Bzduras 12 764 Opublikowano 6 grudnia 2022 Opublikowano 6 grudnia 2022 11 godzin temu, dee napisał: Giovanna xD Gra nie przestaje zaskakiwać odjechanym postaciami. Jak te kocury działają? W co wbiegną to zadają obrażenia, jak wpadną dwa na siebie to tworzy się strefa, która zadaje ciągłe obrażenia. Na evolvie Spoiler zamieniają wszystkie itemy przez które przelecą, w tym kryształy expa, w złotko, i oczywiście zadają obrażenia przeciwnikom. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 grudnia 2022 Opublikowano 6 grudnia 2022 Z tymi pierścieniami i wstążkami mam się udać później tam, gdzie zdobyłem Yellow Sign? Cytuj
Mani 694 Opublikowano 6 grudnia 2022 Opublikowano 6 grudnia 2022 (edytowane) Najlepsza postać? Zdecydowanie Queen Sigma. Wykokszona jest nietykalna. Nikt nie ma do niej podejścia. Edytowane 6 grudnia 2022 przez Mani Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 grudnia 2022 Opublikowano 6 grudnia 2022 Myślałem, że jak się zbierze pierścienie i medaliony, to wystarczy na Śmierć, jednak nie XD Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 6 grudnia 2022 Opublikowano 6 grudnia 2022 Na Steam pojawiło się info o DLC, które ma zadebiutować już wkrótce. https://store.steampowered.com/app/2230760/Vampire_Survivors_Legacy_of_the_Moonspell/ 8 nowych postaci. 13 broni. 1 arena. 6 nowych utworów. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 6 grudnia 2022 Opublikowano 6 grudnia 2022 2 godziny temu, Rozi napisał: Myślałem, że jak się zbierze pierścienie i medaliony, to wystarczy na Śmierć, jednak nie XD Brakuje Ci jeszcze Spoiler Laurel i Time Lancet. Wszystkie sześć musisz mieć rozwinięte na maks, żeby ze skrzynki wypadły ewolucje. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 grudnia 2022 Opublikowano 6 grudnia 2022 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Brakuje Ci jeszcze Ukryj zawartość Laurel i Time Lancet. Wszystkie sześć musisz mieć rozwinięte na maks, żeby ze skrzynki wypadły ewolucje. Tak, ubiłem gnoja. Spoiler Żeby mnie zaraz zabił biały Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 6 grudnia 2022 Opublikowano 6 grudnia 2022 No z Spoiler Walterem White'm nie da się wygrać. Ale masz nową postać Cytuj
Dante 453 Opublikowano 6 grudnia 2022 Opublikowano 6 grudnia 2022 2 godziny temu, 20inchDT napisał: $2 Zapowiada się bajer, tylko chciałoby się jeszcze więcej plansz do zaliczania i testowania tych nowych broni:) Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 6 grudnia 2022 Opublikowano 6 grudnia 2022 Włączyłem sobie dziś na chwilę między meczami. Niestety drugiego meczu nie obejrzałem, bo grałem w tą pojebaną grę Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 grudnia 2022 Opublikowano 6 grudnia 2022 I mam napisy końcowe Ale oczywiście w grę nie kończę grać, bo calaczek będzie robiony Ależ to perełka, top indyczków tego roku. Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 O panocku, ile godzin nabiles zanim zobaczyłeś napisy ? Mnie po pierwszym oszałamiającym strzale trochę znudziła gra bo w sumie jakoś dziwnie prosta się zrobiła z niektórymi kombinacjami broniek. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 22 godziny mi to zajęło. No gra robi się prosta, ale czy wszystkie gry muszą być uber trudne? Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 Czy ta gra wspiera ultrawide i ray tracing na PC :D? Cytuj
Kosmos 2 746 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 Po zobaczeniu screenów zaśmialem się, że ktoś gra w takie kasztany. Gdyby nie Gamepass, bym pewnie nie sprawdził. Tymczasem okazało się sztosem. Trochę się jednak obawiam, że później na ekranie po prostu będzie się działo za dużo. Chyba wolałbym mniej mocniejszych wrogów niż cały obszar zayebany. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 Będzie się działo dużo, owszem, będziesz rozpierdalał wrogów w drobny mak Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 5 godzin temu, Rozi napisał: 22 godziny mi to zajęło. No gra robi się prosta, ale czy wszystkie gry muszą być uber trudne? a jak tą grę się w ogóle kończy? Co trzeba zrobić? każdy level 30 minut wytrzymać? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 Spoiler Zebrać wszystkie Standard Relics, odblokować sekretny level Euidaimonia Machine, wejść tam trzy razy, pokonać ostatecznego bossa i masz napisy końcowe. Cytuj
Kosmos 2 746 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 Czyli samo odblokowanie levelu nie stanowi ukończenia wcześniejszego? Po właśnie odblokowałem drugi po 15 minutowym runie w pierwszym. Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 Nie, ten drugi odblokował Ci sie bo spełniłes warunki opisane w unlockach. To chyba było wbicie konkretnego levelu, zeby odblokowac 3 to musisz wbić chyba 40 na drugim (a zeby czwarty to 60 na trzecim). 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 10 minut temu, Kosmos napisał: Czyli samo odblokowanie levelu nie stanowi ukończenia wcześniejszego? Po właśnie odblokowałem drugi po 15 minutowym runie w pierwszym. Wejdź sobie w menu w Unlocks, tam masz wytyczne jak wszystko odblokować. I tak jak Paweł pisze - musisz wbić konkretny level postaci na konkretnych planszach, aby odblokować kolejne (maksymalnie 80 w trybie Inverse dla ostatniej sekretnej planszy). Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 Która postać jest najbardziej OP? Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 Queen Sigma Jak ją odblokujesz to jest mielonka i holokaust przeciwników out of the box. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi