Skocz do zawartości

PlayStation Wrap-Up - twoje podsumowanie roku

oFi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masywne granie u mnie w tym roku na stacjonarkach. Na Xboxie całe 6 godzin, a na PS5 oszałamiające 55. Wow. No ale nic dziwnego, skoro skończyłem całe dwie gry na Playstation w tym roku: Astro's Playroom i Astro Bot. Oprócz tego popykałem Gran Turismo, odpalałem jakieś randomowe gierki po parę minut, no i sporo godzin spędziłem grając z synem w Rayman Legends i Cupheada. I to tyle. W tym roku więcej nie będzie, bo nie ma za bardzo w co

IMG_4159.jpeg

• beka z typa 6
  • Smutny 1
Opublikowano
43 minuty temu, Homelander napisał(a):

Masywne granie u mnie w tym roku na stacjonarkach. Na Xboxie całe 6 godzin, a na PS5 oszałamiające 55. Wow. No ale nic dziwnego, skoro skończyłem całe dwie gry na Playstation w tym roku: Astro's Playroom i Astro Bot. Oprócz tego popykałem Gran Turismo, odpalałem jakieś randomowe gierki po parę minut, no i sporo godzin spędziłem grając z synem w Rayman Legends i Cupheada. I to tyle. W tym roku więcej nie będzie, bo nie ma za bardzo w co

IMG_4159.jpeg

Jak to odpalacie? U mnie coś takiego image.png.f5127498706e39f5e642c9e96f8304c8.png

Opublikowano
6 hours ago, Homelander said:

IMG_4159.jpeg

Ciekawe za co clowny lol

Opublikowano
5 godzin temu, creatinfreak napisał(a):

Serwery im się zesrały. Wczoraj w ogóle strony nie chciało wczytywać 

Dzisiaj rano przed wyjściem do roboty mi się wczytało to stwierdziłem, że sprawdzę wieczorem, a teraz komunikat, że „Niedługo wracamy” 😆

Opublikowano
6 godzin temu, Homelander napisał(a):

Ciekawe za co clowny lol

Ode mnie za to:

13 godzin temu, Homelander napisał(a):

W tym roku więcej nie będzie, bo nie ma za bardzo w co

W tym roku wyszło tyle zajebistych gier, że człowiek nie był w stanie się obrobić chociażby z połową, a Ty piszesz, że nie było w co grać :reggie:

• This 1
Opublikowano
7 minutes ago, Wredny said:

Ode mnie za to:

W tym roku wyszło tyle zajebistych gier, że człowiek nie był w stanie się obrobić chociażby z połową, a Ty piszesz, że nie było w co grać :reggie:

Bo ograłem na innym sprzęcie lol

6 minutes ago, suteq said:

Za bycie graczykiem :kaz:

Tzn? Grałem na czymś innym

Opublikowano (edytowane)

Poszło.

Messenger_creation_956B9751-3F92-4829-89A9-C5A96CF3340C.thumb.jpeg.2260fbb4c303b62b10445a7cbdf0903b.jpeg

Jako najwięcej grany niby BO6, bo na początku roku było MW3 online, teraz BO6 online, a na PS5 MW2, MW3 i BO6 są jako jedna gra.

Screenshot_20241212-104447_SamsungInternet.thumb.jpg.591b7dc2cf6799b62a2fa8666f110705.jpg

Edytowane przez Emet
  • Plusik 5
Opublikowano
W dniu 10.01.2024 o 09:13, Square napisał(a):

Całościowo rok zamknąłem z wynikiem 1301 godzin.

Screenshot_2024-01-10-09-03-29-971_com.opera.browser-edit.jpg

Ok, musiałem na kompie odpalić. Trochę więcej godzin, i jeszcze w grudniu się dobije pewnie jakoś do 1550.

PODSUMOWANIE 2024.jpg

Pierwsze miejsce bez zaskoczenia, ale HFW dalej silne. Wynik po miesiącach wrzucę w styczniu.

top5_2024.png

Nawet sporo tych platyn wpadło.

trofea_2024.png

Prawie 125 zł od PS wpadło więc nie takie złe te PS Stars.

PSStars_2024.png

• Plusik 7