Skocz do zawartości

Hades II

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tym razem wygląda na to, że będą co dłuższy czas wrzucać większe uaktualnienia. Najbliższy update miał "prawdopodobnie być szybszy, niż poprzedni" (5 miesięcy), czyli niby może wyjść w tym miesiąciu lub w lutym. Zakładam, że może on zamknąć drugą ścieżkę, w postaci 4 środowisk na każdą ścieżkę. 

Potem ma być jeszcze jeden update i czy poza tymi dwiema ścieżkami będzie jeszcze sporo, to naprawdę nikt nawet nie zasugerował. Gra już jest zdecydowanie większa od jedynki, więc kto to wie, co jeszcze mają w planach. Wydaje się, że gra będzie spoko bez większych połaci, z może tylko jakimś finałowym bossem, innymi wersjami wszystkiego itd. zostawionymi na pełną premierę.

Niby po tym najbliższym uaktualnieniu, może nie być wcale tak dużo pracy. A może będą jeszcze nad następnym siedzieć pół roku, a potem nad 1.0 pół roku i gra wyjdzie wiosną 2026, kto wie.

• Smutny 1
Opublikowano
7 minut temu, Rtooj napisał(a):

Bardziej mi przeszkadza że zajmują sie early accessem zamiast wydaniem pelnej gry.

A czym mają się zajmować? Chyba troszkę za mocno się zacietrzewiłeś w tej niechęci do EA. Rozwijają grę stopniowo, a ostatnim stopniem będzie wydanie 1.0, naprawdę nie wiem, na co się tutaj obrażać.

Tym bardziej, że jedynka zaczynała dosłownie 1:1 w ten sam sposób.

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

A czym mają się zajmować? Chyba troszkę za mocno się zacietrzewiłeś w tej niechęci do EA. Rozwijają grę stopniowo, a ostatnim stopniem będzie wydanie 1.0, naprawdę nie wiem, na co się tutaj obrażać.

Tym bardziej, że jedynka zaczynała dosłownie 1:1 w ten sam sposób.

Nie znam historii H1 bo wbiłem w grę jak była gotowa.

Sądziłem że skoro jak czytalem zeszloroczny EA był na tyle mocno rozbudowany, to po cichu liczylem na premierę w 2024. Gdy pogodzilem się z 2025 to zaczynam czytać że będzie aktualizacja EA.

Nie ma się co mnie czepiać, ja po prostu nie mogę się doczekać.