Opublikowano 29 sierpnia 20231 r 7 minut temu, Banan91PL napisał: Usunal mi się zapis i przechodzę grę od nowa a skończyłem za pająkiem, i teraz nie mogę Balteusa utłuc ;( To dalej jest jeszcze gorzej uwierz byłem tam To gra do wyjebania. Co to ma być.
Opublikowano 29 sierpnia 20231 r Super Fun szybki Build powaznie ciezko duzy damage wylapac praktycznie nieskonczone boostery jak ich uzywasz jak bozia kazala nawet polatac mozna. Uzywam go do robienia S Ranks na misjach bez duzych bossow VKZRFSCRKZWC. I drugi build jak jestes pepega gra hard helikopter robi brrrrrr... wszystko umiera na 2/3 strzaly R618U3DVL4BL. Jak tym gry nie przejdziesz z palcem w dupie to idz grac w Hello Kitty Rainbow Adventure. Wszystkie czesci do zdobycia na NG i Playstation 5
Opublikowano 29 sierpnia 20231 r 16 minut temu, wet_willy napisał: Super Fun szybki Build powaznie ciezko duzy damage wylapac praktycznie nieskonczone boostery jak ich uzywasz jak bozia kazala nawet polatac mozna. Uzywam go do robienia S Ranks na misjach bez duzych bossow VKZRFSCRKZWC. I drugi build jak jestes pepega gra hard helikopter robi brrrrrr... wszystko umiera na 2/3 strzaly R618U3DVL4BL. Jak tym gry nie przejdziesz z palcem w dupie to idz grac w Hello Kitty Rainbow Adventure. A gdzie to wpisać.
Opublikowano 29 sierpnia 20231 r No te strzelby trochę OP są, dałem je mechowi na obie łapy, nogi kangura do skakania i pająk został zezłomowany od razu przy powtórce 3 rozdział na luzie skończyłem, Spoiler a walka z robakiem to Edytowane 29 sierpnia 20231 r przez Rotevil
Opublikowano 29 sierpnia 20231 r Dobra pokombinowałem i pokonałem go swoim buildem xd Minuta niecałą i po sprawie
Opublikowano 29 sierpnia 20231 r Właśnie się wkopałem, że w polskiej wersji "przetłumaczyli" skróty i szukając komponentu FCS-G2/P05 (od namierzania) teraz nazywa się SKO. Tradycja gier From, żeby nie grać po polsku jak czegoś szukamy po necie.
Opublikowano 29 sierpnia 20231 r 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: Nie widzę gdzie xd Musi być on-line w grze, czyli połączony z serwerami. Potem wchodzisz w PROJEKT AC - DANE AC i tak jest zakładka z pobranymi AC gdzie wpisujesz share id. 3 godziny temu, wet_willy napisał: Super Fun szybki Build powaznie ciezko duzy damage wylapac praktycznie nieskonczone boostery jak ich uzywasz jak bozia kazala nawet polatac mozna. Uzywam go do robienia S Ranks na misjach bez duzych bossow VKZRFSCRKZWC. I drugi build jak jestes pepega gra hard helikopter robi brrrrrr... wszystko umiera na 2/3 strzaly R618U3DVL4BL. Jak tym gry nie przejdziesz z palcem w dupie to idz grac w Hello Kitty Rainbow Adventure. Wszystkie czesci do zdobycia na NG i Playstation 5 Ehh, dodałem Twoje buildy ale nie mogę wczytać bo nie mam wszystkich części. Fajnie, że gra nawet nie pokazuje jakich części brakuje bym mógł je zakupić xD Edytowane 29 sierpnia 20231 r przez Emtebe
Opublikowano 29 sierpnia 20231 r Lecimy chapter 4. Mam wrażenie, że tych pochowanych skrzynek i battle logów jest jeszcze więcej. Arena wyczyszczona, kuriozalnie najwięcej krwi napsuli mi piloci z rangi C. Ostatnie trzy starcia pogoniłem w około 30-40 sekund, a poprzednie to średnio minuta xd W tej grze można mieć mega farta i szybko pogonić zagrożenie, ale jak przyjdzie do powtórki może już nie być tak kolorowo. Działo, które dostajemy po walce z Spoiler Ice Worm niezły kosior. Zastąpiłem nim jednego Songbirda na plecach. Wszystkie punkty OS poszły w obrażenia od broni kinetycznej i wybuchowej. To ciałem i duchem stary dobry Armored Core, czyli wiecznie niezbalansowane bronie i nierówny poziom trudności misji. Jeden będzie się męczył jakimiś wymyślnymi buildami, a drugi weźmie jeden konkretny, którym przejedzie całą grę jak przez masło. Jeżeli ktoś się martwi o poziom trudności to IMO nie powinien. To nie jest poziom Soulsów, czy Sekiro (poza pojedynczymi przypadkami bossów i niektórymi sekcjami) Jest tu system checkpointów przed trudnymi walkami i tak odzyskujemy ammo z leczeniem jak w FF XVI. Gorzej jak przyjdzie chęć masterowania do oceny S. Już nie jest wtedy kolorowo i trzeba się postarać.
