Hubert249 4 285 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 Git skrzyneczka trafiona Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 To jest losowe czy trzeba podnieść jakiś skill? Kurwa mam nabite 5h i nie miałem jej ani razu A dałem zrobić runa ziomkowi i miał 3 takie xD Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 Im więcej masz wbite w Luck tym większa szansa, ale skrzyneczka z 5 itemami jest losowa. 1 Cytuj
Dante 451 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 Moja druga gierka roku po Elden Ring. Polecam odblokowywać postacie i je testować, bo sa mega fajne kombinacje. Plus póżniej podnoszenie jajeczek podbija losowe statystki. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 I jakoś tak to leci pomału w tym wampirowie Szybki, fajny run z przyspieszonym upływem czasu. 5 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 19 godzin temu, Hubert249 napisał: Nie ma muzyczki? muzyczka jest bardzo fajna. jako koneser gier video, obadałem tytuł i faktycznie udany indyczek. czy wasze koty też są zafiksowane grą? Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 Czasem można fajnie odlecieć... Spoiler Przy okazji, jakieś sugestie jak pokonać Sketamari? Bo ogólnie ten cały poziom Bone Zone mocno specyficzny. Brak kurczaków i EXP wolno wpada, a RD jeszcze nie odblokowałem. 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 2 minuty temu, Suavek napisał: Przy okazji, jakieś sugestie jak pokonać Sketamari? Arcana dająca Gold Fever przy podniesieniu sakiewki i ten sam zestaw itemów co na Red Death, dadzą radę. Ta arkana jest o tyle fajna, że podczas Gold Fever postać jest leczona za każdą zebraną monetkę, więc traktuj to jako substytut kuraka i będzie git. 1 Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 Na cholerę nja to w ogóle odpalałem? To jest kompletny crack cocaine, niby oglądam meczyk w tv, a chciałbym spróbować kolejnego runa Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 Heh, nie powinno to dziwić, bo gościu wcześniej pracował jako software developer w przemyśle hazardowym i podłapał pomysły jak to przenieść do gry. Cieszcie się, że nie pomyślał, że może na tym wyciągnąć prawdziwą kasę ;p Nawet achievementy są tu zrobione, żeby ciągle coś wyskakiwało. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 https://steamdeckhq.com/news/most-played-titles-on-steam-deck-november-2022/ 1 Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 Coś jest zwalone z aczikami? Wpadają dopiero po kolejnym uruchomieniu, nie po odpaleniu z QR. Podobny problem miał swego czasu Hades. Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 14 minut temu, dee napisał: Coś jest zwalone z aczikami? Wpadają dopiero po kolejnym uruchomieniu, nie po odpaleniu z QR. Podobny problem miał swego czasu Hades. Hmm a nie wpadaja Ci po tym jak zginiesz, na ekranie podsumowania? Stawiam ze nie chcieli przeszkadzac i zaslaniac ekranu powiadomieniami wiec nie wpada poczas rozgrywki. Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 Nie nie, już rozwiązany problem. Grałem chwilę offline (dzięki frajerzy z UPC). I te acziki zdobyte offline odświeżyły się dopiero po uruchomieniu gry od nowa, czyli bez QR. Teraz już wpadają na bieżąco, właśnie w menusach. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 Nic dziwnego że Spencer natrzaskał kilkadziesiąt godzin w VS Doszedł ktoś do runa z samymi Bossami? Chyba najdłużej 12 minut wytrzymałem tam. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 ja uderzyłem drugi level i od razu doszedłem do 64 levelu :spencer: fajna gra, fajna Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 31 minut temu, Daddy napisał: Doszedł ktoś do runa z samymi Bossami? Chyba najdłużej 12 minut wytrzymałem tam. To dużo Ci nie brakowało do końca, bo trwa 15 minut Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 55 minut temu, Daddy napisał: Nic dziwnego że Spencer natrzaskał kilkadziesiąt godzin w VS Kilkaset, nie kilkadziesiąt Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 Dotarłem do mleczarni, ależ mnie tam biją Ale zmiana postaci na Imeldę i całkowicie inaczej mogę prowadzić rozgrywkę W ogóle dźwięki bicia mobków magic wandem brzmią jak wybuchy fajerwerków XD Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 @Bzduras jak się dostać na wieży gallo do postaci?? Jest z prawej strony niby ale mapka to tylko góra/dół. Jakiś teleporcik? Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Tak, idź w stronę znaku zapytania i po lewej stronie szukaj okna/witrażu, przez nie przejdziesz do postaci. 1 Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Wyinstalowałem tę grę pewnie z 10 razy, zawsze jak w nią gram to myślę "no nie, nie mam czasu, setki gier czekają, a tutaj się tak wolno rozkręca. Na 30 minut tego runu, większość czasu tak naprawdę nic nie robiłem". A później instalowałem z powrotem bo cyferkę nabić wyżej... Tak "z ciekawości", co robią ludzie którzy grają w to setki godzin? Bo na razie to ciągnie odblokowanie nowych postaci, broni, wykończenie etapu, unlocki itd. No ale już dużą większość mam odblokowaną. Jak ktoś gra w to kilkaset godzin, to co, po pierwszych 20 godzinach powtarza ten sam run na nieco wyższym "curse" czy coś takiego? Czy pojawia się coś jeszcze? I jest w grze cały czas, czy oni robią runy po pół godziny aż coś się randomowo w niektórych z nich pojawi? Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Przez ten temat na forumku przypomnieliście mi o giereczce i znowu zacząłem grać. Kurde, nie mam czasu na takie pierdoły, a znowu wciągnięty jak w bagno xD Odblokowałem sobie dwie ukryte postacie z trzeciego i czwartego poziomu, robię nowe ewolucje, właśnie doszły mi jeszcze jakieś inne pierdolety. Teraz miałem run jakimś miśkiem co rzucał bombami wiśniowymi, fajny motyw. Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Te ostrzeżenie dot. epilepsji na początku gry jak rzadko kiedy w pełni na miejscu... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi