Szermac 2 853 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Fortnite się nie liczy jak coś, bo to tylko do komunikacji z ziomkami z rodzinnego miasta xD (i do zabijania frajerów hehe) A reszta to bez zaskoczki, nawet się prawie ułożyło w topke tego roku 3 1 Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia W końcu poszło, dalej Gt7 króluje. Razem z psvr2 zestaw idealny do wirtualnej jazdy. 4 Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Konsole "kupiłem" (znaczy wypożyczyłem na allegro i po miesiącu oddałem) tylko do dwóch tytułów. 2 Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Szkoda, że staty nie obejmują PS3 i Vituni A w tej zakładce z rozpiską na miesiące jest jakaś dodatkowa statystyka godzinowa "Liczba zarejestrowanych godzin" i jest ewidentnie przesadzona i nie zgadza się z głównymi statami danej gry. Co to? 2 Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Coś to źle liczy bo ostatnio grałem w Stellara i mam w nim 70+h a tego nie uwzględnia. Wydaje mi się że lata wstecz bardziej sensownie zrobione były to podsumowania, widać w tym roku więcej pracy włożyli w konkurs na 30 lecie marki 3 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia 36 minut temu, messer88 napisał(a): Coś to źle liczy bo ostatnio grałem w Stellara i mam w nim 70+h a tego nie uwzględnia. Grudzień dziwnie zlicza na razie. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia W dniu 27.12.2023 o 17:21, MaZZeo napisał(a): w pierwszym roku z PS5 było dość monotematycznie i zakładam że w przyszłym będzie podobnie. I tak jak przewidywałem rok temu 3 2 Cytuj
bountyhunter 97 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia U mnie skromnie, ale chyba i tak pograłem więcej, niż rok temu. Zaczyna pojawiać się coraz więcej current-genowych gier, które chciałbym ograć 2 Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 12 grudnia Autor Opublikowano 12 grudnia Mocno różnorodny rok u mnie No nie powiem, emocji było co nie miara w platynowaniu mesjasza. Jednak zanim odkryłem sposób na szybkie kielichy zrobiłem wszystkie tam bosy xd. Ja w kielichach po 3 dniu bicia jednego bosa : Yakuza 0 - do platyny jeszcze troche a na budziku już 200h ponad 1 Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Godzinę temu, messer88 napisał(a): Coś to źle liczy bo ostatnio grałem w Stellara i mam w nim 70+h a tego nie uwzględnia. Wydaje mi się że lata wstecz bardziej sensownie zrobione były to podsumowania, widać w tym roku więcej pracy włożyli w konkurs na 30 lecie marki Tak, zle zlicza. W Street Fighter 5 wg apki mam ok 700h a ta apka przestala zliczac godziny jakies 4 miesiace temu wiec jest jeszcze wiecej. Tymczasem wg tego wrapa mam w sf5 105h Co smieszniejsze na calym rocznym podsumowaniu mam mniej godzin niz w tej jednej gierce. Typowe sony. Cytuj
PiotrekP 1 864 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia U mnie F1 2023 z PSPlusa, Avatar, Stellar Blade i Silent Hill 2. Ale te godziny faktycznie źle zlicza. Więcej chyba w tym roku na PC grałem. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Nawet avatara nie mogli załadować 4 Cytuj
kaz1115 466 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia U mnie zdecydowanie królował Cyberpunk 1 Cytuj
PiotrekP 1 864 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Nie wiem na ile to dobrze policzone. W sumie mając 2 zmianę w robocie, to czasem 5 dni konsoli nie odpalałem Jak pisałem- w tym roku PC górą. 3 Cytuj
Ps4Player 8 Opublikowano 13 grudnia Opublikowano 13 grudnia Pany, nie wstyd wam tyle czasu marnować na te gupie gry telewizyjne? Dzisiaj znowu problem z serwerami, ale wczoraj jednego screen ustrzeliłem. Niby 1700h, z czego na pierwszym miejscu, bez zaskoczenia, moja kokainka Gran Turismo 7 z 620h nabitymi. A jeśli kto zesłanie w czeluści piekielne przewiduje, za wczasu niech kontakty odpowiednie sobie wyrabia. Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 13 grudnia Opublikowano 13 grudnia Wygląda na to że to podsumowanie kompletnie nie bierze pod uwagę gier ogrywanych już w grudniu. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano piątek o 12:30 Opublikowano piątek o 12:30 (edytowane) Myślałem, że będzie gorzej niż w zeszłym roku bo od sierpnia praktycznie do grudnia nie grałem ale wyszło chyba nawet lepiej. Edytowane piątek o 12:31 przez mitra 1 Cytuj
giger_andrus 3 144 Opublikowano piątek o 14:19 Opublikowano piątek o 14:19 Niewiele zabrakło do tysiaczka ale doliczając jeszcze Switcha wyszło więcej niż przypuszczałem. 2 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano piątek o 16:46 Opublikowano piątek o 16:46 Za grudzień jeszcze ci wpadnie, bo to ma opóźnienie kilku(nastu) dni. Cytuj
mario10 547 Opublikowano niedziela o 12:40 Opublikowano niedziela o 12:40 Wczoraj byłem na imprezie ze znajomym co wiem, że sporo gra. Podsumowanie mi pokazał 2664 godziny . Ja się pytam jak? Wiedziałem, że dużo gra ale to już jest grubo. Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano niedziela o 13:29 Opublikowano niedziela o 13:29 7.5 godziny dziennie, chyba jakoś tak wychodzi. Ładny świr. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano niedziela o 13:30 Opublikowano niedziela o 13:30 A pytales czy prowadzi excela z ukonczonymi gierkami? 1 Cytuj
mario10 547 Opublikowano niedziela o 13:50 Opublikowano niedziela o 13:50 To gość co ma 50 lat i tak na prawdę poza pracą nie ma żadnych obowiązków. I jak z nim gadam to wraca z pracy i siada do grania. I tak gra do wieczora codziennie, a w weekend to potrafi po 10-12 godzin grać. Chyba nie prowadzi ale on ma gier od groma bo poza abo ps plus ma całą masę gier w pudełkach, dwa takie regały pudełek kiedyś mi pokazywał. No taki maniak bym powiedział. Sam lubię grać i chciałbym mieć nieco więcej czasu na granie, ale to jest na prawdę ogromna ilość godzin. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi