Gość Rozi Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Niech mnie chuj, early access w 2023 Cytuj
Sylvan Wielki 4 637 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 (edytowane) Edytowane 9 grudnia 2022 przez Sylvan Wielki Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Pokaz rozjebany od samego początku Główna bohaterka wygląda jak młoda Demeter. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Nie no totalne zaskoczenie. Oczywiście będzie ogrywane w dniu premiery! Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Co to jest early access? Że za darmo uczestniczymy w męczeniu niedokończonego produktu? A to poczekam, najlepsza wiadomość na razie, tak się cieszę że znowu wrócę do tego wspaniałego gameplayu. Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Wpierw PC czy wszystkie platformy, czy nie było info? Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Czyli poszli na łatwiznę po sukcesie jedynki. Lubię roguelike i lubię hadesa, ale trzeba spojrzec prawdzie w oczy - ten gatunek jest dla leniwych devów, ktorym nie chce się robic contentu. Szczególnie hades był mega biedny w porównaniu do pozostałych przedstawicieli gatunku. No, ale graficzka fajna. No i znowu early access bezczelni. 1 Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 (edytowane) Wchodzę sobie rano na ppe przejrzeć co tam w nocy pokazali a tu hades2. Dziękuję dobranoc, nic więcej nie muszę oglądać. Cudownie Edytowane 9 grudnia 2022 przez creatinfreak Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Wszystko fajnie, ale to powinno być DLC. Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 TOP info z game awards, w jedynkę mi się grało genialnie. Dwójeczka jak wyjdzie na kąsolach to day 1 bez zastanowienia. Cytuj
Ludwes 1 688 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 myślałem, że jak nie dali żadnego dlc do jedynki, to oznacza, że pracuja już nad czymś kompletnie innym, a tu taka niespodzianka mnóstwo czasu spędziłem przy pierwszej części, więc z przyjemności ogra się i to, ale jak na razie bez większej podjarki Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Jaranko jak najbardziej, ale jak wyjdzie finalna wersja. Early access? Nieee. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Ostatnio im zajęło ~2lata to sobie poczekamy na wersje na konsole. Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Muszą zrobić więcej sekretów i bonusowych lokacji, alternatywnych ścieżek które będą prowadzić do innej finałowej lokacji itd. jak w innych tuzach tego gatunku. Jedynka była super, ale wyżej stawiam cotdg właśnie za post game i możliwości. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 10 grudnia 2022 Opublikowano 10 grudnia 2022 Wincyj Hadesa? Dobrze. Ale zgadzam się, że póki co wygląda to jak jakieś DLC i na razie w materiałach niewiele widać jakichś znaczących zmian w mechanice. Taki bezpieczny sequel się wydaje. Zobaczymy. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 11 grudnia 2022 Opublikowano 11 grudnia 2022 Lepiej zrobić się tego nie da. Bierę Day Uno Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 11 grudnia 2022 Opublikowano 11 grudnia 2022 8 godzin temu, Rudiok napisał: Wincyj Hadesa? Dobrze. Ale zgadzam się, że póki co wygląda to jak jakieś DLC i na razie w materiałach niewiele widać jakichś znaczących zmian w mechanice. Taki bezpieczny sequel się wydaje. Zobaczymy. Co to za dziwna moda na nazywanie bezpiecznych sequeli mianem DLC? To już nie można zrobić drugiej części z nowym bohaterem, nowymi planszami, fabułą, i muzyką? Jakby to był nowy bohater z nowymi brońmi na starych planszach z hadesa, albo nowe plansze do starej fabuły... Nikt nie powinien spodziewać się po 2-ej części świetnie przyjętego hitu ze dojdzie do wielkich zmian, ja nawet bym nie chciał, system w Hadesie jest doskonały i nie chciałbym zmian. Podobnie mam z Returnalem, boję się że drugiej cześci nie będzie, bo ciężko kontynuować historię moim zdaniem, ale za to dali DLC wieżą Syzyfa, i tu rzeczywiście można to tak nazwać. 1 Cytuj
knotek 214 Opublikowano 11 grudnia 2022 Opublikowano 11 grudnia 2022 Tekst "to powinno być DLC, nie sequel" to ja pamiętam już z czasów gamblera i secret service w drugiej połowie lat 90 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Early access dopiero w Q2 2024 https://www.supergiantgames.com/blog/hades-ii-development-update/ Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 O ja jebie, że co Smuteczek Cytuj
Beelzeboss 324 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Ehh w takim tempie to jeszcze co najmniej z rok poczekamy na 1.0 Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Ja tam mogę im dać czas. Niech dopracują giereczkę aby znowu dała mi wiele wspaniałych godzin gry. Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Pograłem ponad 2 godziny i jest dobrze. Melinoe gra się inaczej niż bratem, movement jest też trochę inny, ale bardzo szybko wbija się w rytm. Teraz dostajemy manę, przez co walki są inne, bo trzeba nią zarządzać, a ciosy ją wykorzystujące są po prostu mocniejsze. Do tego zaraz po dashu otrzymujemy sprint jeżeli przytrzymamy przycisk A, są do tego również umiejętności od bogów.Oczywiście jak ktoś grał w jedynkę, to tutaj odnajdzie się bardzo szybko, ale wydaje się to dobrze zmienione i odpowiednio urozmaicone. Doszło dużo zbieractwa, w jedynce głównie ryby, tutaj można zbierać również surowce, jakie grzyby itp. Na kolejny plus, że prawdopodobnie będzie więcej losowych sytuacji Z bogami. Podczas jednej potyczki Artemida pomagała mi z ukrycia, później można było z nią oczywiście pogadać.Na minus interfejs, jakiś taki brzydszy, mniej czytelny. Nie podoba mi się również ten safe house, w jedynce wyraźnie ciekawszy, tutaj jakieś miejsce kampingowe.Ogólnie jest jaranko i pewnie day one 2 2 Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Też dostałem się do testów. Na decku piękne rocksolid 90fps ale ogółem gierka nie robi tak jak jedynka, brak jej świeżości. Mega bezpieczny sequel się szykuje ale czy to źle? Dla mnie niekoniecznie ale raczej nie czekam na fulla z wywieszonym jęzorem pomimo tego że jedynkę ubóstwiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi