Velans 0 Opublikowano 8 grudnia 2022 Opublikowano 8 grudnia 2022 Chcę się dowiedzieć czy jest możliwe użycie wzmacniacza do gry w Rocksmith. Czyli, że cały dźwięk z gry będzie wychodził ze wzmacniacza podłączonego przez jack z TV? Ponieważ nie wiem czy zainwestować w wzmacniacz czy jakieś przenośne głośniki do Rocksmith. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 15 grudnia 2022 Opublikowano 15 grudnia 2022 W dniu 8.12.2022 o 15:23, Velans napisał: Chcę się dowiedzieć czy jest możliwe użycie wzmacniacza do gry w Rocksmith. Czyli, że cały dźwięk z gry będzie wychodził ze wzmacniacza podłączonego przez jack z TV? Ponieważ nie wiem czy zainwestować w wzmacniacz czy jakieś przenośne głośniki do Rocksmith. Ale o jaki wzmacniacz Tobie chodzi? Wzmacniacz gitarowy czy jakiś zwykły wzmacniacz audio? Jedno jest pewne: bez dedykowanego tej grze specjalnego gitarowego kabla nie pograsz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi