Opublikowano 10 grudnia 20222 l 28 minut temu, Rozi napisał: A jest w ogóle Unlock na 31 minut na Capella Magna? No nie ma właśnie Gra ma trochę problem z komunikacją. W następnym runie już legalnie ubiłem śmierci, oczywiście potem załatwił mnie ten wielki biały skurczybyk i dopiero z foruma dowiedziałem się że tak ma być. Generalnie bez posiłkowania się netem nie ma szans wycisnąć wszystkiego.
Opublikowano 10 grudnia 20222 l Ale czemu? Akurat Unlocki normalnie masz rozpisane, co robić, dopiero przy Secrets trzeba trochę pogłówkować.
Opublikowano 11 grudnia 20222 l Wpadły wczoraj creditsy - super gierka, może potem już sprowadza się do budowania jednego,op builda ale i tak jest w tym zabawa. Wyjdzie dlc to biorę i może zrobię calaka przy okazji.
Opublikowano 11 grudnia 20222 l U mnie też wjechały creditsy. Dziękuję panie Luca, to była wspaniała przygoda
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Co tu się odpierdala po 30 lvl jednego wpadł typ i zajebał mnie jednym ciosem xd muszę bardziej się zagłębić aby te sekrety rozkminic.
Opublikowano 16 grudnia 20222 l Panoćku co tu sie dzieje w tym DLC. Jezu czemu ja pracuje do 19.... XBOKSIK czeka...
Opublikowano 21 grudnia 20222 l Jak zdobyć Sigme? Calak wpadł, wszystkie zadania wykonane, cała kolekcja zebrana.
Opublikowano 21 grudnia 20222 l W moim przypadku odblokowałem w kolekcji Greatest Jubilee "przechodząc" grę, ale Sigma wpadła dopiero, gdy zacząłem nową rozgrywkę i osobiście wybrałem/znalazłem ten item.
Opublikowano 23 grudnia 20222 l W dniu 21.12.2022 o 13:33, Daddy napisał: Jak zdobyć Sigme? Calak wpadł, wszystkie zadania wykonane, cała kolekcja zebrana. JA ją kupiłem na ekranie wyboru postaci, możliwość ta jest dostępna po zebraniu całej kolekcji.
Opublikowano 23 grudnia 20222 l Dzięki za zmarnowanie Świąt rano przeczytałem ten temat, zainstalowałem na telefonie i gram cały dzień. Nie wiem co ta gra ma w sobie ale wciąga jak diabli Edytowane 23 grudnia 20222 l przez czapa
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Diabelstwo pyerdolone, wciąga to cholerstwo jak bagno, gad demyt! Zainstalowałem z godzinę temu na telefonie. To jedna z tych gier, które siadają na łeb strasznie i są tak fajne że aż się prosi je odinstalować by nie odbierały innych aspektów życia.
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Na "pociechę"(?) powiem, że po odblokowaniu wszystkiego i zdobyciu kompletu achievementów nie chce się już AŻ tak bardzo gry odpalać. Można to traktować wbrew pozorom jako grę do "przejścia" w kilkadziesiąt godzin. Jedyny problem mimo wszystko, to trudność w jej odstawieniu w trakcie zabawy... Ja właśnie przeczytałem warunki zdobycia kilku ukrytych postaci i jak okoliczności pozwolą, to chyba w kolejnych dniach rozegram kilka partyjek.
Opublikowano 24 grudnia 20222 l 8 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Diabelstwo pyerdolone, wciąga to cholerstwo jak bagno, gad demyt! Zainstalowałem z godzinę temu na telefonie. To jedna z tych gier, które siadają na łeb strasznie i są tak fajne że aż się prosi je odinstalować by nie odbierały innych aspektów życia. Polecam jednak obrwz odwrócony. Też zacząłem od nowa na telefonie. Idealne na 30 minutowe posiedzenie w kibelku.
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Gram od wczoraj, gra niepozorna jak Loop Hero w którym nabiłem kilkadziesiąt godzin. Mechanika nagrody w sumie podoba.
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Najlepsza gra na telefony, inne jak próbowałem grać, to wywalałem po 5 minutach, wciąga niesamowicie, tylko muszę się pilnować w pracy, bo czasem odpalam na chwilkę
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Nic nie słyszałem o tej grze, wyskoczyła mi na App Store, zainstalowałem i wywaliłem w minutę, bo myślałem, że to jakiś żart z generatora typu Klik & Play czy inne Game Factory na PC. Ale jak widzę po opiniach, że to p o w a ż n y indyk na 500h grania to chyba ściągnę ponownie
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Ja mam z 30h i dalej gra się WYBORNIE. Indyk roku jak dla mnie, chociaż mało ich ogrywałem.
Opublikowano 24 grudnia 20222 l 18 minut temu, _Red_ napisał: Nic nie słyszałem o tej grze, wyskoczyła mi na App Store, zainstalowałem i wywaliłem w minutę, bo myślałem, że to jakiś żart z generatora typu Klik & Play czy inne Game Factory na PC. Ale jak widzę po opiniach, że to p o w a ż n y indyk na 500h grania to chyba ściągnę ponownie 500h to może nie, ale wciąga jak bagno. Polecisz raz, poczujesz progres przy rozwinięciu postaci i przepadasz. Pisałem już - to jest cyfrowa kokainka.