ogqozo 6 594 Opublikowano sobota o 16:12 Opublikowano sobota o 16:12 Tym razem wygląda na to, że będą co dłuższy czas wrzucać większe uaktualnienia. Najbliższy update miał "prawdopodobnie być szybszy, niż poprzedni" (5 miesięcy), czyli niby może wyjść w tym miesiąciu lub w lutym. Zakładam, że może on zamknąć drugą ścieżkę, w postaci 4 środowisk na każdą ścieżkę. Potem ma być jeszcze jeden update i czy poza tymi dwiema ścieżkami będzie jeszcze sporo, to naprawdę nikt nawet nie zasugerował. Gra już jest zdecydowanie większa od jedynki, więc kto to wie, co jeszcze mają w planach. Wydaje się, że gra będzie spoko bez większych połaci, z może tylko jakimś finałowym bossem, innymi wersjami wszystkiego itd. zostawionymi na pełną premierę. Niby po tym najbliższym uaktualnieniu, może nie być wcale tak dużo pracy. A może będą jeszcze nad następnym siedzieć pół roku, a potem nad 1.0 pół roku i gra wyjdzie wiosną 2026, kto wie. 1 Cytuj
Bzduras 12 818 Opublikowano sobota o 16:13 Opublikowano sobota o 16:13 7 minut temu, Rtooj napisał(a): Bardziej mi przeszkadza że zajmują sie early accessem zamiast wydaniem pelnej gry. A czym mają się zajmować? Chyba troszkę za mocno się zacietrzewiłeś w tej niechęci do EA. Rozwijają grę stopniowo, a ostatnim stopniem będzie wydanie 1.0, naprawdę nie wiem, na co się tutaj obrażać. Tym bardziej, że jedynka zaczynała dosłownie 1:1 w ten sam sposób. Cytuj
Rtooj 1 700 Opublikowano sobota o 16:17 Opublikowano sobota o 16:17 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): A czym mają się zajmować? Chyba troszkę za mocno się zacietrzewiłeś w tej niechęci do EA. Rozwijają grę stopniowo, a ostatnim stopniem będzie wydanie 1.0, naprawdę nie wiem, na co się tutaj obrażać. Tym bardziej, że jedynka zaczynała dosłownie 1:1 w ten sam sposób. Nie znam historii H1 bo wbiłem w grę jak była gotowa. Sądziłem że skoro jak czytalem zeszloroczny EA był na tyle mocno rozbudowany, to po cichu liczylem na premierę w 2024. Gdy pogodzilem się z 2025 to zaczynam czytać że będzie aktualizacja EA. Nie ma się co mnie czepiać, ja po prostu nie mogę się doczekać. Cytuj
Bzduras 12 818 Opublikowano sobota o 16:20 Opublikowano sobota o 16:20 No niestety, albo kupisz grę w EA, gdzie już w tym momencie zawartości jest więcej niż w jedynce albo cierp i czekaj. Cytuj
Rtooj 1 700 Opublikowano sobota o 16:40 Opublikowano sobota o 16:40 No pocierpię. EA to dla mnie jak oglądanie filmu z zielonymi tłami. Cytuj
creatinfreak 3 887 Opublikowano niedziela o 09:26 Opublikowano niedziela o 09:26 Ja już jakiś czas temu kupiłem, pograłem 20 min i cierpliwie czekam. Pograłbym, ale chcę już w finalna wersję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi