Kmiot 13 836 Opublikowano 31 października 2023 Opublikowano 31 października 2023 W razie gdyby nikt nie czytał, to informuję, że tak, przeszedłem trzy razy. Ale wszystkich misji na S nie chce mi się robić. Póki co. 1 Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 Vaati wrzucił miły materiał o 50 drobnych sekretach w grze, ale uwaga na spoilery, bo rzecz dotyczy również tego jak potrafią zmieniać się dialogi i czym są uzależnione. No i zdradza trochę zawiłości fabularnych, więc naprawdę bezpiecznie oglądając mogą się czuć tylko ci, co przeszli trzy razy. Spoiler Co ważniejsze, autor zapowiedział 3-godzinne wideo na temat LORE i fabuły AC6, więc najwyraźniej materiału do przetrawienia jest sporo. Lubię to. A dla walczących o ranking S w każdej misji jest kalkulator pomagający ocenić w czym problem i ile nam brakuje. Wydaje się całkiem pomocny. https://thefifthmatt.com/ac6-rank-calculator 1 Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja W dniu 19.11.2023 o 10:27, Kmiot napisał(a): Co ważniejsze, autor zapowiedział 3-godzinne wideo na temat LORE i fabuły AC6, więc najwyraźniej materiału do przetrawienia jest sporo. Lubię to. Pół roku później i zapowiedziane wideo właśnie wjechało na kanał. Tylko zamiast trzech godzin trwa pięć i pół xd Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Chyba podaruje sobie tą przyjemność Samą gierkę polecam, sztos. Gdyby Nie Baldur's Gate 3 to by była moim GOTY. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Ja na pewno chce ograć w tym roku ale grafik gierkowym napięty totalnie Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca W pełni założenie. Rewelacyjna gra. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Również polecam, moja pierwsza gra z mechami i siadła mocno. Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Coś wstydliwy ten Armored i rzadko na promkach na storze. Po zbliżającym się ciasnym okresie premierek, może w listopadzie/grudniu wezmę bo bym chciał w końcu się do mechów przekonać Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca True, true. Dlatego w listopadzie najprawdopodobniej wezmę z marszu tak czy siak. Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Teraz jest promka zarówno X jak i PS cyfry. Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca 2 godziny temu, Szermac napisał(a): Coś wstydliwy ten Armored i rzadko na promkach na storze. Po zbliżającym się ciasnym okresie premierek, może w listopadzie/grudniu wezmę bo bym chciał w końcu się do mechów przekonać Dobre gry nie mają nigdy dużych promek - patrz np Nintendo czy From Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca 2 godziny temu, messer88 napisał(a): Teraz jest promka zarówno X jak i PS cyfry. Ach no, ale jednak Wukong, Astrobot i Sajlent 2 mają pierwszeńswo Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca 1 godzinę temu, devilbot napisał(a): Dobre gry nie mają nigdy dużych promek - patrz np Nintendo czy From Dlatego czasem jeszcze opłaca się kupić pudełko. Dałem dzisiaj 170 zł na klocka. Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca 23 minuty temu, SnoD napisał(a): Dlatego czasem jeszcze opłaca się kupić pudełko. Dałem dzisiaj 170 zł na klocka. To są dalej te day one edition w kartonowej wsuwce? Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca 3 minuty temu, messer88 napisał(a): To są dalej te day one edition w kartonowej wsuwce? Taką kupiłem, w folii. 1 Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 10 sierpnia Opublikowano 10 sierpnia Co FROMka to FROMka. No spodobało się, przyjemne nawalanie i podoba mi się konstrukcyjnie misja -> garaż -> misja chociaż po kilku godzinach to zdarza się dłużej siedzieć i dobierać elementy dla AC niż trwa taka misja XD Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 10 sierpnia Opublikowano 10 sierpnia 50 minut temu, messer88 napisał(a): Co FROMka to FROMka. No spodobało się, przyjemne nawalanie i podoba mi się konstrukcyjnie misja -> garaż -> misja chociaż po kilku godzinach to zdarza się dłużej siedzieć i dobierać elementy dla AC niż trwa taka misja XD Nom, ale w pewnym momencie właśnie dobranie odpowiedniego sprzętu jest najważniejsze. Gra mega. Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 17 sierpnia Opublikowano 17 sierpnia Pierwsze przejście zaliczone, pięknie się w to gra jak się już zacznie porządnie ogarniać movement. Spokojnie 9/10 i jakbym grał na premierę myślę że gra wygoniłaby AW2 z trójki GOTY, bo Baldurek oczywiście nie do ruszenia w 23. Soulsów tutaj ZERO chociaż niektóre ataki bossów znajome fabularnie fajnie i zaczynam NG+ i ciekaw jestem zmian. Kilka S już zrobionych bo łatwe ale widzę że w niektórych misjach to będzie xD Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 17 sierpnia Opublikowano 17 sierpnia Ja jestem słaby w takie gierki to nawet na S nie patrzyłem xd ale miło ten tytuł wspominam. Coś nowego dla mnie. Szkoda ,że gra nie tanieje tak szybko to może więcej osób by się skusiło żeby to ograć. Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia W dniu 27.07.2024 o 14:38, Szermac napisał(a): Coś wstydliwy ten Armored i rzadko na promkach na storze. Po zbliżającym się ciasnym okresie premierek, może w listopadzie/grudniu wezmę bo bym chciał w końcu się do mechów przekonać Nowe pudła teraz po 100-130 zł. X-kom, MM, hanzo. Ja kończę obecnie drugie przejście i jest 1 Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia No niestety, teraz Wukong, potem Astrobot i Silent Hill 2. Nadal Armored czeka na zimę Chociaż jak takie promki to może by wziął i by właśnie poczekało. 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia To była gra, którą bez żalu można było brać na premierę. Co From to From. Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Nie wiedziałem czy Mechy boże dla mnie, teraz to jakby robili AC VII to wjeżdżam day one. Gameplay KRÓL. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi