number_nine 1 328 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 40 minut temu, AdiCarrion napisał: Jest sens grania w tą grę samemu? nie wiem jaki, ale ja przeszedłem sam i miałem może ze 3 sytuacje, gdzie się zaciąłem na dłużej niż 5 prób. podstawa to wybór dobrej klasy, wg mnie na solo najlepiej sprawdza się tank i ten z psem (nie grałem nim, ale tak wynika z porad w necie jakie widziałem) Cytuj
AdiCarrion 119 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 5 minut temu, number_nine napisał: nie wiem jaki, ale ja przeszedłem sam i miałem może ze 3 sytuacje, gdzie się zaciąłem na dłużej niż 5 prób. podstawa to wybór dobrej klasy, wg mnie na solo najlepiej sprawdza się tank i ten z psem (nie grałem nim, ale tak wynika z porad w necie jakie widziałem) W sumie to niepotrzebnie skupiłem się na czyszczeniu planszy ze wszystkich przeciwników, bo można przebiec bez nawiązywania walki. Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Pies się przydaje, może Cię raz uzdrowić jak padniesz i mi raz bossa rozwalił jak miałem go na strzała ale padłem to on mu zadał obrażenia i było po walce Przy czyszczeniu planszy zawsze jest ryzyko, że pojawi Ci się mocniejszy przeciwnik a z nimi to już różnie bywa bo nigdy nie wiadomo gdzie się pojawią. 1 Cytuj
messer88 6 471 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 53 minuty temu, AdiCarrion napisał: Trudność polega na tym,żę [przeciwnicy pojawiają się z pod ziemi falami dookoła postaci i nie ma bata,żeby nie wyłapać obrażeń zanim ich wyeliminujemy brzydko napisze git gud Cytuj
AdiCarrion 119 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 2 minuty temu, messer88 napisał: brzydko napisze git gud W korytarzach albo małych pomieszczeniach spoko, ale na otwartych przestrzeniach przy latających robotach po prostu musisz wyłapać obrażenia i to losowo, zależnie jaki przeciwnik zrespi się za plecami.Znaczy to wszystko jest do ogarnięcia, tylko jest trochę drażniące bo nie lubię podnoszenia poziomu trudności takimi tanimi zabiegami. Cytuj
messer88 6 471 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Jaką klasę wziąłeś? Może zacznij od nowa psiarzem bo zawsze Cię może podnieść. Ja tym grałem i trochę nudny i dopiero po odblokowaniu drugiej klasy się zaczęło fajniej grać. Cytuj
AdiCarrion 119 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 9 minut temu, messer88 napisał: Jaką klasę wziąłeś? Może zacznij od nowa psiarzem bo zawsze Cię może podnieść. Ja tym grałem i trochę nudny i dopiero po odblokowaniu drugiej klasy się zaczęło fajniej grać. Wziąłem medyka, bo liczyłem,że będę grał drużyną z npc. Ok, biorę tego z psem Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Ja pierwsze przejscie robilem hunterem i chyba tylko jeden raz sie na chwile zacialem. Ostatni boss na Nerud Sha'hala (jego astralna wersja). Reszta nie byla wielkim problemem, szczegolnie z Enigma + Nighfall. Zwykle mobki padaly raz dwa. Teraz czyszcze kampanie na apokalipsie i tez tylko solo gram. 1 Cytuj
ghort 45 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Ma ktoś Archonta odblokowanego i pomoże udostępnić mi miejscówkę? Mam ochotę poszaleć z czarami. Jak coś to S1mon__x psn. 1 Cytuj
Pauli87 47 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Wczoraj wparowala aktualizacja. Sporo zmian w klasach, cross play i wydarzenie do wtorku. Można farmic corrupted sharded. Ja mam 30+ h na liczniku. Budowanie buildow w tej grze to absolutnie coś niesamowitego. 2 1 Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Każdy pewnie liczył na nowe światy a dostajemy powrót do trochę zmienionej dżungli. Trzeci dodatek to pewnie będzie kosmos. Słabo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi