Suavek 4 813 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia 11 gun-slinging characters 22 new weapons between base versions and evolutions. They're not all guns - some of them trigger explosions too! 1 large stage and 1 bonus stage 13 music tracks directly from the Contra series and 6 brand new covers An explosively silly 6-chapters Adventure Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia Odpaliłem w nocy Vampire Survivors w GP na telefonie... Już mam prawie 6h. K**** gra jak kokainą XD Dzięki Pan Spencer 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia A zaraz kolejne DLC, ten chłop nie ma litości 1 Cytuj
Chewie 178 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia Pewnie znowu będą nowe acziki a już dobijam do 100% 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia Godzinę temu, SnoD napisał: Jakie DLC? To co Suavek wrzucił wyżej, Operation Guns - crossover z Contrą. Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia 10 minut temu, Bzduras napisał: To co Suavek wrzucił wyżej, Operation Guns - crossover z Contrą. Dobrze widzę, że ma być też w GP? Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia Ten crossover z Contra bedzie za free czy platny? Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia DLC chyba w GP nie ma żadnego? W sumie nie wiem, bo kupowałem jak leci day one 6 minut temu, pawelgr5 napisał: Ten crossover z Contra bedzie za free czy platny? Płatne, darmowe są tylko paczyki. Ale to kwestia pewnie znowu dyszki albo czegoś takiego. 1 Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia Inflacja szaleje, Moonspell był za 2 euro/8 zł, ten już będzie za 2,50/10 zł. Chyba jak masz gamepassa to DLC jest 10% taniej. Cytuj
Beelzeboss 324 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia 6 godzin temu, SnoD napisał: Dzięki Pan Spencer no dzieki spencer, gra za 20zl w abonamencie za 60 Cytuj
Chewie 178 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia Dlc są po 7 zł. W grze już 84h na liczniku Cytuj
Suavek 4 813 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia - 7 new EXTRA achievements - 1 new challenge stage - 1 new bonus stage - 1 new character - 1 new weapon with its evolution - 1 new passive weapon - 1 new power-up, Seal III Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Ta gra nigdy się nie skończy, diler ciągle podrzuca nowy towar do sprawdzenia Cytuj
Suavek 4 813 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Mnie trochę entuzjazm opadł już jakiś czas temu. Nie sprawdziłem kilku ostatnich aktualizacji, bo i tak sprowadzało się to wyłącznie do odhaczenia achievementów. Na tym etapie gra przechodzi się sama, a ekran jest zbyt zawalony... wszystkim... przez co ciężko docenić nowe poziomy, czy design czegokolwiek. Kupię ten crossover z Contrą i wtedy wrócę obadać nowości z ostatnich miesięcy. Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Już trzaskam nowe osiągnięcia :p Ta nowa plansza bardzo fajna. Pociąg, a jak się chodzi po pokojach to poukrywane są nadprogramowe boosty. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Ciekawe jak rozwiążą kwestię osiągnięć na Sonce. Tam jednak limit jest dość restrykcyjny. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Obstawiam, ze bedziesz imal tyle trofeow na ile pozwala Sony a reszta to bedzie takie in-game. Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja Dzisiaj miałem taką sytuację, że na koniec etapu dopiero 3 kostuchy położyły moją postać Tutaj 2 mnie klepią: A tutaj 3 się pocą: Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja 3 godziny temu, Bzduras napisał: A jak rozegrasz to lepiej to i 5 padnie Ale chyba ich zabić się nie da? Cytuj
Suavek 4 813 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja Ostrożnie, bo można się czasem przyblokować... Musiałem ręcznie grę wyłączyć, bo ani mnie ubić nie mogli, ani ja ich. 2 Cytuj
Chewie 178 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja (edytowane) Na kostuchy trzebia mieć lancet i można ich łatwo ubić Tymczasem 100% pykło, do czasu aż dodadzą nowe acziki Edytowane 17 maja przez Chewie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi