Skocz do zawartości

PlayStation Wrap-Up - twoje podsumowanie roku

Featured Replies

Opublikowano

Powiedziałbym, że połowa z tego, to już jest bardzo dużo, i pełna dedykacja, ale czegoś takiego jak u niego, to chyba bym nawet nie mógł zdzierżyć. Parę miechów i koniec kariery.

• Odpowiedzi 154
  • Wyświetleń 13,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Powaznie musze wrocic do biura xD

• Sporo mniej godzin w tym roku           Miesięcznie

• Masywne granie u mnie w tym roku na stacjonarkach. Na Xboxie całe 6 godzin, a na PS5 oszałamiające 55. Wow. No ale nic dziwnego, skoro skończyłem całe dwie gry na Playstation w tym roku: Astro's Playr

Opublikowano

Myślę, że taką ilość to mało kto zniesie.. Lubię grać, ale to oczekiwanie na granko jest fajne. Po 8 godzin dziennie bym nie udźwignął :)

Opublikowano

Ja jebie, jakie czasy....

Ja 33h na PS5. Na  Pc w małpę mam 120 xD 

@wrog Ale suma Ps5 i Xboxa to już pod 2k podchodzisz :D

33h :kekw:

365c24b9-2bec-4d80-b05e-74766a8dda34.jpg

Opublikowano

Coś błędnie zlicza ten czas, nie ma bata. I nawet nie mówię o sumie i o tym, że nie widać grudnia, tylko patrząc na poszczególne tytuły.

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

U mnie ten wrapup jest znowu przekłamany jak rok temu. Pokazuje ze ponad przez pół roku nie nabiłem żadnej trofki i w całym roku mam tylko 64h. Jak w samym re4 nabiłem ponad 20 nie mówiąc o multi i reszcie gier. Drugi rok z rzędu nie działa mi to poprawnie. 

Opublikowano

Ty chyba wspominales, ze apka ci tez zle pokazuje. U mnie to samo i mysle, ze jest tu jakas korelacja z wrapem.

Opublikowano

Tak appka też źle pokazuje, @Square zresztą też a wrapa ma ok chyba. Zresztą wydaje mi się, że to nie appka źle pokazuje tylko coś z profilem jest nie tak bo jak oglądałem go z poziomu ps5 u siostrzeńca to wyglądało to jak na appce, czyli nieaktualnie. 

Opublikowano

U mnie jest ok, zgadza się z czasem mierzonym na discordzie.

Screenshot_2024-12-17-20-52-36-235_com.discord-edit.jpg

W podsumowaniu PS grudzień jest opóźniony.

Opublikowano

Screenshot_2024-12-13-21-53-08-579_org.mozilla.firefox.thumb.jpg.a412101dff6b9724d41d294249646edb.jpg

Jakby doliczyło godziny z PS4, to by było ponad 100h więcej. Na razie niewiele nabite, bo konsolę mam od końcówki maja.

Opublikowano

Nie spodziewałem się, że to w Rise of the Ronin katowałem najwięcej na PS5, ale nie narzekam. 

PODSUMOWANIE 2024.jpg

Opublikowano
W dniu 17.12.2024 o 20:54, Square napisał(a):

W podsumowaniu PS grudzień jest opóźniony.

A wiesz może, jak bardzo? W sensie - kiedy w styczniu zrobić sobie Wrap-up, żeby był ujęty grudzień?

Opublikowano

Około tydzień opóźnienia. Aktualnie w grudniu pokazuje mi 34 wbite trofea l, a z tego co widzę to tyle miałem 15.12.

Na podstronie z pucharami też mi pokazuje 15.12

Screenshot_2024-12-22-16-29-38-602_com.opera.browser-edit.jpg

Opublikowano

Niby skromnie, ale jak na mnie dużo:

PODSUMOWANIE2024.thumb.jpg.508e1192af28bde7a0e5138eb025b15f.jpg

Przechwytywanie.thumb.PNG.dc89244c153a109509d585c5db4657c0.PNG

Czwarta pozycja bez sensu, bo to afair demo Rebirth. A więcej czasu na pewno spędziłem w TimeSplitters Future Perfect.

Opublikowano

Coś dziwnie to zlicza te godziny i gierki. No ale wiadomo dopracowania jak Steam nie ma co oczekiwać ;)

Bez nazwy.png

Bez nazwy2.png

Opublikowano
9 minut temu, Paliodor napisał(a):

Coś dziwnie to zlicza te godziny i gierki.

Tzn? Jak za mało to grudzień ma 6-7 dni opóźnienia.

Opublikowano

Aha spoko to coś tam może jeszcze dojdzie. Albo po prostu mi się wydawało, że aż tak "hardkorowo" się grało... ;)

Opublikowano

W tej chwili widzę ostatnie dane z 20.12 więc 10 dni opóźnienia.

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo1986 napisał(a):

Screenshot_20250106_133235_SamsungInternet.thumb.jpg.26cf0b197fb733063872b1c229bad1d0.jpg

Co tam resetowałeś tyle razy?

Opublikowano

691 sesji przy 612 godzinach, tzn że tyle razy odpalaleś gry.

Czy po prostu zawsze grałeś mniej niż godzinę?

Opublikowano

Na to wychodzi. Czasem krótkie sesje, a czasem (najczęściej w weekendy) - dłuższe. Wychodzi na to, że średnio mniej niż godzinę;)

Edytowane przez Paolo1986