Opublikowano 19 grudnia 20222 l Dajcie chociaż mikołajowi majtki ubrać, bo jeszcze nawet z wyra nie wstał a już pełne sanie zapakowane prezentami
Opublikowano 19 grudnia 20222 l Autor 1 godzinę temu, Bzduras napisał: No panie, instalka już idzie, będą święta jak w 1998 - kołderka, ekran i pakowanie Squalla na Snow Lionach, a obok otwarty segregator: Pokaż ukrytą zawartość Tez miałem specjalny zestaw, nadal go mam w sumie. Spoiler
Opublikowano 19 grudnia 20222 l Dokładnie z tego kompendium są ksera w segregatorku, za szczyla nie miałem kasy na takie artefakty i święte Graale gamingu Ale starą kopię FFVIII na PSXa dalej trzymam w domu.
Opublikowano 20 grudnia 20222 l Niby człowiek mówił, że się więcej nie da na to nabrać. Bo przecie już tyle razy się tak działo i potem nauka była wyciągana z tego co się stało. Az tu nagle kolega @Veliussię odzywa, rozmowa o tym, że święta, że putinflacja, że hajsu nie ma. Idę położyć dzieci spać, wracam i coś tam grzebię i nagle widzę jakąś egzotykę na pasku powiadomień. Wchodzę, a tam oczywiście co? Dopiero po trzykrotnym przeczytaniu dotarło do mnie co się właśnie stało. I dojechał mnie jak co roku, patrząc prosto w oczy sprzedał mi lepa. @Velius nie zmieniaj się chłopie i nie bierz jeńców! Dziękować i bez obioru!
Opublikowano 20 grudnia 20222 l Full auto, losowanie pary było w pierwszych latach, a i tak zawsze kończyło się na FFA, więc Velsu odszedł od tej formuły i każdy robi prezenty komu chce, ile razy chce i za ile chce.
Opublikowano 20 grudnia 20222 l Pewnie prezenty jeszcze przyspieszą za 2 dni wieczorem, bo rusza świąteczna wyprzedaż na Steam
Opublikowano 20 grudnia 20222 l 4 minuty temu, Velius napisał: Nic jeszcze nie widziales Mam nadzieje, że jesteście gotowi
Opublikowano 20 grudnia 20222 l I koniec ode mnie, piec postanowił się zepsuć, a fachowiec przytulił do ręki cały budżet giftowy plus nadwyżkę za części Dziękuję za udział, przepraszam tych, których miałem jeszcze obdarować, ale z pustego i Salomon nie naleje
Opublikowano 20 grudnia 20222 l I koniec ode mnie, piec postanowił się zepsuć, a fachowiec przytulił do ręki cały budżet giftowy plus nadwyżkę za części Dziękuję za udział, przepraszam tych, których miałem jeszcze obdarować, ale z pustego i Salomon nie naleje [emoji20]Mogłeś odpalić Finala, komp ogrzał by chatę
Opublikowano 20 grudnia 20222 l Przecież ósemka działa na komputerach podłączonych do prądu, to nie ta część rozgrzewa serduszka i komkutery tłumów
Opublikowano 20 grudnia 20222 l 25 minut temu, Bzduras napisał: I koniec ode mnie, piec postanowił się zepsuć, a fachowiec przytulił do ręki cały budżet giftowy plus nadwyżkę za części Dziękuję za udział, przepraszam tych, których miałem jeszcze obdarować, ale z pustego i Salomon nie naleje Co się stało konkretnie?
Opublikowano 20 grudnia 20222 l Pytaj mnie, a ja Ciebie, nie znam się na tym - gość przyszedł, coś poodkręcał, coś powymieniał, coś poregulował i zgarnął kasę. Ważne, że działa, bo wczoraj w ogóle nie startował. edit: to coś to chyba dysza olejowa albo układ zapalnika, w każdym razie ten element co służy za przepływ gazu do iskrownika albo czegoś tam.
Opublikowano 20 grudnia 20222 l Autor No i @Pupciopróbuje mnie POIRYTOWAĆ rzucając prezentem w twarz Bardzo dziękuje, w święta bedzie robiona kawa ze szczypta horroru Ale serio, 48h do wyprzedaży, wstrzymajcie sie już koledzy, kupienie prezentu na promocji to oszczedność a oszczedność to szansa na jeszcze jeden prezent dla kogoś i sprawienie troche wiekszej ilosci radości w te swięta
Opublikowano 21 grudnia 20222 l Ja odpadam bo mi głupio jak nie ogrywam gier które dostaję. A na forum już praktycznie mnie nie ma. Wpadłem bo temat zobaczyłem. Dziękuję za prezenty przez te wszystkie lata i za pozwolenie mi brac udziału. Gp plus moje kupowanie premier powoduje że naprawde nie ma gier poza może 2-3 drogimi grami na wish liście które chce ograć. Fajna inicjatywa i miłej zabawy biorącym udział życzę
Opublikowano 21 grudnia 20222 l Ja odpadam bo mi głupio jak nie ogrywam gier które dostaję. A na forum już praktycznie mnie nie ma. Wpadłem bo temat zobaczyłem. Dziękuję za prezenty przez te wszystkie lata i za pozwolenie mi brac udziału. Gp plus moje kupowanie premier powoduje że naprawde nie ma gier poza może 2-3 drogimi grami na wish liście które chce ograć. Fajna inicjatywa i miłej zabawy biorącym udział życzę EDYCJA POSTA: @Pupcio
Opublikowano 21 grudnia 20222 l To jakiś trik, że trzeba napisać że się odpada i wtedy się dostaje gierkę? [emoji1787][emoji1787][emoji1787] jak tak to ODPADAM! [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]