Skocz do zawartości

Vampire Survivors

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 372
  • Wyświetleń 53,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• I jakoś tak to leci pomału w tym wampirowie Szybki, fajny run z przyspieszonym upływem czasu.

• Nie ma czegoś takiego jak "pierwszy boss". Dzisiaj na disco tłumaczyłem to @Szymek: gra jest skonstruowana tak, że po 30/15 minutach wszystko znika, pojawia się Red Death i to jest koniec gry. Jest pe

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Super! Tak patrzę na swój progres z fona to miałbym wbite jakieś 60-70% z podstawki. Tak czy siak nie mogę się doczekać aby pograć to na konsoli!

Opublikowano

Gra dostępna już na PS5/PS4!

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Rano zacząłem i jest super. Fajnie było zacząć wszystko od początku. Polskie tłumaczenie jest momentami zabawne. Dodatków to jest w tej wersji więcej niż na smartfonie, takie przynajmniej mam wrażenie. No i cholerstwo wciąga jak diabli, zamiast odsypiać nockę to grałem jak poyebany do 10tej rano.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moja 40 platyna i wpadła przy takim sztosie, cudowna gra, a tu jeszcze tyle przede mną dobra :obama:

19275e0405f65-screenshotUrl.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W końcu castlevania, cały czas chciałem takie dlc bo zajebiście pasuje do tej gry. Najgorsze jest to, że znowu mi popsuje 100% wuj jeden

Opublikowano

Tak ma być, wincyj! Nadal rozgryzam podstawkę, z dodatkowych wyzwań więcej zrobiłem niż z bazowej części gry. 

Poza Snow Runner to właśnie "wampirze surwajwory" są jedyną grą, w jaką się da grać przy driftującym padzie. Zabiegi doraźne niewiele pomogły więc niebawem czeka wymiana na nowy kontroler.

Opublikowano

Natknąłem się na wpisu tutaj, postanowiłem wczoraj zagrać jedną no góra dwie gry. Siedziałem od 19 do 23, wszystkie dodatki kupione, a dzisiaj rano bez kąpieli, szybkie śniadanie i siedzę od 8 rano... Nienawidzę tej gry 

Edytowane przez Sedrak

Opublikowano

Tak właśnie wygląda ćpanie. Myślisz, że jesteś czysty, a tu chwila nieuwagi i wracasz do nałogu na pełnej.

Opublikowano

Dlatego ja grę czym prędzej usunąłem z telefonu, bo mam inne gry do ogarnięcia. Dobrze że balatro tak mnie nie wciągnęło

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie, że zostały dodane QoL ficzerki, jak zoomowanie mapy, czy opisy kart Arcane.

A ja zabieram się za Adventures i wszystkie dodatki po kolei :obama:

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ale dzik z Ciebie, widać miłość do gierki! Ja nadal "męczę" się z podstawką. Z jakiegoś powodu więcej niż cztery rundki jedna po drugiej działa na mnie.. usypiająco. Nieraz zmaściłem runa ginąc bo przysnąłem podczas grania :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gra dostanie oficjalny lore book xd

https://titanbooks.com/72374-vampire-survivors-the-grimoire/

A ja wróciłem do grania na Switchu, tam miałem 60 godzin i ledwo zaczęty dodatek z Among Us, nie przepadam za niczym z tej gierki, bronie i postaci w tym DLC też są średnie, ale dodatek z Contrą, o chuj :obama:Idealnie oddany duch Contry i mam wrażenie, że jest trudniej niż dotychczas.

Opublikowano

Poczekaj, aż zaczniesz DLC z Castlevanią. To jest peak tej gierki

Opublikowano

Wyszło DLC z Contrą i Castlevanią? Lubię, gdy developerzy indie wdrażają do swoich gier postacie itp. z innych gier, klasyków. Chyba Dead Cells i Dave the Diver pod tym względem królują? Poprawcie mnie, jeśli się mylę? A co do Vampire Survivors to będzie trzeba wrócić :)

p.s. przy okazji, jeśli komuś mało i szuka równie dobrego retro rogalika, ale troszkę innego to bardzo polecam: Star of Providence, konkret gierka!