SnoD 2 270 Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Nie kojarzę, która to broń? Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja W dniu 18.05.2024 o 08:40, SnoD napisał(a): Nie kojarzę, która to broń? https://vampire-survivors.fandom.com/wiki/Clock_Lancet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 28 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia (edytowane) Wjechały trofea na PS4, ponad 200 dzbanków do zdobycia. Premiera coraz bliżej, będzie cioranie. Jakby jeszcze dali coopa online... https://psnprofiles.com/trophies/29045-vampire-survivors Edytowane 28 Sierpnia przez Patricko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 28 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Super! Tak patrzę na swój progres z fona to miałbym wbite jakieś 60-70% z podstawki. Tak czy siak nie mogę się doczekać aby pograć to na konsoli! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 563 Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia (edytowane) Gra dostępna już na PS5/PS4! Edytowane 29 Sierpnia przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Rano zacząłem i jest super. Fajnie było zacząć wszystko od początku. Polskie tłumaczenie jest momentami zabawne. Dodatków to jest w tej wersji więcej niż na smartfonie, takie przynajmniej mam wrażenie. No i cholerstwo wciąga jak diabli, zamiast odsypiać nockę to grałem jak poyebany do 10tej rano. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 563 Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Moja 40 platyna i wpadła przy takim sztosie, cudowna gra, a tu jeszcze tyle przede mną dobra 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 563 Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października On jest niemożliwy 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października W końcu castlevania, cały czas chciałem takie dlc bo zajebiście pasuje do tej gry. Najgorsze jest to, że znowu mi popsuje 100% wuj jeden Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października Tak ma być, wincyj! Nadal rozgryzam podstawkę, z dodatkowych wyzwań więcej zrobiłem niż z bazowej części gry. Poza Snow Runner to właśnie "wampirze surwajwory" są jedyną grą, w jaką się da grać przy driftującym padzie. Zabiegi doraźne niewiele pomogły więc niebawem czeka wymiana na nowy kontroler. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano Niedziela o 09:42 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:42 (edytowane) Natknąłem się na wpisu tutaj, postanowiłem wczoraj zagrać jedną no góra dwie gry. Siedziałem od 19 do 23, wszystkie dodatki kupione, a dzisiaj rano bez kąpieli, szybkie śniadanie i siedzę od 8 rano... Nienawidzę tej gry Edytowane Niedziela o 09:43 przez Sedrak Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano Niedziela o 09:45 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:45 No i znowu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano Niedziela o 12:32 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:32 Tak właśnie wygląda ćpanie. Myślisz, że jesteś czysty, a tu chwila nieuwagi i wracasz do nałogu na pełnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
lysyolec 18 Opublikowano Niedziela o 13:12 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 13:12 Dlatego ja grę czym prędzej usunąłem z telefonu, bo mam inne gry do ogarnięcia. Dobrze że balatro tak mnie nie wciągnęło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi