SlimShady 3 441 Opublikowano 15 grudnia Opublikowano 15 grudnia Powiedziałbym, że połowa z tego, to już jest bardzo dużo, i pełna dedykacja, ale czegoś takiego jak u niego, to chyba bym nawet nie mógł zdzierżyć. Parę miechów i koniec kariery. Cytuj
mario10 549 Opublikowano 15 grudnia Opublikowano 15 grudnia Myślę, że taką ilość to mało kto zniesie.. Lubię grać, ale to oczekiwanie na granko jest fajne. Po 8 godzin dziennie bym nie udźwignął Cytuj
iluck85 2 968 Opublikowano 15 grudnia Opublikowano 15 grudnia Ja jebie, jakie czasy.... Ja 33h na PS5. Na Pc w małpę mam 120 xD @wrog Ale suma Ps5 i Xboxa to już pod 2k podchodzisz 33h Cytuj
kotlet_schabowy 2 735 Opublikowano 15 grudnia Opublikowano 15 grudnia (edytowane) Coś błędnie zlicza ten czas, nie ma bata. I nawet nie mówię o sumie i o tym, że nie widać grudnia, tylko patrząc na poszczególne tytuły. Edytowane 15 grudnia przez kotlet_schabowy Cytuj
Plugawy 3 710 Opublikowano 17 grudnia Opublikowano 17 grudnia U mnie ten wrapup jest znowu przekłamany jak rok temu. Pokazuje ze ponad przez pół roku nie nabiłem żadnej trofki i w całym roku mam tylko 64h. Jak w samym re4 nabiłem ponad 20 nie mówiąc o multi i reszcie gier. Drugi rok z rzędu nie działa mi to poprawnie. Cytuj
Mejm 15 369 Opublikowano 17 grudnia Opublikowano 17 grudnia Ty chyba wspominales, ze apka ci tez zle pokazuje. U mnie to samo i mysle, ze jest tu jakas korelacja z wrapem. Cytuj
Plugawy 3 710 Opublikowano 17 grudnia Opublikowano 17 grudnia Tak appka też źle pokazuje, @Square zresztą też a wrapa ma ok chyba. Zresztą wydaje mi się, że to nie appka źle pokazuje tylko coś z profilem jest nie tak bo jak oglądałem go z poziomu ps5 u siostrzeńca to wyglądało to jak na appce, czyli nieaktualnie. Cytuj
Square 8 730 Opublikowano 17 grudnia Opublikowano 17 grudnia U mnie jest ok, zgadza się z czasem mierzonym na discordzie. W podsumowaniu PS grudzień jest opóźniony. Cytuj
Mari4n 483 Opublikowano 20 grudnia Opublikowano 20 grudnia Jakby doliczyło godziny z PS4, to by było ponad 100h więcej. Na razie niewiele nabite, bo konsolę mam od końcówki maja. 2 Cytuj
Dante 456 Opublikowano niedziela o 14:43 Opublikowano niedziela o 14:43 Nie spodziewałem się, że to w Rise of the Ronin katowałem najwięcej na PS5, ale nie narzekam. 1 Cytuj
Wredny 9 725 Opublikowano niedziela o 15:00 Opublikowano niedziela o 15:00 W dniu 17.12.2024 o 20:54, Square napisał(a): W podsumowaniu PS grudzień jest opóźniony. A wiesz może, jak bardzo? W sensie - kiedy w styczniu zrobić sobie Wrap-up, żeby był ujęty grudzień? Cytuj
Square 8 730 Opublikowano niedziela o 15:27 Opublikowano niedziela o 15:27 Około tydzień opóźnienia. Aktualnie w grudniu pokazuje mi 34 wbite trofea l, a z tego co widzę to tyle miałem 15.12. Na podstronie z pucharami też mi pokazuje 15.12 1 Cytuj
Suavek 4 836 Opublikowano 11 minut temu Opublikowano 11 minut temu Niby skromnie, ale jak na mnie dużo: Czwarta pozycja bez sensu, bo to afair demo Rebirth. A więcej czasu na pewno spędziłem w TimeSplitters Future Perfect. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi