20inchDT 3 361 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 O rozi odkrył gierke bo mu youtuber powiedział, a do tej pory byly zarciki Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 Hau, hau, hau, do budy! Kurde, wytrwać 15 minut nie mogę póki co, ale ulepszam się i jadę z koksem Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 Widać, że @20inchDTznowu leków nie wziął. To jest właśnie ten paradoks dobrych gier. Ukrytych gdzieś w setkach innych. Nie ma graficzki? Nie ma muzyczki? Nie ma marketingu za miliony? O jej. "Śmieciara przyjechała do Passa/Golda" 1 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 Gierka wciąga i powoduje podobne odczucia jak dawno temu icy tower czy jeszcze dawniej delux ski jump Urywanie łbów setką mobów to chyba recepta na sukces Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 4 minuty temu, Hubert249 napisał: Nie ma graficzki? Nie ma muzyczki? Nie ma marketingu za miliony? O jej. "Śmieciara przyjechała do Passa/Golda" Mocne uproszczenie, bo nie zawsze tak jest, nie przesadzajmy. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 VS to było dobrze znane ze Steam zanim wpadło do GP. Forumek coś tam na zmiane hajpował i śmieszkował z gierki ale nie była anonimowa przed pojawieniem sie na Xboxach. Ja przyznam że olałem kupno na steam bo za wiele razy takie hypowane gierki oazaywały się zawodem. Sprawdzilem bo było w GP i wciągnęło. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 42 minuty temu, Bzduras napisał: Leć na następne, tym bardziej, że na początku rozgrywki znajdujesz w nich itemy, które odblokowują kolejne rzeczy (mapa i tak dalej) na stałe. Ooo, faktycznie, w Bibliotece znalazłem księgę, dzięki której mam wgląd w synergie przedmiotów Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 I tak musisz trochę pokombinować, żeby najpierw znaleźć odpowiednią kombinację broń-item, ale potem już lekko sobie podejrzysz, co z czym i czego szukać. I tak co chwilę przez następne kilka godzin, jak nie więcej Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 Czosnek bardzo fajny jest z tego co widzę, no i Gołąb. Teraz w bibliotece łatwiej jest nabijać levele, ale jest ciaśniej i można dostać gangbang przy ścianie. Edit: dobra, Clock Lancet też jest mega, zatrzymuje potworki w czasie i można w nie wbiegać, nie dostając obrażeń. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 3 godziny temu, Bzduras napisał: A wcisnąłeś klawisz Escape na komputerze lub B na padzie od Xboxa? Nie ma za co Na PC grajac w okienku nie dziala. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 Bicz odnawiający HP, o kurwa A na jakiej zasadzie te unions działają? Bo podnosiłem serce i bicz, nic się nie działo, dopiero później jakoś wypadło to. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 3 minuty temu, Rozi napisał: Bicz odnawiający HP, o kurwa A na jakiej zasadzie te unions działają? Bo podnosiłem serce i bicz, nic się nie działo, dopiero później jakoś wypadło to. Róznie ale najczesciej to jest tak ze podstawowa broń na maxa + jakis level tego z czym sie łączy. Następnie musisz ubic mobka co zostawie skrzynie i tam bedzie ewolucja. Na levelu 1 te skrzynie nie zostawią ewolucji jak masz mniej niz 10 min. Na drugm chyba tez. Na 3 juz lajtowo w dowolnym momencie. Polecam wygooglac jak ewoluuuje sie rozne rzeczy. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 Aaa, faktycznie, ze skrzyni mi to wypadło. Ale póki co chcę samemu odkrywać wszystko Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 Gierka skrada sporo czasu, zaskoczenie roku ile w tym jest grywalności. Komuś się udało załatwić śmierć? 1 Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 31 minut temu, easye napisał: Na PC grajac w okienku nie dziala. Jak to nie? 3/4 mojego czasu w tej grze gram w oknie i działa. 29 minut temu, Rozi napisał: Bicz odnawiający HP, o kurwa A na jakiej zasadzie te unions działają? Bo podnosiłem serce i bicz, nic się nie działo, dopiero później jakoś wypadło to. Ewolucje broni są predefiniowane - masz broń X i item Y, podnieś level broni na maks i wypadnie prędzej czy później ze skrzyneczki. 5 minut temu, Daddy napisał: Komuś się udało załatwić śmierć? By to raz, kilka postów temu rozpisałem, jak to zrobić 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 Najlepszy run do tej pory, Biblioteka, niestety chmara wiedźm na miotłach nie dała mi dotrwać dalej: Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 (edytowane) Dla mnie najlepsze z tego co wymaksowalem to noże oraz "biblia" A no i wagoniki mi się właśnie trafiły z jakiś kart, też robią kozackie obrażenia. Akurat grałem bibliotekę to fajny siber robiły w połączeniu z nożami Edytowane 2 grudnia 2022 przez Szymek 1 Cytuj
Gregorius 480 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 39 minut temu, Szymek napisał: Dla mnie najlepsze z tego co wymaksowalem to noże oraz "biblia" A no i wagoniki mi się właśnie trafiły z jakiś kart, też robią kozackie obrażenia. Akurat grałem bibliotekę to fajny siber robiły w połączeniu z nożami Dla mnie też obecnie najlepsze combo. Do tego czosnek i czuję się bezpiecznie zarówno blisko jak i na dystans. Właśnie poległem tym setupem na 29:45 w bibliotece Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 To długo byś i tak nie pograł Cytuj
Gregorius 480 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 No szedłem już wymaksowany jak kosiarka i 15 sekund zabrakło do zakończenia planszy. Co tam się wydarzyło to nie do wiary,prawie ataku epilepsji dostałem GOTY kandydat jak nic. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 O, nie wiedziałem, że jest polski język xd Ale widzę, że też brakło do tych 30 minut. @Bzduras podsumowując - 30 minut to jest maksymalny czas standardowego runa? Swoją drogą ten temat mi przypomina temat Dead Cells zaraz po premierze, też jaranko indyczkiem, chwalenie się runami, porady Cytuj
Gregorius 480 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 Bonusowe levele mają 15 minut a dochodzą jeszcze tryby Hurry (czas upływa 2 x szybciej) i Hyper (movement speed wszystkiego +90%) - coś dla tych, którym nie na rękę zbyt wolna progresja Tyle na razie odkryłem. 1 Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 30 minut to czas standardowego runa a potem zaczyna się endgame. Tylko do tego trzeba sporo pogrindowac i mieć odpowiedni build Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 39 minut temu, Rozi napisał: @Bzduras podsumowując - 30 minut to jest maksymalny czas standardowego runa? Bez modyfikatorów, które odblokowujesz? Tak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi