pawelgr5 1 507 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Piekny runik zakonnica dzis wjechal. Pora kupic te gre na SD zeby pan developer zarobil na mnie odrobine grosza. 1 Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 (edytowane) 4 godziny temu, Suavek napisał: Te ostrzeżenie dot. epilepsji na początku gry jak rzadko kiedy w pełni na miejscu... No hej Edytowane 4 grudnia 2022 przez kudlaty88 1 1 Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Idealna gierka na smartfona, ale google play mi mówi, że jest niedostępna w moim regionie. Cytuj
janol 433 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Można grać na telefonie przez chmurę xboxową Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 37 minut temu, Faka napisał: Idealna gierka na smartfona, ale google play mi mówi, że jest niedostępna w moim regionie. No właśnie, ciekawe ocb. Kupiłbym na smartfona. Chmura ma jednak wymagania co do routera i szybkości neta więc nie zawsze się sprawdzi. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Ponoć gierka "Magic Survival" na telefony to taka kopia VS. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Dzisiaj pocisnąłem ostro i odblokowałem Gallo Tower. Jednak ograniczanie się do bata było złym pomysłem, połączenie Holy Wand+Heaven Sword+Thunder Loop robi taką miazgę, że aż mi żal tych potworków. A ile tutaj jest włoskiego żargonu napchane, to aż się japa śmieje XD Zionięcie ogniem po nduji? Jasne, że tak! I faktycznie dobrze jest się skupić na Unlockach po kolei, wiele zajebistych przedmiotów nam powlatuje do gier. Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 Jedno przyznam - jak już mi się zdarzył run, prawie pół godzinny, w którym niestety nie odblokowałem nic nowego, ani nie zdobyłem nic, co planowałem, to jednak satysfakcja już była mniejsza, zdecydowanie. No dobra, kasa wpadła i może kill count Milk Elementali sobie nabiłem, ale mimo wszystko rozczarowanie, że nic nie wpadło z osiągnięć. Bo jak już kto chce z jakiegoś powodu analizować "sens" gry i dorabiać ideologię do czegoś, co ma sprawiać po prostu frajdę, to chyba do tego to się właśnie sprowadza - satysfakcja z niemal nieustannych osiągnięć, postępów, unlocków. Gdy tego w pewnym momencie zabraknie, to gra zapewne pójdzie w odstawkę. Ale zanim to nastąpi, to z pewnością minie dobre kilkadziesiąt godzin. Aczkolwiek niektóre sekrety w ogóle nie są powiązane z osiągnięciami (a przynajmniej nie bezpośrednio) i też warto się nimi zainteresować. Wyczytałem, że w grze jest mnóstwo dodatkowych postaci, z czego najbardziej rozbawiło mnie... Spoiler drzewo... 1 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 No własnie o to chodzi, o kolejne unlocki. Gra się chyba nie konczy, nie ma nawet gowno ekranu z gratulacjami jak w Ghostbusters na NESa wiec bawi przede wszystkim odkrycie czegoś nowego. Najlepiej każdy run włączać z konkretnym celem. Ćwiczyć nie ma czego bo lewego analoga to kazdy juz umie uzywać. Kupiłem wczoraj na Steam i będzie co jakiś czas partyjka pod kołderką. Pdkrywanie od nowa bawi jak za pierwszym razem. Wczoraj okolo 2h pograłem i 34 unlocki wpadły Cytuj
Bzduras 12 760 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 45 minut temu, pawelgr5 napisał: Gra się chyba nie konczy, nie ma nawet gowno ekranu z gratulacjami Są napisy końcowe, proszę nie siać dezinformacji Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 14 godzin temu, bartiz napisał: Ponoć gierka "Magic Survival" na telefony to taka kopia VS. Właśnie sprawdziłem info o tym i wychodzi na to, że Magic survival było pierwsze też stestuje to. Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 2 godziny temu, Suavek napisał: Aczkolwiek niektóre sekrety w ogóle nie są powiązane z osiągnięciami (a przynajmniej nie bezpośrednio) i też warto się nimi zainteresować. Wyczytałem, że w grze jest mnóstwo dodatkowych postaci, z czego najbardziej rozbawiło mnie... Pokaż ukrytą zawartość drzewo... Zgadza się, jest kilka ukrytych postaci które mocno ułatwiają zdobycie calaka. Pierwszą którą odblokowałem była Red Death chyba która startuje z toporami po ewolucji i movement speedem +100%. A są jeszcze lepsze xd Ja się zawiodłem tylko na patchu 1.0 bo zapowiadali że będzie coś trudniejszego niż wcześniej a wyszło tak, że zrobienie tych nowych achievementów to nadal tylko formalność. Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 Dopiero wpadł mi pierwszy skończony 30 minutowy run i to, co się dzieje w ostatnich sekundach Cytuj
Rtooj 1 662 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 U mnie również, mleczarnia dziadkiem z czosnkiem. Czosnek, woda święcona i różdżka to podstawa, lecisz dopakowany tam gdzie spada woda i tak w kółko. Szacunek za ilość wrogów na ekranie, mimo że gra jest obrzydliwie brzydka, to śmiga pięknie. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 Wpadł dzisiaj calaczek. Świetna gra tylko zmulacz totalny. Z postaci polecam Avatara,początkowo wydaje sie słaby ale tak od 100-150 lvl to przekocur nawet ściany mu niestraszne. Sigma jest przegięta wbiłem nią dzisiaj 607 lvl i prawie 200k kili na zwyklym runie 30min. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 1 godzinę temu, Rtooj napisał: Czosnek, woda święcona i różdżka to podstawa Doubt it. Nawet bez Czosnku, czy Liścia laurowego można dużo ugrać, kluczem są ewolucje. 1 godzinę temu, Rtooj napisał: mimo że gra jest obrzydliwie brzydka Taka grafika jest ponadczasowa, gry z NESa/SNESa do tej pory wyglądają ładnie, piksel art się nigdy nie starzeje. Cytuj
Rtooj 1 662 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 31 minut temu, Rozi napisał: Doubt it. Nawet bez Czosnku, czy Liścia laurowego można dużo ugrać, kluczem są ewolucje. Taka grafika jest ponadczasowa, gry z NESa/SNESa do tej pory wyglądają ładnie, piksel art się nigdy nie starzeje. Dla mnie pixel art np. metal sluga się nie starzeje, pegasusowy jak najbardziej. Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 Niedawno odpaliłem i zaliczyłem 3 runy. Najdłużej 13 min. Jest jakiś cel biegu? Bo latam dookoła i nie wiem o co chodzi w tym wszystkim Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 Wejdź sobie w Unlocks i jedziesz z koksem. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 Przeczytaj sobie parę postów wyżej ... Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 Giovanna xD Gra nie przestaje zaskakiwać odjechanym postaciami. Jak te kocury działają? Cytuj
Pupcio 18 612 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 Okropna postać, yebane koty zadają obrażenia xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi