Skocz do zawartości

Vampire Survivors

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, Rozi napisał:

A jest w ogóle Unlock na 31 minut na Capella Magna? 

No nie ma właśnie 

Gra ma trochę problem z komunikacją. W następnym runie już legalnie ubiłem śmierci, oczywiście potem załatwił mnie ten wielki biały skurczybyk i dopiero z foruma dowiedziałem się że tak ma być.

Generalnie bez posiłkowania się netem nie ma szans wycisnąć wszystkiego.

• beka z typa 1
Opublikowano

Ale czemu? Akurat Unlocki normalnie masz rozpisane, co robić, dopiero przy Secrets trzeba trochę pogłówkować.

Opublikowano

Wpadły wczoraj creditsy - super gierka, może potem już sprowadza się do budowania jednego,op builda ale i tak jest w tym zabawa. Wyjdzie dlc to biorę i może zrobię calaka przy okazji.

Opublikowano

W moim przypadku odblokowałem w kolekcji Greatest Jubilee "przechodząc" grę, ale Sigma wpadła dopiero, gdy zacząłem nową rozgrywkę i osobiście wybrałem/znalazłem ten item.

Opublikowano
W dniu 21.12.2022 o 13:33, Daddy napisał:

Jak zdobyć Sigme? Calak wpadł, wszystkie zadania wykonane, cała kolekcja zebrana.

JA ją kupiłem na ekranie wyboru postaci, możliwość ta jest dostępna po zebraniu całej kolekcji.

Opublikowano (edytowane)

Dzięki za zmarnowanie Świąt :P rano przeczytałem ten temat, zainstalowałem na telefonie i gram cały dzień. Nie wiem co ta gra ma w sobie ale wciąga jak diabli 

Edytowane przez czapa
Opublikowano

Diabelstwo pyerdolone, wciąga to cholerstwo jak bagno, gad demyt!

Screenshot-20221224-001938-Vampire-Survi

Zainstalowałem z godzinę temu na telefonie. To jedna z tych gier, które siadają na łeb strasznie i są tak fajne że aż się prosi je odinstalować by nie odbierały innych aspektów życia.

Opublikowano

Na "pociechę"(?) powiem, że po odblokowaniu wszystkiego i zdobyciu kompletu achievementów nie chce się już AŻ tak bardzo gry odpalać. ;) Można to traktować wbrew pozorom jako grę do "przejścia" w kilkadziesiąt godzin. Jedyny problem mimo wszystko, to trudność w jej odstawieniu w trakcie zabawy...

Ja właśnie przeczytałem warunki zdobycia kilku ukrytych postaci i jak okoliczności pozwolą, to chyba w kolejnych dniach rozegram kilka partyjek.

Opublikowano
8 godzin temu, SebaSan1981 napisał:

Diabelstwo pyerdolone, wciąga to cholerstwo jak bagno, gad demyt!

Screenshot-20221224-001938-Vampire-Survi

Zainstalowałem z godzinę temu na telefonie. To jedna z tych gier, które siadają na łeb strasznie i są tak fajne że aż się prosi je odinstalować by nie odbierały innych aspektów życia.

Polecam jednak obrwz odwrócony.

Też zacząłem od nowa na telefonie. Idealne na 30 minutowe posiedzenie w kibelku.

Opublikowano

Nic nie słyszałem o tej grze, wyskoczyła mi na App Store, zainstalowałem i wywaliłem w minutę, bo myślałem, że to jakiś żart z generatora typu Klik & Play czy inne Game Factory na PC. 

Ale jak widzę po opiniach, że to p o w a ż n y indyk na 500h grania to chyba ściągnę ponownie :obama:

Opublikowano
18 minut temu, _Red_ napisał:

Nic nie słyszałem o tej grze, wyskoczyła mi na App Store, zainstalowałem i wywaliłem w minutę, bo myślałem, że to jakiś żart z generatora typu Klik & Play czy inne Game Factory na PC. 

Ale jak widzę po opiniach, że to p o w a ż n y indyk na 500h grania to chyba ściągnę ponownie :obama:

500h to może nie, ale wciąga jak bagno. Polecisz raz, poczujesz progres przy rozwinięciu postaci i przepadasz. Pisałem już - to jest cyfrowa kokainka.