Skocz do zawartości

Chained Echoes

Featured Replies

Opublikowano

Gothic jest polski i chuj mnie obchodzi kto go zrobił :nosacz3:

• Odpowiedzi 81
  • Wyświetleń 12 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cały weekend spędzony na jednej grze. Myślę, że całość może mi zająć grubo ponad 50 godzin, liżąc. Ale warto, bo tutaj dobre jest wszystko - niesamowite, że zrobił to jeden koleś (chyba tylko muzykę i

• o matko boska. stał się cud. first press games wysłało mój preorder  zajedwabiście. równe 2 lata im to zajeło. 22 stycznia 2023 preorder złożony.

• Ok, właśnie odblokowalem  Ta gra jest cudowna, im dalej tym lepiej, dzieło warte każdej złotówki by nagrodzić tytaniczną pracę tego człowieka. Chained Echeos jrpgiem roku 2022, sorki Xenoblade

Opublikowano
  • Autor

Niemcy są zadziwiająco dobrzy w robieniu gier jRPG, Chained Echoes, wcześniej Crosscode. Na pewno lepiej im idzie niż w wRPG ostatnio.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

o matko boska. stał się cud. first press games wysłało mój preorder :rofl:

zajedwabiście. równe 2 lata im to zajeło. 22 stycznia 2023 preorder złożony.

Screenshot 2025-01-21 170112eecho.png

Opublikowano
13 godzin temu, banzai napisał(a):

o matko boska. stał się cud. first press games wysłało mój preorder :rofl:

zajedwabiście. równe 2 lata im to zajeło. 22 stycznia 2023 preorder złożony.

Screenshot 2025-01-21 170112eecho.png

Ja natomiast mam u nich zamówione 2 sztuki Crimzon Clover World EXplosion (NS). Zamówienie złożone 10 września 2021... to ile to już będzie? No ładnych kilka lat. Jak kiedyś przyjdzie (o ile) to się dopiero zdziwię pewnie.

Opublikowano
  • Autor

To jak już dostaliście po tych latach pudełka, to polecam spróbować grę, prawdziwie japoński RPG z Niemiec :). 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam,doleciało. ale to ładne to wydanie. nawet podstawowe

20250204_103031.jpg