Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 210
  • Wyświetleń 19,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma napisow pl. Gra ma 4 poziomy trudnosci I w pojedynke nawet najnizszy stanowi pewne wyzwanie. Jesli bedziesz nieuwazny mozna latwo zginac. Na ps5 aktualnie nie mozna grac ze znajomymi... Ni

• Wczoraj wparowala aktualizacja. Sporo zmian w klasach, cross play i wydarzenie do wtorku. Można farmic corrupted sharded.   Ja mam 30+ h na liczniku.  Budowanie buildow w tej grze to absolut

• Przez tę zbliżającą się premierę dwójki, dałem kolejną szansę jedynce i mnie pochłonęło konkretnie - fajny taki strzelany souls-lite, na duży plus "ogniska" tuż przed bossami, dzięki temu nie ma frust

Opublikowano
12 godzin temu, Wredny napisał:

Przez tę zbliżającą się premierę dwójki, dałem kolejną szansę jedynce

Czekamy na screeny i wrażenia w tym temacie :kekw:

Opublikowano

Sam od jedynki się odbiłem jakiś czas temu,ale powróciłem od zera po kilku miesiącach i prawie trzy razy grę przeorałem,cześć solo a cześć z randomami. Dobra gierka w co opie jeszcze lepsza. Solidny średniak AA. Dwójkę chętnie sprawdzę,może nie na premierę,aczkolwiek jak wleci do plusa to obowiązkowo :cebula:

Edytowane przez Szajka

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Może i zapowiada się fajnie, ale okres wydawniczy to mega (pipi)owy sobie dali. Gra nie ma szans w starciach z blockusterami z ostatnich i nadchodzących miesięcy. 

Opublikowano

No właśnie jak dla mnie się wstrzelili fajnie pomiędzy ostatnie premiery a przed napakowaną jesienią, całkiem możliwe se sobie wezmę Day one. 

Opublikowano

Ja się jaram i czekam na info czy będzie padaczka techniczna na premierę. Jak będzie ok to biorę. Cena bardzo niska, bo około 200 zł. 

Opublikowano

Będzie tak jak w jedynce, że normalnie solo da radę (ja gram właśnie solo w jedynkę), a nawet specjalnie dla samotników dodali w dwójce tego psiego towarzysza, żeby czasem brał na siebie aggro przeciwników i polizał po mordzie, jak padniesz.

Opublikowano

No ja też 90% jedynki solo przeszedłem, więc na luzie można tak grać. Jedynie to dlc, gdzie leciało się bossa za bossem przydawali się ogarnięci znajomi.

Opublikowano

Jedynka to jedna z niewielu gier co op która promowała teamwork i taktyczne podejście do tematu a nie tylko bezmyślne bieganie i zabawę kto zabije więcej.

.

Opublikowano

Ja jedynkę też solo grałem dobrze się bawiąc, bossów i tak załatwia się DPS. Ta postać z psiakiem fajna właśnie, chociaż ten tank z mieczem tak samo ciekawy, no ale podobno można sobie mieć perki z dwóch klas później tak więc będzie można dopasować sobie build.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
48 minut temu, messer88 napisał:

BUY

Jakaś ustaweczka coop?:oh_you:

Opublikowano

Aleś wymyślił. Na sronkę se weź.

Opublikowano

Sporo recek już na jutubie trzeba sprawdzić czy gdzieś wspominają. Psiak podobno super tylko AI słabe jak ma nas podnieść xD 

Opublikowano

Jak dla mnie to widać skok generacyjny.
Co prawda z ps3 na ps4 no ale to i tak dużo.
Kapitalnie się zapowiada, chyba warto brać cyfrę na Turasie we 2 to po 6 dych wyjdzie.
Tylko pytanie czy technicznie jest ok.
Żeby dropow nie było za dużych.