Skocz do zawartości

Hades II

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak bzduras pisze że w road mapie o tym już teraz wspominają że progres ma przejść to bym spał spokojnie 

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

To jeszcze z rok poczekasz według roadmapy w samej grze. Jedynka też startowała w EA.

To poczekam, lista gier zaczętych - 5, czekających - 12 ;]

Idea grania w coś nieskończonego jest dla mnie surrealistyczna, sam fakt że granie miesiąc-dwa po premierze zaczyna być jedyną sposobnością by zagrać w spatchowaną ostateczna wersję gry jest już tragiczna, ale świadome granie w coś pierwszy raz wiedząć ze za pół roku ktoś może poprawi cut-scenki, mechanikę, grafikę. Poczekam.

Opublikowano

No i co chłopaki jak ten Hades 2, więcej tego samego czy zaszaleli z czymś?

Bo jak lubię jedynkę tak mesjasza w niej nie ujrzałem.

Opublikowano

Jedynka świetna jeśli chodzi o wykonanie, ale zawartości było mało. Lata świetlne w porównaniu z Dead Cells. Nie chcieli robić DLC, postawili na produkcję dwójki. Zobaczymy. 

Opublikowano

To na dwójkę też nie masz co czekać, nie zatrzęsie twoim światem. Więcej tego samego. Dla mnie zajebicho bo jedynkę czczę prawie religijnie :banderas:

Opublikowano

Dla mnie to właśnie było niepojęte że przy tylko 4 światach w tej grze spędziłem pewnie w sumie ponad 300 godzin. A i tak nie odkryłem wszystkiego, nawet drukowałem z internetu układy darów które trzeba zebrać by uzyskać pewne osiągnięcia, ale odechciało mi się bo w pewnym momencie gra jednak nie generuje już prawie żadnego postępu. No i dwa ostatnie pomniki do odkrycia też trochę przegięte.

Opublikowano

300 godzin ło kirwa :obama: 

W 100 h +- zrobiłem platynę, a tu 3 razy tyle, to już gruba akcja 

ale po materiałach z drugiej części hadesowy głód wrócił więc zamówiłem gierkę u kierownika Dejva, wersja ps5 więc wleci kolejne 100 godzin( myślę że szybciej) na drugą platynke 

Opublikowano
10 godzin temu, giger_andrus napisał:

Wha ???

W ciągu 100 godzin zrobiłem wszystko co było do zrobienia s jedynce. Jakim cudem grałeś 3 razy dłużej z takim wynikiem ?

Grałem najpierw na PC a drugi raz na switchu, tu i tu po ok. 150h.

Opublikowano

Scylla :obama:  Ta gierka lubi łamać oczekiwania fanów jedynki i tam, gdzie spodziewasz się byznesu jak co dzień wrzuca coś zaskakującego, co podnosi brewkę. A ten OST, no są powody do mruczenia, mości zagrajmerstwo.

Opublikowano

Ta, na LCDku, przesiadka to dopiero na SD2. Nie pamiętam teraz dokładnie, ale około 4-5h można wyciągnąć, ta gra praktycznie nie obciąża sprzętu. Na smoku użycie 4060 to jakieś 10% przy temperaturze poniżej 40 stopni :kekw: Z ciekawości zainstalowałem też na maszynie w pracy z POTĘŻNĄ grafiką Intel UHD630 zintegrowaną na procesorze i 8GB RAM na system plus GPU - lata to w średnio 50 klatkach i często dobija do 60. Można spać spokojnie jeśli chodzi o konsolowe porty, wersję 1.0 spokojnie z palcem w porcie USB pociągnie i zwykły Switch.

Opublikowano

Nie tyle nie udało co nie miałem już ochoty. Pisałem już że jednak run bez żadnych nagród to kiepski run. A wysokość opłat za utwory i kombinacje upgrade'ów to było dla mnie już za dużo. Ale nie narzekam bo gra dała setki godzin zabawy.

Opublikowano

Oj, tak, byczku. Znowu jest syndrom "o, coś mi się odblokowało to jeszcze jeden run na sprawdzenie". Mam bardzo mało czasu na granie w tygodniu, a w Hadesie jebnąłem od poniedziałku 10h :obama: