Skocz do zawartości

Remnant II

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
40 minut temu, AdiCarrion napisał:

Jest sens grania w tą grę samemu?

nie wiem jaki, ale ja przeszedłem sam i miałem może ze 3 sytuacje, gdzie się zaciąłem na dłużej niż 5 prób. podstawa to wybór dobrej klasy, wg mnie na solo najlepiej sprawdza się tank i ten z psem (nie grałem nim, ale tak wynika z porad w necie jakie widziałem)

Opublikowano
5 minut temu, number_nine napisał:

nie wiem jaki, ale ja przeszedłem sam i miałem może ze 3 sytuacje, gdzie się zaciąłem na dłużej niż 5 prób. podstawa to wybór dobrej klasy, wg mnie na solo najlepiej sprawdza się tank i ten z psem (nie grałem nim, ale tak wynika z porad w necie jakie widziałem)

W sumie to niepotrzebnie skupiłem się na czyszczeniu planszy ze  wszystkich przeciwników, bo można przebiec bez nawiązywania walki.

Opublikowano

Pies się przydaje, może Cię raz uzdrowić jak padniesz i mi raz bossa rozwalił jak miałem go na strzała ale padłem to on mu zadał obrażenia i było po walce:Coolface:

Przy czyszczeniu planszy zawsze jest ryzyko, że pojawi Ci się mocniejszy przeciwnik a z nimi to już różnie bywa bo nigdy nie wiadomo gdzie się pojawią.

• Plusik 1
Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

brzydko napisze git gud 

W korytarzach albo małych pomieszczeniach spoko, ale na otwartych przestrzeniach przy latających robotach po prostu musisz wyłapać obrażenia i to losowo, zależnie jaki przeciwnik zrespi się za plecami.Znaczy to wszystko jest do ogarnięcia, tylko jest trochę drażniące bo nie lubię podnoszenia poziomu trudności takimi tanimi zabiegami.

Opublikowano
9 minut temu, messer88 napisał:

Jaką klasę wziąłeś? Może zacznij od nowa psiarzem bo zawsze Cię może podnieść. Ja tym grałem i trochę nudny i dopiero po odblokowaniu drugiej klasy się zaczęło fajniej grać. 

Wziąłem medyka, bo liczyłem,że będę grał drużyną z npc.

Ok, biorę tego z psem :)

Opublikowano

Ja pierwsze przejscie robilem hunterem i chyba tylko jeden raz sie na chwile zacialem. Ostatni boss na Nerud Sha'hala (jego astralna wersja). Reszta nie byla wielkim problemem, szczegolnie z Enigma + Nighfall. Zwykle mobki padaly raz dwa. Teraz czyszcze kampanie na apokalipsie i tez tylko solo gram.

• Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wczoraj wparowala aktualizacja. Sporo zmian w klasach, cross play i wydarzenie do wtorku. Można farmic corrupted sharded.

Ja mam 30+ h na liczniku.  Budowanie buildow w tej grze to absolutnie coś niesamowitego. 

• Plusik 2
  • Dzięki 1
  • 1 miesiąc temu...