Opublikowano 30 sierpnia 20231 r No w koncu na szczescie poziom trudnosci na NG++ rosnie i ciezko wbic S czy nawet nie zginac ❤️
Opublikowano 30 sierpnia 20231 r Pająk pokonany w minutę 2x songbird bazooka i karabin ruthler czy jakoś tak ale songbirdy na barach robią robotę
Opublikowano 30 sierpnia 20231 r No i wleciało pierwsze zakończenie Spoiler Nie powiem ostatni bossowie nie byli zbyt łatwi. Chyba na przedostatnim powtarzałem najwięcej razy w porównaniu do wszystkich. Moja druga ulubiona gra w tym roku zaraz obok RE4R. Wychodzi na to, że człowiek tęskni po prostu za starymi, dobrymi czasami PS2. Teraz czas na NG+ i jakieś pvp.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Ok 3 przejscia za mna True Ending zaliczony teraz dozbierac 5 milionow zeby kupic wszystko na prawego bara i zrobic 36 S Rankow na to nie wiem czy mam sile ><
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 2 godziny temu, wet_willy napisał: Ok 3 przejscia za mna True Ending zaliczony teraz dozbierac 5 milionow zeby kupic wszystko na prawego bara i zrobic 36 S Rankow na to nie wiem czy mam sile >< Ładnie tam ciśniesz. Pytanie jak już skończyłem grę raz to poziom trudności na ng+ już rośnie? Widzę, że zaczynam grę z automatu po misji prolog, ale jak chcę powtórzyć to mam dostęp do wszystkich zaliczonych z ocenami, jak zostawiłem.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: Pytanie jak już skończyłem grę raz to poziom trudności na ng+ już rośnie? Nie rośnie. Ale są nowe misję które mogą być trudniejsze i czasami pojawiają się trudniejsze alternatywne ścieżki w zwykłych misjach. Przykład: atak na tamę z początku gry atakujemy wraz z dwoma ac z korpo ale w trakcie misji łączy się z nami gość z libration front i oferuje nam więcej jak ich zdradzimy i zabijemy i jak się zgodzimy to misja z łatwej początkowej zmienia się w trudniejsza bo typy są twarde. Zajebiscie rozwiązane new game plus. No i grę trzeba przejść 3 razy żeby wszystko zobaczyć. Raz się nie liczy.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Wspaniała gra. Po tych wszystkich open-worldach siedzi mi granie w coś, gdzie z menu wybieramy misje. Nie wiem czemu, ale kojarzy mi się to z graniem na psp xd. Odpalić, przysiąść na chwilę, wybrać misję z menu, pan zza biurka wyzywa ciebie od psów i wydaje ci rozkazy, bijesz roboty, dostajesz pieniążki i ulepszasz mecha. Rewelacja. Co to była za misja, aż mi się scarab w Halo 3 przypomniał. Edytowane 31 sierpnia 20231 r przez tlas
Opublikowano 1 września 20231 r Ale można tu rzez robić. Gra cudowna. Czuć jednak, że trochę się bali bardziej zainwestować bo nie wiedzieli jak się przyjmie w tych czasach. No, ale wyszło i tak super. Chcesz być czołgiem. Proszę bardzo. Chcesz być szybki i gibki proszę bardzo. Może być, że ze Spajderkiem 2 to będzie moje top 3 tego roku, bo jeszcze bg3 alan wake 2 forza ac mirage a i lies of p dam szanse. W każdym razie AC wymiata. Klimat niesamowity.
Opublikowano 1 września 20231 r 18 minut temu, Donatello1991 napisał: Czuć jednak, że trochę się bali bardziej zainwestować bo nie wiedzieli jak się przyjmie w tych czasach. No, ale wyszło i tak super Jak dla mnie gra wygląda super, rusza się super i przyjęła się bardzo dobrze. Może nie jest to szczyt graficzny ale mocno nadrabia designem świata. Photo mode jest używane co chwilę. Lore jest świetne i zrozumiałe. Tego z V nie czaje do dzisiaj. Na bank from zrobi kolejną część, zresztą każda poprzednia z numerkiem miała sequele. Gran Turismo z mechami. Killcam i photo mode Nie mogę się oderwać. Startowy 2hitowy Energy blade grany był do końca gry. Mocno naprowadza a i jest też myk z cancelowaniem tego naprowadzania boostem.
Opublikowano 1 września 20231 r https://www.gamesradar.com/armored-core-6s-mechs-were-designed-by-evangelion-and-mobile-suit-gundam-veterans/ W napisach końcowych też mrugnęli mi ludzie od Gundama. Bardzo podoba mi się ich design w AC, a nie jestem jakimś mechowym zboczeńcem
Opublikowano 1 września 20231 r Ziomek mi płacze, że się zaciął i od kilku godzin jakis Balateus go klepie. Kusi kupic, skoro gra takim wyzwaniem.