Square 8 706 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Pojawiła się opcja zalogowania, ale strasznie muli, więc coś tam ruszyło. Maila dostałem. Ale strona chyba padła całkowicie. Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia To samo. Mail przyszedł ale na stronę nie idzie wejść. Pewnie oblężenie serwerów. Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Ja tam sobie podsumowanie zrobię w styczniu - rok się jeszcze nie skończył 1 Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Cytat Dodatkowo wjeżdżamy na tereny nostalgii i przedstawimy Ci najważniejsze chwile z Twojej historii z PlayStation, cofniemy się do Twoich początków, aż do 2007-01-08. Boże, jak to dawno było, ciekawe co mi przypomną Niech tylko strona wstanie Cytuj
Homelander 2 210 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Masywne granie u mnie w tym roku na stacjonarkach. Na Xboxie całe 6 godzin, a na PS5 oszałamiające 55. Wow. No ale nic dziwnego, skoro skończyłem całe dwie gry na Playstation w tym roku: Astro's Playroom i Astro Bot. Oprócz tego popykałem Gran Turismo, odpalałem jakieś randomowe gierki po parę minut, no i sporo godzin spędziłem grając z synem w Rayman Legends i Cupheada. I to tyle. W tym roku więcej nie będzie, bo nie ma za bardzo w co 6 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 374 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia 43 minuty temu, Homelander napisał(a): Masywne granie u mnie w tym roku na stacjonarkach. Na Xboxie całe 6 godzin, a na PS5 oszałamiające 55. Wow. No ale nic dziwnego, skoro skończyłem całe dwie gry na Playstation w tym roku: Astro's Playroom i Astro Bot. Oprócz tego popykałem Gran Turismo, odpalałem jakieś randomowe gierki po parę minut, no i sporo godzin spędziłem grając z synem w Rayman Legends i Cupheada. I to tyle. W tym roku więcej nie będzie, bo nie ma za bardzo w co Jak to odpalacie? U mnie coś takiego Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Serwery im się zesrały. Wczoraj w ogóle strony nie chciało wczytywać Cytuj
Homelander 2 210 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia 6 hours ago, Homelander said: Masywne granie u mnie w tym roku na stacjonarkach. Na Xboxie całe 6 godzin, a na PS5 oszałamiające 55. Wow. No ale nic dziwnego, skoro skończyłem całe dwie gry na Playstation w tym roku: Astro's Playroom i Astro Bot. Oprócz tego popykałem Gran Turismo, odpalałem jakieś randomowe gierki po parę minut, no i sporo godzin spędziłem grając z synem w Rayman Legends i Cupheada. I to tyle. W tym roku więcej nie będzie, bo nie ma za bardzo w co Ciekawe za co clowny lol Cytuj
KrYcHu_89 2 374 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Ten wrap up to jakiś mem, zabił serwery Sony na 24h, bo dalej nie działa Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia 5 godzin temu, creatinfreak napisał(a): Serwery im się zesrały. Wczoraj w ogóle strony nie chciało wczytywać Dzisiaj rano przed wyjściem do roboty mi się wczytało to stwierdziłem, że sprawdzę wieczorem, a teraz komunikat, że „Niedługo wracamy” 😆 Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia 6 godzin temu, Homelander napisał(a): Ciekawe za co clowny lol Ode mnie za to: 13 godzin temu, Homelander napisał(a): W tym roku więcej nie będzie, bo nie ma za bardzo w co W tym roku wyszło tyle zajebistych gier, że człowiek nie był w stanie się obrobić chociażby z połową, a Ty piszesz, że nie było w co grać 1 Cytuj
suteq 200 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia 6 godzin temu, Homelander napisał(a): Ciekawe za co clowny lol Za bycie graczykiem Cytuj
Homelander 2 210 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia 7 minutes ago, Wredny said: Ode mnie za to: W tym roku wyszło tyle zajebistych gier, że człowiek nie był w stanie się obrobić chociażby z połową, a Ty piszesz, że nie było w co grać Bo ograłem na innym sprzęcie lol 6 minutes ago, suteq said: Za bycie graczykiem Tzn? Grałem na czymś innym Cytuj
BRY@N 1 592 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia (edytowane) Edytowane 12 grudnia przez BRY@N 5 Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia (edytowane) Poszło. Jako najwięcej grany niby BO6, bo na początku roku było MW3 online, teraz BO6 online, a na PS5 MW2, MW3 i BO6 są jako jedna gra. Edytowane 12 grudnia przez Emet 5 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia W dniu 10.01.2024 o 09:13, Square napisał(a): Całościowo rok zamknąłem z wynikiem 1301 godzin. Ok, musiałem na kompie odpalić. Trochę więcej godzin, i jeszcze w grudniu się dobije pewnie jakoś do 1550. Pierwsze miejsce bez zaskoczenia, ale HFW dalej silne. Wynik po miesiącach wrzucę w styczniu. Nawet sporo tych platyn wpadło. Prawie 125 zł od PS wpadło więc nie takie złe te PS Stars. 7 Cytuj
BRY@N 1 592 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia @Square 211 godzin w Horizon nie no podziwiam za wytrwałość. 1 Cytuj
wrog 640 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Nawet sporo w tym roku na Plejce pograłem. Rebirth jest zaraz na drugim miejscu, potem Helldiversi i FFVII Remake. 4 Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia (edytowane) Nie ma źle Edytowane 12 grudnia przez Snake_Plissken 4 Cytuj
KrYcHu_89 2 374 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia 14 minut temu, BRY@N napisał(a): @Square 211 godzin w Horizon nie no podziwiam za wytrwałość. w tym roku 211, ma ponad 1000 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi