Skocz do zawartości

JUDAS

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie druga najlepsza gra pokazu, ssasie na immersive simy ciągle mam po ograniu ostatnio SSR i całkiem niezłej rosyskiej gry Atomic Heart, swoją drogą polecam ten tytuł, jak komuś polityczna agenda nie przeszkadza... 

Opublikowano

Wygląda jak nowy Bioshock, co w żadnym wypadku nie jest złe bo ile można czekać na prawilną 4 (oni ją w ogóle robią?). Oby tylko nie przesadzono z ilością strzelania jak w Infinite, a powinno być bardzo dobrze.

• Plusik 1
Opublikowano
18 minut temu, Sep napisał:

Wygląda jak nowy Bioshock, co w żadnym wypadku nie jest złe bo ile można czekać na prawilną 4 (oni ją w ogóle robią?). Oby tylko nie przesadzono z ilością strzelania jak w Infinite, a powinno być bardzo dobrze.

Robią, już w 2022 miała być zapowiedź (metroidvania - Rapture i Londyn ), ale tam chyba nieciekawie się dzieje + zrzucaja na pandemię.

Opublikowano
8 minut temu, XM. napisał:

Robią, już w 2022 miała być zapowiedź (metroidvania - Rapture i Londyn ), ale tam chyba nieciekawie się dzieje + zrzucaja na pandemię.

To ja czytałem że czwórka miała dziać się na Antarktydzie.

Dla mnie Judas wygląda interesująco ale mimo wszystko nie widzę tej jakości BioShocka od Irrational Games. Takie trochę mamy BioShock w domu no ale bez roku premiery więc dużo się jeszcze może zmienić na lepsze. :) 

Opublikowano
16 minut temu, suteq napisał:

To ja czytałem że czwórka miała dziać się na Antarktydzie.

Dla mnie Judas wygląda interesująco ale mimo wszystko nie widzę tej jakości BioShocka od Irrational Games. Takie trochę mamy BioShock w domu no ale bez roku premiery więc dużo się jeszcze może zmienić na lepsze. :) 

Antarktyda to byłby setting 11/10 (jest jakaś gra prócz the thing?), ale obstawiam bezpieczny scenariusz i po raz trzeci Rapture. 

Opublikowano
5 minut temu, XM. napisał:

Antarktyda to byłby setting 11/10 (jest jakaś gra prócz the thing?), ale obstawiam bezpieczny scenariusz i po raz trzeci Rapture. 

The Thing mi sie mocno podobalo ale pozniej jednak wkradal sie schemat i przewidywalnie sie nam ziomeczki zmieniali w wiadomo co.

Opublikowano

Mam tak jak Rozi że wydaje mi się ta gra strasznie chaotyczna no ale i tak wierze dla bioszokowca bo nowe bio nawet jak powstanie to już nikłe szanse na dorównanie poprzednikom a coś świeżego zawsze na plus

Opublikowano

Ken może jest i dobry w kreowaniu świata, ale grafika przeciętnawa do bólu, a wrażenie z poruszania się postaci i samo strzelanie przypomina tylko to co poniżej.

be2384af010b0024e759d02d279c95bf.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zobaczymy czy jest szansa na jakiegoś dobrego spadkobiercę BioShocka czy jednak trzeba się spodziewać popłuczyn po tej serii. 

Opublikowano

Dalej jakoś strasznie nie przemawia do mnie ten poplątany design ale gra wygląda zabawnie a za bioshocki chłop ma u mnie kredyt zaufania na 20 lat więc czekanko. Ciekawe tylko ile jeszcze czekania

Opublikowano

Niech gotuje ile potrzebuje. Design i klimacik wylewa się z tego filmiku powyżej i wydanie tego jako niedokończonego, zbugowanego kasztana skleconego na szybko byłoby zbrodnią na narodzie giereczkowym.