Bzduras 12 843 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 Gothic jest polski i chuj mnie obchodzi kto go zrobił 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 459 Opublikowano 16 grudnia 2024 Autor Opublikowano 16 grudnia 2024 Niemcy są zadziwiająco dobrzy w robieniu gier jRPG, Chained Echoes, wcześniej Crosscode. Na pewno lepiej im idzie niż w wRPG ostatnio. Cytuj
banzai 199 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu o matko boska. stał się cud. first press games wysłało mój preorder zajedwabiście. równe 2 lata im to zajeło. 22 stycznia 2023 preorder złożony. 1 1 1 Cytuj
Ukukuki 7 316 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Mi jeszcze PCtowej wersji nie wysłali ale dostałem kilka miesięcy temu klucz na steam xd Cytuj
Amer 1 401 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 13 godzin temu, banzai napisał(a): o matko boska. stał się cud. first press games wysłało mój preorder zajedwabiście. równe 2 lata im to zajeło. 22 stycznia 2023 preorder złożony. Ja natomiast mam u nich zamówione 2 sztuki Crimzon Clover World EXplosion (NS). Zamówienie złożone 10 września 2021... to ile to już będzie? No ładnych kilka lat. Jak kiedyś przyjdzie (o ile) to się dopiero zdziwię pewnie. Cytuj
KrYcHu_89 2 459 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu To jak już dostaliście po tych latach pudełka, to polecam spróbować grę, prawdziwie japoński RPG z Niemiec :). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi