Opublikowano 12 kwietnia 202412 kwi 11 gun-slinging characters 22 new weapons between base versions and evolutions. They're not all guns - some of them trigger explosions too! 1 large stage and 1 bonus stage 13 music tracks directly from the Contra series and 6 brand new covers An explosively silly 6-chapters Adventure
Opublikowano 20 kwietnia 202420 kwi Odpaliłem w nocy Vampire Survivors w GP na telefonie... Już mam prawie 6h. K**** gra jak kokainą XD Dzięki Pan Spencer
Opublikowano 20 kwietnia 202420 kwi Godzinę temu, SnoD napisał: Jakie DLC? To co Suavek wrzucił wyżej, Operation Guns - crossover z Contrą.
Opublikowano 20 kwietnia 202420 kwi 10 minut temu, Bzduras napisał: To co Suavek wrzucił wyżej, Operation Guns - crossover z Contrą. Dobrze widzę, że ma być też w GP?
Opublikowano 20 kwietnia 202420 kwi DLC chyba w GP nie ma żadnego? W sumie nie wiem, bo kupowałem jak leci day one 6 minut temu, pawelgr5 napisał: Ten crossover z Contra bedzie za free czy platny? Płatne, darmowe są tylko paczyki. Ale to kwestia pewnie znowu dyszki albo czegoś takiego.
Opublikowano 20 kwietnia 202420 kwi Inflacja szaleje, Moonspell był za 2 euro/8 zł, ten już będzie za 2,50/10 zł. Chyba jak masz gamepassa to DLC jest 10% taniej.
Opublikowano 20 kwietnia 202420 kwi 6 godzin temu, SnoD napisał: Dzięki Pan Spencer no dzieki spencer, gra za 20zl w abonamencie za 60
Opublikowano 30 kwietnia 202430 kwi - 7 new EXTRA achievements - 1 new challenge stage - 1 new bonus stage - 1 new character - 1 new weapon with its evolution - 1 new passive weapon - 1 new power-up, Seal III
Opublikowano 30 kwietnia 202430 kwi Ta gra nigdy się nie skończy, diler ciągle podrzuca nowy towar do sprawdzenia
Opublikowano 30 kwietnia 202430 kwi Mnie trochę entuzjazm opadł już jakiś czas temu. Nie sprawdziłem kilku ostatnich aktualizacji, bo i tak sprowadzało się to wyłącznie do odhaczenia achievementów. Na tym etapie gra przechodzi się sama, a ekran jest zbyt zawalony... wszystkim... przez co ciężko docenić nowe poziomy, czy design czegokolwiek. Kupię ten crossover z Contrą i wtedy wrócę obadać nowości z ostatnich miesięcy.
Opublikowano 1 maja 20241 maj Już trzaskam nowe osiągnięcia :p Ta nowa plansza bardzo fajna. Pociąg, a jak się chodzi po pokojach to poukrywane są nadprogramowe boosty.
Opublikowano 2 maja 20242 maj Ciekawe jak rozwiążą kwestię osiągnięć na Sonce. Tam jednak limit jest dość restrykcyjny.
Opublikowano 2 maja 20242 maj Obstawiam, ze bedziesz imal tyle trofeow na ile pozwala Sony a reszta to bedzie takie in-game.
Opublikowano 3 maja 20243 maj Dzisiaj miałem taką sytuację, że na koniec etapu dopiero 3 kostuchy położyły moją postać Tutaj 2 mnie klepią: A tutaj 3 się pocą:
Opublikowano 3 maja 20243 maj 3 godziny temu, Bzduras napisał: A jak rozegrasz to lepiej to i 5 padnie Ale chyba ich zabić się nie da?
Opublikowano 4 maja 20244 maj Ostrożnie, bo można się czasem przyblokować... Musiałem ręcznie grę wyłączyć, bo ani mnie ubić nie mogli, ani ja ich.
Opublikowano 17 maja 202417 maj Na kostuchy trzebia mieć lancet i można ich łatwo ubić Tymczasem 100% pykło, do czasu aż dodadzą nowe acziki Edytowane 17 maja 202417 maj przez Chewie