Skocz do zawartości

PSX Extreme 304

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konsolka ściera się z tekstem na kilka stron i trafia to do... nie wiem... kilku patronów? Dajcie ten dział normalnie w gazecie drukowanej i w kolorze, a nie takie kombinacje.

Albo chociaż normlanie w PDFie. To miał być m.in. ten deal przy prenumeracie.

• Plusik 1
Opublikowano

Już nie wiem ile razy o tym było pisane ale Extreme Plus powinien trafiać do każdego prenumerata i w PDFie i na papierze, a nie być za paywallem patronite'a którego i tak nikt nie ogarnia. A to że znowu został wgrany wybrakowany PDF a nr 302 nadal nie jest poprawiony to porażka. Mam nadzieję że jak Pixel zakończy swój nędzny żywot to już nie będzie takich potknięć.

Opublikowano
1 godzinę temu, SlimShady napisał:

Ktoś namierzył dzisiaj numer?

Też się rozglądałem, ale nie ma.

Premiery często miały i mają dzień obsuwy. Przy czwartkowych to nie był problem, bo nawet z poślizgiem szło magazyn kupić w piątek. Teraz te piątkowe premiery to porażka, bo najpewniej numer ogólnodostępny będzie dopiero w poniedziałek.

I tak to się żyje w tym Idea Ahead.

Opublikowano

U mnie też nie ma. Jest powód, żeby przestać wspierać już i kupować, bo takie akcje, to brak poszanowania dla czytelników, jeszcze te 25 zł. A że padnie? To z ich własnej winy. Ja wiem, że było ostatnio w ciul problemów z wydawaniem, podrożeniem papieru i ciągłych nieprzewidzianych przypadków, co mogłem zrozumieć, ale że to się coś ciągnie znowu, no to halo? Ile można?

• Plusik 1
Opublikowano

Z FB "Drodzy Czytelnicy!

Wyczekiwany numer z Kalendarzem Gracza 2023 jest już dostępny w części punktów z prasą w całej Polsce. W części, ponieważ z powodów logistycznych są miejsca, w których na półkach pojawi się w poniedziałek."

Więc dzisiaj nawet bym nie szukał.

Opublikowano

Łapusza to się powinno z miejsca wyjebać, typ to się nadaje do obierania kartofli i cebuli, a już wyciąganie kasy od ludzi to jest mistrzem, to w ogóle podchodzi pod scam. 

Opublikowano
19 minut temu, Damian14 napisał:

Zamiast patronajta to powinniśmy zrobić zrzutkę dla @Roger i niech zakłada własne wydawnictwo. Lapuszowi wydawanie magazynu ciąży i do szczęścia nie jest potrzebne najwyraźniej

Juz o tym pisałem, @Rogeri tak wszystko ogarniał sam ostatnio xd

• Plusik 1
Opublikowano

Czyli prenumeraty poszły dzisiaj to jak dojdzie w przyszłym tygodniu to będzie dobrze. Ale obstawiam, że po świętach dopiero, jak nie po nowym roku.

Opublikowano

Zabawne jest to jak się czasy zmieniły. 20 lat temu Ściera musiał wysłuchiwać ściemniania redaktorów i ich poganiać żeby dostarczyć na czas numer do drukarni, teraz Roger musi wysłuchiwać ściemniania wydawcy i poganiać drukarnię żeby numer trafił na czas do czytelników :sapek:

• Lubię! 1
  • Haha 3
Opublikowano

A czy w normalnych warunkach nie jest tak, że prenumerata dochodzi w dniu premiery stacjonarnej do zamawiającego? Za gówniarza prenumerowałem kilka czasopism i zawsze były w dzień premiery u mnie. A tu z falą nostalgii kupiłem prenumeratę ekstrimka i poczytam w styczniu? Poj**ane :geek:

• beka z typa 1
Opublikowano
1 minutę temu, MichAelis napisał:

Za obecnych czasów większość dochodzi PRZED premierą. Serio łapiecie sie na te głodne kawałki patologicznego chlora?

Co na przykład? Bo na stronie CDA podobne narzekania.

Opublikowano

No to może serio rzeczywiście czas wziąć sprawy w swoje ręce, porozdzielać udziały czy cokolwiek między czytelników jak Socios w Barcelonie, a całość pod zwierzchnictwem Rogera jako właściciela całego tego przedsięwzięcia. Zapewne nie wypada mu jako bossowi kminic tak wobec swojego obecnego szefa, ale może wśród czytelników którzy maja w sercu od lat PE można coś rozkręcić - o ile to w ogóle moziliwe i wzbudziłoby zaintersowanie