Daffy 10 614 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Jak bzduras pisze że w road mapie o tym już teraz wspominają że progres ma przejść to bym spał spokojnie Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Jak wrócę do domu i nie zapomnę to Wam zrobię skriny tego, co tam powypisywali i wrzucę. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja 2 godziny temu, Bzduras napisał: To jeszcze z rok poczekasz według roadmapy w samej grze. Jedynka też startowała w EA. To poczekam, lista gier zaczętych - 5, czekających - 12 ;] Idea grania w coś nieskończonego jest dla mnie surrealistyczna, sam fakt że granie miesiąc-dwa po premierze zaczyna być jedyną sposobnością by zagrać w spatchowaną ostateczna wersję gry jest już tragiczna, ale świadome granie w coś pierwszy raz wiedząć ze za pół roku ktoś może poprawi cut-scenki, mechanikę, grafikę. Poczekam. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Obiecane skriny w spoilerze: Spoiler 2 1 Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja No ale cenę to trochę dali wysoką. Polska znowu wychodzi niemal najdrożej. Na dzień dobry mamy 10% drożej niż kraje z euro. Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja No i co chłopaki jak ten Hades 2, więcej tego samego czy zaszaleli z czymś? Bo jak lubię jedynkę tak mesjasza w niej nie ujrzałem. Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Jedynka świetna jeśli chodzi o wykonanie, ale zawartości było mało. Lata świetlne w porównaniu z Dead Cells. Nie chcieli robić DLC, postawili na produkcję dwójki. Zobaczymy. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja To na dwójkę też nie masz co czekać, nie zatrzęsie twoim światem. Więcej tego samego. Dla mnie zajebicho bo jedynkę czczę prawie religijnie Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Dla mnie to właśnie było niepojęte że przy tylko 4 światach w tej grze spędziłem pewnie w sumie ponad 300 godzin. A i tak nie odkryłem wszystkiego, nawet drukowałem z internetu układy darów które trzeba zebrać by uzyskać pewne osiągnięcia, ale odechciało mi się bo w pewnym momencie gra jednak nie generuje już prawie żadnego postępu. No i dwa ostatnie pomniki do odkrycia też trochę przegięte. Cytuj
giger_andrus 3 144 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja Wha ??? W ciągu 100 godzin zrobiłem wszystko co było do zrobienia s jedynce. Jakim cudem grałeś 3 razy dłużej z takim wynikiem ? Cytuj
badzejo 379 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja 300 godzin ło kirwa W 100 h +- zrobiłem platynę, a tu 3 razy tyle, to już gruba akcja ale po materiałach z drugiej części hadesowy głód wrócił więc zamówiłem gierkę u kierownika Dejva, wersja ps5 więc wleci kolejne 100 godzin( myślę że szybciej) na drugą platynke Cytuj
Ludwes 1 688 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja Nie mogę przestać w to grać, napierdalam jak głupi 2 Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja 10 godzin temu, giger_andrus napisał: Wha ??? W ciągu 100 godzin zrobiłem wszystko co było do zrobienia s jedynce. Jakim cudem grałeś 3 razy dłużej z takim wynikiem ? Grałem najpierw na PC a drugi raz na switchu, tu i tu po ok. 150h. Cytuj
giger_andrus 3 144 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja To rozumiem, ale nadal nie udało Ci się skończyć wszystkiego na oby platformach ? Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Scylla Ta gierka lubi łamać oczekiwania fanów jedynki i tam, gdzie spodziewasz się byznesu jak co dzień wrzuca coś zaskakującego, co podnosi brewkę. A ten OST, no są powody do mruczenia, mości zagrajmerstwo. Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja @Bzduras na konsolce LCD dalej jesteś? Z ciekawości ile godzin orientacyjnie przy Hadesiku 2? Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Ta, na LCDku, przesiadka to dopiero na SD2. Nie pamiętam teraz dokładnie, ale około 4-5h można wyciągnąć, ta gra praktycznie nie obciąża sprzętu. Na smoku użycie 4060 to jakieś 10% przy temperaturze poniżej 40 stopni Z ciekawości zainstalowałem też na maszynie w pracy z POTĘŻNĄ grafiką Intel UHD630 zintegrowaną na procesorze i 8GB RAM na system plus GPU - lata to w średnio 50 klatkach i często dobija do 60. Można spać spokojnie jeśli chodzi o konsolowe porty, wersję 1.0 spokojnie z palcem w porcie USB pociągnie i zwykły Switch. Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja To fajnie, wezmę sobie wkrótce na deczka. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Bierz, bierz, syp sianko panu Supergiant żeby zrobili należytą robotę. Akurat im można zaufać. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Nie tyle nie udało co nie miałem już ochoty. Pisałem już że jednak run bez żadnych nagród to kiepski run. A wysokość opłat za utwory i kombinacje upgrade'ów to było dla mnie już za dużo. Ale nie narzekam bo gra dała setki godzin zabawy. Cytuj
Rozi 641 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 23 godziny temu, Ludwes napisał: Nie mogę przestać w to grać, napierdalam jak głupi Deja vu z części pierwszej Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Oj, tak, byczku. Znowu jest syndrom "o, coś mi się odblokowało to jeszcze jeden run na sprawdzenie". Mam bardzo mało czasu na granie w tygodniu, a w Hadesie jebnąłem od poniedziałku 10h Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi