Szymek 1 055 Opublikowano 28 grudnia 2022 Opublikowano 28 grudnia 2022 (edytowane) 47 minut temu, XM. napisał: także nie tak że dodatek jest tylko przejebany. Pisząc cuda bardziej chodziło mi o ten oczoplas przynajmniej ja nie miałem takiej sieczki w podstawce Edytowane 28 grudnia 2022 przez Szymek Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 28 grudnia 2022 Opublikowano 28 grudnia 2022 Miałem chyba najlepszy run dotąd (stage 3) a i tak cudem osiągnąłem 60 level w 29 minucie Wziąłem barbarzyńcę bo ma +1 projectile na starcie, pod koniec bombardowałem wszystko: - nożami - różdżka wyewoluowana - gołębie xd - Biblie Zero czosnku, shielda, gdyż nic nawet nie mogło się zbliżyc do mnie, a i tak ledwie zdążyłem. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 29 grudnia 2022 Opublikowano 29 grudnia 2022 No i wleciały creditsy. Nie powiem, myślałem że więcej mi zajmie ale faktycznie, jak się osiągnęło pewny poziom to kolejne runy są co najmniej bardzo dobre, nawet jak początkowo zapowiadają się na najgorsze runy w historii to potrafiłem bardzo ładnie wyciągać je pod sam koniec. Jak na początku nie rozumiałem fenomenu i porzucałem grę ze 2 razy w trakcie 2 tygodni tak jak w tym tygodniu mnie wessało to nie puściło aż do końca. Istna kokaina, mega wciągająca gierka. Tak mi się spodobała że chyba będzie maxowanko, zwłaszcza że mam też DLC od Zbysia. Pani z rewolwerami + pentagram + biblia to jest kozak kurwa połączenie. Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 30 grudnia 2022 Opublikowano 30 grudnia 2022 Pytnie do tych co robili calaka: jest jakis sens podnosić poziom curse z menu Power Up? Zostalo mi jedno banish i potem własnie to. Nie wiem tylko po co miałbym to zwiększać skoro jeszcze sa itemy na planszach ktore to robią. Cytuj
Dante 451 Opublikowano 30 grudnia 2022 Opublikowano 30 grudnia 2022 Ogólnie curse się przydaje bo więcej potworków atakuje czyli łatwiej poziomy nabijać. Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 30 grudnia 2022 Opublikowano 30 grudnia 2022 Giereczka super ale chyba odpuszczę granie na smartfonie bo sterowanie niby jest ok ale jakoś dotykowo mi nie bardzo leży, czasami aby zmienić kierunek ruchu muszę dość mocno przejechać palcem po klawiaturze. Oderwanie palca oznacza zatrzymanie co przy natłoku mobków oznacza utratę zdrowia lub w skrajnych przypadkach śmierć. Chyba czas to ograć na innej platformie. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 30 grudnia 2022 Opublikowano 30 grudnia 2022 Na ajfonie XR całkiem dobrze się steruje bez żadnego problemu z szybkim manewrowaniem. Nie testowałem na Androidzie. Ogólnie już trochę przekoksiłem chyba, bo każdy run kończę na 80+ levelu i 30 minucie. - postać: Gennaro i jego podwójny projectile - po drodze uzupełniam jak najszybciej w inne projectile (gołębie, różdzkę, fire wand itp.) - z otoczek co tam wleci, Biblia lub Czosnek. Zwykle ok 20 minuty mam już wyewoluowaną ochronę (czosnek nieśmiertelności FTW, kto dotknie obszaru ginie) i nieprzerwane noże miotane. Ogólnie zamieniamy się w kosiarkę i tylko czekać na dobicie do ostatniej minuty, aż przyleci śmierć. Fajne na kibelkową posiadówkę (no może połowę bo pół godziny srania to za dużo xD), ale już trochę czar prysł. edit: kupiłem sobie nowe postacie. Ta z gitarką co zastawia pułapki, które strzelają harpunami mało wygodna w używaniu. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 31 grudnia 2022 Opublikowano 31 grudnia 2022 Sztos roadmapa do unlocków. BTW, dlaczego temat jest w ogólnych? Przecież gra nie wyszła ani na Switcha, ani na PS5. 2 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 grudnia 2022 Opublikowano 31 grudnia 2022 Wyszła na telefony, gamepassa i Steam Decka. Pierwszy taki przypadek, gdzie forumek nie wie jak to skatalogować Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 31 grudnia 2022 Opublikowano 31 grudnia 2022 A wystarczy prosta zasada, gierka dostępna na więcej niż jednej platformie ląduje w ogólnych 1 Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 31 grudnia 2022 Opublikowano 31 grudnia 2022 To chyba w dzialach konsolowych za duzo nie zostanie... Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 31 grudnia 2022 Opublikowano 31 grudnia 2022 15 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Wyszła na telefony, gamepassa i Steam Decka. Pierwszy taki przypadek, gdzie forumek nie wie jak to skatalogować Z tego co pamiętam to od zawsze było tak, że brano pod uwagę dostępność na konsolach, a resztę sprzętów pomijano. Była na jednej - eks, była na dwóch - multik. Ot, luźna obserwacja, bo w sumie mnie to ni ziębi, ni grzeje. Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 31 grudnia 2022 Opublikowano 31 grudnia 2022 A jesli gra jest na konsolach i PC, to gdzie temat? Kto pierwszy, ten lepszy? Bo VS najpierw wyszedl na PC, a port na Xboxa pozniej, ostatecznie mobile. IMO multiplatforma. inb4 "to jest forum konsolowe!" Cytuj
Gość suteq Opublikowano 31 grudnia 2022 Opublikowano 31 grudnia 2022 Jak gra wychodzi na Xboksa i PC = multiplatformy. Jak gra wychodzi na PS i PC = dział Sony. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 31 grudnia 2022 Opublikowano 31 grudnia 2022 11 minut temu, Suavek napisał: A jesli gra jest na konsolach i PC, to gdzie temat? Kto pierwszy, ten lepszy? 42 minuty temu, Bzduras napisał: od zawsze było tak, że brano pod uwagę dostępność na konsolach, a resztę sprzętów pomijano Czyli teoretycznie jeśli gra była dostępna na jednej z konsol i PC to lądowała w dziale danego sprzętu jako eks, PC i mobilki nigdy nie były brane pod uwagę jako wyznacznik tego, gdzie ląduje temat o grze. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Nie wiem czy to jakiś bug ale śmierć nie może mnie zabić, a ja nie mogę zabić śmierci chyba z 10 się na mnie rzuciło. 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 To nie bug, masz Crimson Shroud na sobie, ale brakuje Ci jeszcze Infinite Corridor żeby rozprawić się z nimi szybciej. W końcu padnie. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 (edytowane) 15 minut temu, Bzduras napisał: To nie bug, masz Crimson Shroud na sobie, ale brakuje Ci jeszcze Infinite Corridor żeby rozprawić się z nimi szybciej. W końcu padnie. Dzięki za info. Następnym razem będę już gotowy w 100% wyłączyłem gierkę bo nie chciało mi się czekac, ale gdybym grał dalej to śmierć by padła bez infinite corridor? Edytowane 3 stycznia 2023 przez PanKamil Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Tak, też miałem tylko kapturek i padła. Da się później to białe coś zabić? Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Tak jak Ukukuki mówi, Infinite Corridor po prostu zmniejsza co jakiś czas HP śmiercia o połowę. Białego nie da się zniszczyć w żaden sposób. Cytuj
ProstyHeker 1 925 Opublikowano 8 stycznia 2023 Opublikowano 8 stycznia 2023 (edytowane) Wiem, że forumkowy boom już minął, ale dam dwa grosze od siebie. Wcześniej jakoś z dystansem patrzyłem na VS - taka se popierdółka, raz odpaliłem i nara, nie dla mnie. No ale z tyłu głowy ciągle miałem zachwyty moich serdecznych cumpli @CoATI @Dantei istnego ambasadora marki Vampire Survivors na Discordzie w postaci @Bzduras Odpalilem wczoraj na telefonie w chmurce tak o, żeby poklikać, gdy w tle leci Kogel Mogel. No i nie wiem o której poszedłem spać, ale było chyba po 2:00 xD Jakie to jest dobre, cholerka jasna. Maxować pewnie nie będę, ale mam teraz taka chcicę żeby pograć naczosnkowanym dziadkiem, że szok. Tę grę stworzył szatan. On mi szepcze do ucha i każe znów włączyć. Dealer przyjemności, upadły anioł. A gierka super Edytowane 8 stycznia 2023 przez ProstyHeker 1 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 8 stycznia 2023 Opublikowano 8 stycznia 2023 Spoczko gierka ale po 30h przychodzi znużenie. Spoiler Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 stycznia 2023 Opublikowano 8 stycznia 2023 Znam gry tak z 200 zł droższe, a nawet na te 30h nie starczą Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 stycznia 2023 Opublikowano 8 stycznia 2023 Jakieś info, że ma wyjść na Switcha? Nie gram na telefonie, nie lubię Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 8 stycznia 2023 Opublikowano 8 stycznia 2023 28 minut temu, zdrowywariat napisał: Jakieś info, że ma wyjść na Switcha? Nie gram na telefonie, nie lubię Brak info ale jest jeszcze na Xboxa i PCta. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi