Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 27 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2022 Faktycznie. Od razu mój dziadzio i jego wierny czosnek zrobiły progres Jako fan castlevanii, muszę zmienić pieluchy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 27 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2022 A ja po troche ponad 14h ubilem ostatniego bossa i zobaczylem creditsy. Jeszcze teraz 30 min w green acress siadlo i pewnie pobawię siw teraz w zbieranie unlockow. Kto wie, moze nawet DLC kupie. Swietna odskocznia od glebszych gierek Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 27 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2022 Wkurza mnie tylko to przenikanie wrogów przez ściany na trzeciej mapie. Zalatuje to trochę tandetnym wykonaniem gry, gdzie sprajty przeciwników robią co chcą (częściowo się zakleszczaja, częściowo przenikaja prosto na mnie). Ogólnie odpalam jeszcze na jakieś nasiadowki w kiblu, ale żeby to jakoś było super to niebałdzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2022 Ja początkowo miałem mocno mieszane odczucia i nie mogłem osiągnąć jakiegoś sensownego wyniku. Cały czas mam problemy z dobiciem do 60 poziomu na 3 planszy, wczoraj było najbliżej z poziomem 52 i 29 minutami na zegarze ale niestety przez słabe RNG nie miałem dobrych obrażeń. Ale już mniej więcej wiem co chciałbym składać. O dziwo najlepiej mi podchodzi biblioteka gdzie wczoraj zrobiłem życiówkę z poziomem 100 i 5 ewolucjami przedmiotów. Ewolucja ptaka to jest ładny rozpierdol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 27 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2022 Wczoraj w końcu wbiłem wszystkie osiągnięcia z DLC na Steam i chce się więcej. Tytuł poezja po prostu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 27 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2022 No ja czekam na wersję na PlayStation i zrobię drugi calak/100% z dlc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 27 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2022 Kurde na trzeciej mapie wszystko miękko aż do 29 minuty i mnie zaorali totalnie. Zdziwiłem się, bo 4 umiejętności miałem na maksa z ulepszeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 27 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2022 Najwidoczniej słabo ze sobą je polaczyczyles. = Zły build. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 27 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2022 Nom. Ulepszenie wszystkiego na maksa jeszcze nie daje pewności że dożyjemy końca Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2022 Mój run dosłownie przed chwilą. 6 broni ulepszonych na max ale jak widać nie wszystko dobrze ze sobą grało. Jeszcze ten zgon na 7 sekund przed końcem poziomu. Ale i tak się cieszę w porównaniu do wczorajszego gównianego runa. Teraz popróbuję pograć panią rewolwer bo słyszałem że kozak brońka. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 Podstawa to dobierać skille pod pasywkę danej postaci. Ktoś tu narzekał na czosnek, a mój najlepszy jak dotąd run to był właśnie czosnek plus build na AoE na kleryczce (bicz, woda święcona, biblia itd), gdzie praktycznie można było pójść AFK. Postaci które mają rosnące z czasem obrażenia czy obszar też robią niezłą rzeźnię w ten sposób. Jeszcze jedna rzecz, pewnie już ktoś wspominał ale jeżeli na mapie są dostępne do zebrania itemki z pasywkami (np szpinak, koniczyna, armor itd) to należy je zostawić na sam koniec, jak już zapełnimy wszystkie sloty innymi przedmiotami - wtedy można nosić ponad limit 12 przedmiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 15 minut temu, smoo napisał: Jeszcze jedna rzecz, pewnie już ktoś wspominał ale jeżeli na mapie są dostępne do zebrania itemki z pasywkami (np szpinak, koniczyna, armor itd) to należy je zostawić na sam koniec, jak już zapełnimy wszystkie sloty innymi przedmiotami - wtedy można nosić ponad limit 12 przedmiotów. W Moonglow to i 16 przedmiotów nabijesz w eq jak się postarasz. Polecam ten stage na farmę złota - bierzecie największego koksa, arkana z Gold Fever za zebranie woreczka kasy i można w 30 minut nabić około 500k. Przydaje się do farmienia jajeczek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 Wleciał calak w grze i DLC, wszystkie sekrety też odblokowałem, ta gra to prawdziwy narkotyk grywalności. Moje zaskoczenie roku w grach i najlepszy indyk. Wielka szkoda że nie ma rankingów online, tygodniowych/miesięcznych wyzwań/zadań bo po 50h wszystko zrobione co możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 Można zrobić takie postaci że ranking nie miałby sensu - sam miałem postać co wytrzymala 150 minut, ja w tym czasie robiłem obiad w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 Ja utknąłem na etapie gdzie znalazłem trumny na każdym z czterech etapów, pojawiał się komunikat, że wampir jest w innej trumnie i teraz za bardzo nie wiem co robić. Postać już moge tak dokoksić, że kiedy pojawia się smierć to w nią walę, ale wtedy pojawia się druga i trzecia w bibliotece udało mi się wejść w szafki i wejść na jakiś inny korytarz ale tam nie było potworów i na 35 minucie wyłączyłem gierkę. Gierka fajna ale w momencie jak zwalnia progres i nie wiesz co masz robić zaczyna się nudzić. Rozumiem, że teraz mam jakąś tejemniczą kombinacje skilli ztworzyć? Nie lubie takich zagrywek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 34 minuty temu, PanKamil napisał: Ja utknąłem na etapie gdzie znalazłem trumny na każdym z czterech etapów, pojawiał się komunikat, że wampir jest w innej trumnie Aby pchnąć progres do przodu należy używać artefaktów które zdobyłeś (odwrotny etap, mocniejsi wrogowie) aby odblokować 5 etap. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 A najlepiej zerknij w achievementy i zrób to, co jeszcze Ci zostało - to taka trochę ukryta roadmapa pokazująca, co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 Jakie chujki, jechałem wszystko równo w 3 stejdżu i w 29:30 minucie dotknęły mnie dwa tytany i kaplica xD Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 6 godzin temu, XM. napisał: Można zrobić takie postaci że ranking nie miałby sensu - sam miałem postać co wytrzymala 150 minut, ja w tym czasie robiłem obiad w kuchni. U mnie tak wyglądał ten run 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 5 godzin temu, Szymek napisał: Aby pchnąć progres do przodu należy używać artefaktów które zdobyłeś (odwrotny etap, mocniejsi wrogowie) aby odblokować 5 etap. Zaznaczam opcje: hyper, hurry, arcanas i nic więcej nie mam. Zaznaczę, że nie ruszałem tych innych plansz z wyzwaniami tylko te cztery podstawowe plansze. Gram na androidzie więc może ta wersja czymś się różni. 3 minuty temu, XM. napisał: U mnie tak wyglądał ten run Ostatni raz coś takiego widziałem jak płytę z muzyką wrzuciłem do psone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 Tak jak się odpali, że mozna bronie levelować ponad maksa, dobierze fajny sprzęt i jeszcze np da brak limitu 30 minut. To po chwili z Vampire Survivors staje się pokaz mrugajacych kolorków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 47 minut temu, XM. napisał: U mnie tak wyglądał ten run Co to jest kurwa za build? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 10 minut temu, suteq napisał: Co to jest kurwa za build? xD Zakładam że DLC nie kupione? Inaczej byś wiedział tam takie cuda są Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 Godzinę temu, PanKamil napisał: Gram na androidzie więc może ta wersja czymś się różni. 1:1 z podstawką, nic nie jest okrojone na telefonach. Jeszcze raz: zerknij w listę achievementów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 Godzinę temu, Szymek napisał: Zakładam że DLC nie kupione? Inaczej byś wiedział tam takie cuda są Tak - w dlc dochodzą że dwie takie bronie że ciężki jest z nimi na początku, ale potem to ale w podstawce też idzie zrobić taki build że nie idzie go kurwa ruszyć, także nie tak że dodatek jest tylko przejebany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi