Opublikowano 24 maja 20231 r W DLC jest dwóch przegiętych bossów a tak to po prostuj więcej dobrego do grania
Opublikowano 24 maja 20231 r 12 godzin temu, Wredny napisał: Przez tę zbliżającą się premierę dwójki, dałem kolejną szansę jedynce Czekamy na screeny i wrażenia w tym temacie
Opublikowano 24 maja 20231 r Sam od jedynki się odbiłem jakiś czas temu,ale powróciłem od zera po kilku miesiącach i prawie trzy razy grę przeorałem,cześć solo a cześć z randomami. Dobra gierka w co opie jeszcze lepsza. Solidny średniak AA. Dwójkę chętnie sprawdzę,może nie na premierę,aczkolwiek jak wleci do plusa to obowiązkowo Edytowane 24 maja 20231 r przez Szajka
Opublikowano 3 lipca 20231 r Może i zapowiada się fajnie, ale okres wydawniczy to mega (pipi)owy sobie dali. Gra nie ma szans w starciach z blockusterami z ostatnich i nadchodzących miesięcy.
Opublikowano 3 lipca 20231 r No właśnie jak dla mnie się wstrzelili fajnie pomiędzy ostatnie premiery a przed napakowaną jesienią, całkiem możliwe se sobie wezmę Day one.
Opublikowano 3 lipca 20231 r Ja się jaram i czekam na info czy będzie padaczka techniczna na premierę. Jak będzie ok to biorę. Cena bardzo niska, bo około 200 zł.
Opublikowano 3 lipca 20231 r Będzie tak jak w jedynce, że normalnie solo da radę (ja gram właśnie solo w jedynkę), a nawet specjalnie dla samotników dodali w dwójce tego psiego towarzysza, żeby czasem brał na siebie aggro przeciwników i polizał po mordzie, jak padniesz.
Opublikowano 3 lipca 20231 r No ja też 90% jedynki solo przeszedłem, więc na luzie można tak grać. Jedynie to dlc, gdzie leciało się bossa za bossem przydawali się ogarnięci znajomi.
Opublikowano 3 lipca 20231 r Jedynka to jedna z niewielu gier co op która promowała teamwork i taktyczne podejście do tematu a nie tylko bezmyślne bieganie i zabawę kto zabije więcej..
Opublikowano 4 lipca 20231 r Ja jedynkę też solo grałem dobrze się bawiąc, bossów i tak załatwia się DPS. Ta postać z psiakiem fajna właśnie, chociaż ten tank z mieczem tak samo ciekawy, no ale podobno można sobie mieć perki z dwóch klas później tak więc będzie można dopasować sobie build.
Opublikowano 21 lipca 20231 r Sporo recek już na jutubie trzeba sprawdzić czy gdzieś wspominają. Psiak podobno super tylko AI słabe jak ma nas podnieść xD
Opublikowano 21 lipca 20231 r Jak dla mnie to widać skok generacyjny.Co prawda z ps3 na ps4 no ale to i tak dużo.Kapitalnie się zapowiada, chyba warto brać cyfrę na Turasie we 2 to po 6 dych wyjdzie.Tylko pytanie czy technicznie jest ok.Żeby dropow nie było za dużych.
Opublikowano 21 lipca 20231 r No nie powiem raczej na premierę nic nie kupuję ale tu się mocno zastanawiam