Skocz do zawartości

Vampire Survivors

Featured Replies

• Odpowiedzi 372
  • Wyświetleń 53,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• I jakoś tak to leci pomału w tym wampirowie Szybki, fajny run z przyspieszonym upływem czasu.

• Nie ma czegoś takiego jak "pierwszy boss". Dzisiaj na disco tłumaczyłem to @Szymek: gra jest skonstruowana tak, że po 30/15 minutach wszystko znika, pojawia się Red Death i to jest koniec gry. Jest pe

Opublikowano

Ja sobie po jednym runie co jakis czas dla dodatkowych unlockow robie. Pewnie skonczy sie calakiem ale nie gram codziennie zeby sie nie przejadlo.

Opublikowano
8 godzin temu, PanKamil napisał:

Gierka skończona. Co tu dużo mówić, wciąga niesamowicie. 

To teraz wejdź w zakładkę "Sekrety" xD

Opublikowano
4 godziny temu, Bzduras napisał:

To teraz wejdź w zakładkę "Sekrety" xD

Widziałem, jeszcze mam tego sporo. Odblokowałem sigme i mam tam jakiś quest jeszcze więc jedziemy dalej :lapka:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To rzucili termin :teehee:

Będzie grane po HL.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wlasnie pobralem na telefon XD zajebista gra, chyba zaczne jezdzic autobusem do rodzicow albo pracy byleby tylko w to napierdalac XD

Opublikowano

Ja usunąłem z konsoli, bo grałem chyba przez tydzień praktycznie od rana do wieczora. Gorzej wciąga od koksu. Nie polecam. 

Opublikowano
4 godziny temu, standby napisał:

wlasnie pobralem na telefon XD zajebista gra, chyba zaczne jezdzic autobusem do rodzicow albo pracy byleby tylko w to napierdalac XD

Nie polecam, przez granie w WC zapomniałem się podetrzeć raz. Zła gra

Opublikowano

Screenshot_20230224_223008_VampireSurvivors.thumb.jpg.ee12a024d08162d4e2437927badb8768.jpg

Misiek z pelerynką rzucający wybuchającymi ciastkami. Przekozak mimo trudnego startu. Gdy odpaliłem pierwszy raz to pomyślałem na początku że beznadziejny skill.. i doszedłem aż do pani kostuchy haha. Tu build nie ma większego znaczenia bo co by nie wpadło (czosnek, fire wand, ptaszki, ebonowe promienie czy biblia) to i tak niemal zawsze dogra stage do końca.

Opublikowano

Również nie polecam. Przez tę grę nie wyjąłem w dobrym momencie, bo byłem tak wciągnięty w rozgrywkę i mam gowniaka. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W pełni zasłużenie. 

Opublikowano

13 kwietnia kolejne DLC:

- 8 nowych postaci
- 13 nowych broni
- 1 nowa miejscówka
- 7 nowych utworów muzycznych
- 21 osiągnięć

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widziałem i boję się kupić, bo udało mi się wyjść z nałogu. I tak pewnie się złamię za jakiś czas.

Opublikowano

Mnie trochę przeszło, bo jednak frajda jest znacznie większa, kiedy jeszcze coś odblokowujemy, choćby osiągnięcia, albo ukryte postacie.

Po zdobyciu i ulepszeniu wszystkiego, oraz mając dostęp do przegiętych postaci, właściwie wiele nie zostaje, a w skrajnych przypadkach gra przechodzi się sama, o ile sami sobie nie wyznaczymy jakiegoś celu.

Poprzednie DLC długo mnie nie zabawiło. Mapa, choć ładna, była taka, że właściwie po 5-10min nic już nie było widać, zarówno przez ilość wrogów, jak i nowe zdolności.

Z tym DLC pewnie będzie to samo. Pogram, dopóki nie odblokuję nowości i odstawię. Zobaczymy, na razie jeszcze nie odpalałem.

Opublikowano

Ja kupiłem i znowu nakurwiam, a muzyka na nowej mapie to xDDDDDDD

Opublikowano

Bardzo ładna ta nowa mapa

Spoiler

podobno

20230414211742_1.thumb.jpg.a4ae0f973295d85219018ecb724d3ea6.jpg

Opublikowano

Grafika jak gówno, a gameplay jeszcze lepszy :banderas:

Opublikowano

Nowe postacie całkiem fajne. Łuczniczką miałem bardzo trudny start, ale z drugiej strony fajne sekrety są do odblokowania u każdego nowego bohatera. Całkiem nieźle to przemyślane wszystko.

Mimo tego idę trochę na łatwiznę, bo zawsze jako drugą Arcanę biorę sobie przyciąganie wszystkich przedmiotów na mapie. W rezultacie pod koniec mam nieraz ponad 20 przedmiotów. No ale w odniesieniu do screena powyżej, normalnymi sposobami nie byłbym w stanie poruszać się po mapie, bo zwyczajnie po kilkunastu minutach nie widzę ścieżek i ścian...

Co nie zmienia faktu, że dobrze się gra i za taką kasę to nadal najlepszy stosunek ceny do jakości od lat.

Opublikowano

Chciałem achievementa zdobyć i chyba grę zepsułem, bo się nie chce skończyć...

20230418214613_1.thumb.jpg.cd990f1694b0b383aa42fd613d12dfc9.jpg

Opublikowano

GENIALNE dlc. Nowe postaci i sekrety w etapach mega, do tego nie wystarczy wziąć sigmę na początek i całe dlc przejść - trzeba kombinować nowymi personami.

Taki dodatek może wychodzić dla mnie co dwa miechy i będę wracał z bananem na ryju.