Gość yaczes Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Unikaj rakiet - skacz, daszuj. Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 @Dave Czezky Zamówiłem Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Fajniusio się gra, czysta rozwałka nastawiona na granie po swojemu i bullet hell. O dziwo, te zamknięte lokacje są duże i epickie, a elementy w tle ładne. Pierwszy poważny Boss, Balteus pokazuje na czym gra polega. Próba czworonogiem - tragedia. Próba średnim z mieczem - dałoby radę, ale to nie to, za duży Damage otrzymuję, nie mam tarczy. Ostatecznie wziąłem lekkiego skocznego ziomeczka z podwójnym karabinem i padł za 4. razem. Skoki we wszystkie strony, nad wrogiem, trzymanie bliskiego kontaktu i padł szybko, nawet apteczka mi została. Walka jest super. Cytuj
Sven Froost 492 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Cale szczescie ze gra wypalila. Mialem smutne mysli o tym ze seria AC umarla a pochodnie przejela Deamon X Machina. Dobrze ze jedna z moich ukochanych serii od czasow pierwszych czesci z PSXa ma sie dobrze <3 1 Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Później to są dopiero bossowie największy problem miałem z pająkiem Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Rozwalony. Trzymanie blisko, miecz, do tego strzał jak się da, 2 ciosy i zbiłem posturę. Uniki jasne, ale że skokiem i na rakietki. Ogólnie jak byłem agresywny i trzymałem się blisko było dobrze. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Dzisiaj pograłem trochę więcej. Strasznie wciąga i podoba mi się możliwość grindowania misji. W zasadzie nic nas nie ogranicza w budowaniu i kupowaniu komponentów jakie chcemy. Do tego nieograniczona customizacja farby i emblematów na naszym mechu Graficznie może to nie jest żaden cud techniki, ale gameplay dowozi. Pewnie nie jest to kandydat do goty, ale mam to gdzieś, bo bawię znakomicie. Pan From Software zasłużył na pieniądze. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Carobot jak zawsze w formie Cytuj
Amer 1 382 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Wbiłem kilka kolejnych godzin i stwierdzam, że jednak nie jest to dobry tylu... nie dobry, tylko rewelacyjny! Do oprawy już się przyzwyczaiłem, a sam gameplay zdecydowanie dostarcza. Tak samo jak dłubanie przy mechach - naprawdę fajnie to rozwiązali, również przez wzgląd na konieczność testowania rozmaitych konfiguracji. Możesz męczyć się pół dnia na jednym bossie lub przestawić kilka wihajstrów i dopiero wtedy spróbować powymiatać (i taka właśnie często jest praktyka). Cytuj
tlas 440 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Czyli co, założymy ze dostajemy od bossa, wychodzimy z misji, ulepszamy mecha, robimy misje od nowa i bijemy bossa? A może te ulepszanie można robić bezpośrednio przed bossem? Cytuj
Amer 1 382 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 (edytowane) Nie musisz wychodzić z misji. Po zgonie jest opcja zmiany konfiguracji sprzętu. Szybkie i wygodne - i to jest fajne właśnie. PS. Pająka IMO zdecydowanie łatwiejszy niż ten poprzedni latający gnojek. Choć to kwestia konfigu być może, trafiło akurat tak, że praktycznie nie musiałem nic zmieniać, więc padł za 3 czy 4 podejściem. Edytowane 26 sierpnia 2023 przez Amer 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Kuźwa miałem przeczucie ze sztos. Byle do poniedziałku. Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 No ja jeszcze do kolejnego bossa nie doszedłem. Następne kilka misji było proste. Bardzo Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Pochwalcie się swoimi tosterami. Na razie skończyłem z tym pierwszym karabinem możliwym do kupienia i dwa moduły z rakietami na plecach. Fajnie się też walczy z AC dwoma spluwami. 1 Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Jak ktoś chce, to może dorzucić na mecha firmową naklejkę, którą zrobiłem na szybko Share ID: 8F7P9E70JU9K 4 2 Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Bardzo fajna walka z Spoiler Juggernaut. I prostsza o wiele. Usadzenie na dupie mu po zniknięciu kompana to męczarnia, ale fajna. Do tego lubię przywalić mieczem, piękna sprawa. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Opublikowano 27 sierpnia 2023 14 godzin temu, Emtebe napisał: Jak ktoś chce, to może dorzucić na mecha firmową naklejkę, którą zrobiłem na szybko Share ID: 8F7P9E70JU9K Niestety u mnie nie działa. Może to nie jest dzielone z każdą platformą? Ogrywam na xboxie. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Opublikowano 27 sierpnia 2023 @Dr.Czekolada a spróbuj tam pod koniec dać O a nie 0 (zero), po tym foncie w grze ciężko stwierdzić czy to O czy Zero. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Niestety dalej nie działa. Zrobiłem sobie za to swoją z nazwą miasta. Mech, Honor, Amunicja. 2 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Ale mnie wkurwia nieuczciwa misja że zbiornikiem wodnym Rozwalam tego z osłona energetyczna, a potem nie mogę namierzyć pozostałych 3 którzy znikają. Raz prawie mi się udało, a tak to ciągle mi zostaje 1 albo 2. Do tej pory wszystko było IMO łatwe. Nie lubię czegoś takiego, ZLY GAME DESIGN. Mógłbym wypróbować osłony i inny zestaw, ale nie chce mi sie cofać do początku. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Share ma osobne kody na kazda platforme Jestem Gundamem xD 2 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 5 godzin temu, Dave Czezky napisał: Ale mnie wkurwia nieuczciwa misja że zbiornikiem wodnym Rozwalam tego z osłona energetyczna, a potem nie mogę namierzyć pozostałych 3 którzy znikają. Raz prawie mi się udało, a tak to ciągle mi zostaje 1 albo 2. Do tej pory wszystko było IMO łatwe. Nie lubię czegoś takiego, ZLY GAME DESIGN. Mógłbym wypróbować osłony i inny zestaw, ale nie chce mi sie cofać do początku. Musisz użyć skanu. Oni są na ścianach i jak ich wtedy namierzysz oraz trafisz, to spadną na ziemię. Na szczęście nie mają tarcz. No, od tego momentu poziom trudności gry niestety rośnie i trzeba solidniej się przygotować do misji. AC3 też mi nie wybaczał i to dużo szybciej. Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 @Dave Czezky tych niewidzialnych widać też na kompasie. Ja ich to eliminowałem na początku (mają mało energii i szybko wpadają w stagger), a potem dopiero tego z osłoną, więc może spróbuj zmienić kolejność. Tak jak Czekolada pisze - siedzą często na ścianach, ale to też widać na kompasie (strzałka w górę przy czerwonej kropce). Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Gra jest dosc prosta jak juz ogarniesz co I jak i znajdziesz jakis build lepszy niz yolo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi