YETI 11 042 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Jeszcze wyjdzie z tego tak dobra gra jak BioShock. Wygląda świetnie. Cytuj
Rozi 642 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Wygląda jak BioShock 4, ten chaotyczny design trochę mnie martwi, ale Kenowi ufam i liczę, że wszystko będzie do siebie pasować. 1 1 Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego czekam bardzo mocno. mam nadzieję, że mistrz powróci w wielkim stylu i premiera jak najszybciej 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Zdecydowanie druga najlepsza gra pokazu, ssasie na immersive simy ciągle mam po ograniu ostatnio SSR i całkiem niezłej rosyskiej gry Atomic Heart, swoją drogą polecam ten tytuł, jak komuś polityczna agenda nie przeszkadza... Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Wygląda jak nowy Bioshock, co w żadnym wypadku nie jest złe bo ile można czekać na prawilną 4 (oni ją w ogóle robią?). Oby tylko nie przesadzono z ilością strzelania jak w Infinite, a powinno być bardzo dobrze. 1 Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 18 minut temu, Sep napisał: Wygląda jak nowy Bioshock, co w żadnym wypadku nie jest złe bo ile można czekać na prawilną 4 (oni ją w ogóle robią?). Oby tylko nie przesadzono z ilością strzelania jak w Infinite, a powinno być bardzo dobrze. Robią, już w 2022 miała być zapowiedź (metroidvania - Rapture i Londyn ), ale tam chyba nieciekawie się dzieje + zrzucaja na pandemię. Cytuj
suteq 200 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 8 minut temu, XM. napisał: Robią, już w 2022 miała być zapowiedź (metroidvania - Rapture i Londyn ), ale tam chyba nieciekawie się dzieje + zrzucaja na pandemię. To ja czytałem że czwórka miała dziać się na Antarktydzie. Dla mnie Judas wygląda interesująco ale mimo wszystko nie widzę tej jakości BioShocka od Irrational Games. Takie trochę mamy BioShock w domu no ale bez roku premiery więc dużo się jeszcze może zmienić na lepsze. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Wygląda spoko, ale oczywiście Ken dalej robi tę samą grę od 20 lat albo i dłużej. Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 16 minut temu, suteq napisał: To ja czytałem że czwórka miała dziać się na Antarktydzie. Dla mnie Judas wygląda interesująco ale mimo wszystko nie widzę tej jakości BioShocka od Irrational Games. Takie trochę mamy BioShock w domu no ale bez roku premiery więc dużo się jeszcze może zmienić na lepsze. Antarktyda to byłby setting 11/10 (jest jakaś gra prócz the thing?), ale obstawiam bezpieczny scenariusz i po raz trzeci Rapture. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 5 minut temu, XM. napisał: Antarktyda to byłby setting 11/10 (jest jakaś gra prócz the thing?), ale obstawiam bezpieczny scenariusz i po raz trzeci Rapture. The Thing mi sie mocno podobalo ale pozniej jednak wkradal sie schemat i przewidywalnie sie nam ziomeczki zmieniali w wiadomo co. Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Ja się nie obrażę jeśli to faktycznie Rapture bo lepsze miejsce w gierkach to ciężko znaleźć. Wygląda jak Bioshock i dobrze, szkoda że zero konkretów. Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Mam tak jak Rozi że wydaje mi się ta gra strasznie chaotyczna no ale i tak wierze dla bioszokowca bo nowe bio nawet jak powstanie to już nikłe szanse na dorównanie poprzednikom a coś świeżego zawsze na plus Cytuj
hudiny 14 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Zdecydowanie dla mnie gra tego pokazu. Będzie dobrze. Szkoda, że nadal bez daty premiery. Oby 2025. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Ken może jest i dobry w kreowaniu świata, ale grafika przeciętnawa do bólu, a wrażenie z poruszania się postaci i samo strzelanie przypomina tylko to co poniżej. Cytuj
suteq 200 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Zobaczymy czy jest szansa na jakiegoś dobrego spadkobiercę BioShocka czy jednak trzeba się spodziewać popłuczyn po tej serii. Cytuj
suteq 200 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Materiały już są, zabieram się za materiał IGN najpierw. Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca No duch Bioshocka wylewa się tu z każdego elementu gry Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Dalej jakoś strasznie nie przemawia do mnie ten poplątany design ale gra wygląda zabawnie a za bioshocki chłop ma u mnie kredyt zaufania na 20 lat więc czekanko. Ciekawe tylko ile jeszcze czekania Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca wczoraj w jakimś previewie czytałem, że jeszcze dużo czekanka ;/ Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Niech gotuje ile potrzebuje. Design i klimacik wylewa się z tego filmiku powyżej i wydanie tego jako niedokończonego, zbugowanego kasztana skleconego na szybko byłoby zbrodnią na narodzie giereczkowym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi