Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
40 minut temu, AdiCarrion napisał:

Jest sens grania w tą grę samemu?

nie wiem jaki, ale ja przeszedłem sam i miałem może ze 3 sytuacje, gdzie się zaciąłem na dłużej niż 5 prób. podstawa to wybór dobrej klasy, wg mnie na solo najlepiej sprawdza się tank i ten z psem (nie grałem nim, ale tak wynika z porad w necie jakie widziałem)

• Odpowiedzi 210
  • Wyświetleń 20,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma napisow pl. Gra ma 4 poziomy trudnosci I w pojedynke nawet najnizszy stanowi pewne wyzwanie. Jesli bedziesz nieuwazny mozna latwo zginac. Na ps5 aktualnie nie mozna grac ze znajomymi... Ni

• Wczoraj wparowala aktualizacja. Sporo zmian w klasach, cross play i wydarzenie do wtorku. Można farmic corrupted sharded.   Ja mam 30+ h na liczniku.  Budowanie buildow w tej grze to absolut

• Przez tę zbliżającą się premierę dwójki, dałem kolejną szansę jedynce i mnie pochłonęło konkretnie - fajny taki strzelany souls-lite, na duży plus "ogniska" tuż przed bossami, dzięki temu nie ma frust

Opublikowano
5 minut temu, number_nine napisał:

nie wiem jaki, ale ja przeszedłem sam i miałem może ze 3 sytuacje, gdzie się zaciąłem na dłużej niż 5 prób. podstawa to wybór dobrej klasy, wg mnie na solo najlepiej sprawdza się tank i ten z psem (nie grałem nim, ale tak wynika z porad w necie jakie widziałem)

W sumie to niepotrzebnie skupiłem się na czyszczeniu planszy ze  wszystkich przeciwników, bo można przebiec bez nawiązywania walki.

Opublikowano

Pies się przydaje, może Cię raz uzdrowić jak padniesz i mi raz bossa rozwalił jak miałem go na strzała ale padłem to on mu zadał obrażenia i było po walce:Coolface:

Przy czyszczeniu planszy zawsze jest ryzyko, że pojawi Ci się mocniejszy przeciwnik a z nimi to już różnie bywa bo nigdy nie wiadomo gdzie się pojawią.

Opublikowano
53 minuty temu, AdiCarrion napisał:

Trudność polega na tym,żę [przeciwnicy pojawiają się z pod ziemi falami dookoła postaci i nie ma bata,żeby nie wyłapać obrażeń zanim ich wyeliminujemy

brzydko napisze git gud 

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

brzydko napisze git gud 

W korytarzach albo małych pomieszczeniach spoko, ale na otwartych przestrzeniach przy latających robotach po prostu musisz wyłapać obrażenia i to losowo, zależnie jaki przeciwnik zrespi się za plecami.Znaczy to wszystko jest do ogarnięcia, tylko jest trochę drażniące bo nie lubię podnoszenia poziomu trudności takimi tanimi zabiegami.

Opublikowano

Jaką klasę wziąłeś? Może zacznij od nowa psiarzem bo zawsze Cię może podnieść. Ja tym grałem i trochę nudny i dopiero po odblokowaniu drugiej klasy się zaczęło fajniej grać. 

Opublikowano
9 minut temu, messer88 napisał:

Jaką klasę wziąłeś? Może zacznij od nowa psiarzem bo zawsze Cię może podnieść. Ja tym grałem i trochę nudny i dopiero po odblokowaniu drugiej klasy się zaczęło fajniej grać. 

Wziąłem medyka, bo liczyłem,że będę grał drużyną z npc.

Ok, biorę tego z psem :)

Opublikowano

Ja pierwsze przejscie robilem hunterem i chyba tylko jeden raz sie na chwile zacialem. Ostatni boss na Nerud Sha'hala (jego astralna wersja). Reszta nie byla wielkim problemem, szczegolnie z Enigma + Nighfall. Zwykle mobki padaly raz dwa. Teraz czyszcze kampanie na apokalipsie i tez tylko solo gram.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ma ktoś Archonta odblokowanego i pomoże udostępnić mi miejscówkę? Mam ochotę poszaleć z czarami. Jak coś to S1mon__x psn.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wczoraj wparowala aktualizacja. Sporo zmian w klasach, cross play i wydarzenie do wtorku. Można farmic corrupted sharded.

Ja mam 30+ h na liczniku.  Budowanie buildow w tej grze to absolutnie coś niesamowitego. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Każdy pewnie liczył na nowe światy a dostajemy powrót do trochę zmienionej dżungli. Trzeci dodatek to pewnie będzie kosmos. Słabo.