kochającymi i ważnymi dla wielu osób (nawet tych o których nigdy byście nie pomyśleli). Nawet jeśli życie rzuca Wam kłody pod nogi, potykacie się, przewracacie - zasługujecie na to by podać Wam rękę i was podnieść lub przynajmniej zawołać z daleka, że dacie radę! Tęcza (gejowska) pojawia się tylko po deszczu, a za każdą stromą górą jest dobry widok wstecz lub droga "z górki". Nie powiem, sam się trochę wzruszyłem, ale wszystko piszę szczerze i mam nadzieję, że los w przyszłości dla każdego będzie łaskawszy. Cieszmy się "naszym tajnym" (ja żonie nie mówię, bo musiałbym się nasłuchać) świętem i kochajmy się (no homo). 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 25 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2022 Bardzo dziękuję panie Rayos, to musi być prawdziwe przeżycie zagrać w to w powyżej 30 klatek, nie wiem co więcej powiedzieć, lecę po kawę, wariaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 25 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2022 @Moldar Zwariowal Byłeś pierwszy i od razu dostałem zawrotu głowy od takiego prezentu. Dziękuję Mikołaju z calego serduszka - będzie grane na pewno, a i sprawdź swoje Mikołajowe konto, bo coś tam czeka na akceptację Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 25 grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2022 Wszyscy mnie już pozabijali prezentami, lista życzeń wyglada jak wioska po wizycie smoka w sredniowieczu, wiec nie jestem w stanie opisać szoku jaki przeżylem wstajac dzis rano i widząc prezent od @Shankor Mordo kochana bardzo dziekuje, wspanialy prezent. Brak mi słów! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 25 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2022 Heh no mocarna pobudka Suavek od czasów warcraft 3, tower defense to moje ulubione mini gry więc trafiłeś idealnie Deus exa nigdy nie skończyłem, a zawsze chciałem, liczę, że na decku będzie elegancko działać No i tutaj chłopaków trochę porąbało, człowiek robi skromne gifty, a tu takie bomby lecą, po prostu "matko bosko co to tu się stanęło"Wszystkim bardzo mocno dziękuję 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2022 Dziekuję @Suavek za zaatakowanie w wigilie dzisiaj odebrałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 25 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2022 @Kosmos Pięknie dziękuje za tego klasyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 25 grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2022 A u mnie od wczoraj tak, juz mnie zbanowali. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 25 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2022 Spoko ja jestem w rozjazdach i ta apka steam to chyba nigdy nie będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 25 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2022 Momentami chyba wszystko się wiesza jak za dużo osób na raz korzysta czy coś w tym stylu. Bo też mam jakieś zwiechy i apki i stronki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2022 21 minut temu, Velius napisał: A u mnie od wczoraj tak, juz mnie zbanowali. Mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 25 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2022 Ja też od dwóch dni. Ticket do supportu wysłany. A-ale, mikołaj sobie inaczej radzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 366 Opublikowano 25 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2022 Gabe musi was hamować w tym roku bo STRACILIŚCIE KONTROLE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 25 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2022 Co tam sie w nocy podzialo Gierka od Arkane to zawsze absolutny sztos. Pieknie dziekuje Panie @MichAelis Jeszcze nie odnowily sie reakcje na forumku to nawet nie moge plusowac giftow 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 25 grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2022 Próbuje ciagle dac jednej osobie gifta i wlasnie widze w feedzie ze dostal to od kogos innego. Glupi Steam i glupi Gabe Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 25 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2022 A u mnie kolejny strzal w pysk Niesamowicie sie ciesze. Dzieki @sprite Co to sa za swieta! 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 25 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2022 Patrząc na to co kupiłem na różnych promkach przez 7miesiecy na decku i co dobre duszyczki forumkowe sprezentowały pod choinkę to licząc dokładnie mam grania na jakieś 4lata do przodu xddd @Kosmospięknie dziękuję, teraz nic nie chcesz ale ja to będę pamiętać, nie będziesz znać dnia ani godziny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 25 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2022 A @Matriks_1111 się opierdala i discorda nie sprawdza Może wywołanie do tablicy pomoże, zostaw te pierogi człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 25 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2022 Uważajcie na to Brotato. Następny narkotyk po wampirkach 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi