Opublikowano 15 grudnia 202415 gru Powiedziałbym, że połowa z tego, to już jest bardzo dużo, i pełna dedykacja, ale czegoś takiego jak u niego, to chyba bym nawet nie mógł zdzierżyć. Parę miechów i koniec kariery.
Opublikowano 15 grudnia 202415 gru Myślę, że taką ilość to mało kto zniesie.. Lubię grać, ale to oczekiwanie na granko jest fajne. Po 8 godzin dziennie bym nie udźwignął
Opublikowano 15 grudnia 202415 gru Ja jebie, jakie czasy.... Ja 33h na PS5. Na Pc w małpę mam 120 xD @wrog Ale suma Ps5 i Xboxa to już pod 2k podchodzisz 33h
Opublikowano 15 grudnia 202415 gru Coś błędnie zlicza ten czas, nie ma bata. I nawet nie mówię o sumie i o tym, że nie widać grudnia, tylko patrząc na poszczególne tytuły. Edytowane 15 grudnia 202415 gru przez kotlet_schabowy
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru U mnie ten wrapup jest znowu przekłamany jak rok temu. Pokazuje ze ponad przez pół roku nie nabiłem żadnej trofki i w całym roku mam tylko 64h. Jak w samym re4 nabiłem ponad 20 nie mówiąc o multi i reszcie gier. Drugi rok z rzędu nie działa mi to poprawnie.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Ty chyba wspominales, ze apka ci tez zle pokazuje. U mnie to samo i mysle, ze jest tu jakas korelacja z wrapem.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Tak appka też źle pokazuje, @Square zresztą też a wrapa ma ok chyba. Zresztą wydaje mi się, że to nie appka źle pokazuje tylko coś z profilem jest nie tak bo jak oglądałem go z poziomu ps5 u siostrzeńca to wyglądało to jak na appce, czyli nieaktualnie.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru U mnie jest ok, zgadza się z czasem mierzonym na discordzie. W podsumowaniu PS grudzień jest opóźniony.
Opublikowano 20 grudnia 202420 gru Jakby doliczyło godziny z PS4, to by było ponad 100h więcej. Na razie niewiele nabite, bo konsolę mam od końcówki maja.
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru Nie spodziewałem się, że to w Rise of the Ronin katowałem najwięcej na PS5, ale nie narzekam.
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru W dniu 17.12.2024 o 20:54, Square napisał(a): W podsumowaniu PS grudzień jest opóźniony. A wiesz może, jak bardzo? W sensie - kiedy w styczniu zrobić sobie Wrap-up, żeby był ujęty grudzień?
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru Około tydzień opóźnienia. Aktualnie w grudniu pokazuje mi 34 wbite trofea l, a z tego co widzę to tyle miałem 15.12. Na podstronie z pucharami też mi pokazuje 15.12
Opublikowano 26 grudnia 202426 gru Niby skromnie, ale jak na mnie dużo: Czwarta pozycja bez sensu, bo to afair demo Rebirth. A więcej czasu na pewno spędziłem w TimeSplitters Future Perfect.
Opublikowano 30 grudnia 202430 gru Coś dziwnie to zlicza te godziny i gierki. No ale wiadomo dopracowania jak Steam nie ma co oczekiwać
Opublikowano 30 grudnia 202430 gru 9 minut temu, Paliodor napisał(a): Coś dziwnie to zlicza te godziny i gierki. Tzn? Jak za mało to grudzień ma 6-7 dni opóźnienia.
Opublikowano 30 grudnia 202430 gru Aha spoko to coś tam może jeszcze dojdzie. Albo po prostu mi się wydawało, że aż tak "hardkorowo" się grało...
Opublikowano 6 stycznia6 sty U mnie ilość godzin podobnie jak w 2023 Na czele łeb w łeb Wiesiek 3 z Henryczkiem ze Skalicy
Opublikowano 6 stycznia6 sty 21 minut temu, Square napisał(a): Co tam resetowałeś tyle razy? W sensie?
Opublikowano 6 stycznia6 sty 691 sesji przy 612 godzinach, tzn że tyle razy odpalaleś gry. Czy po prostu zawsze grałeś mniej niż godzinę?
Opublikowano 6 stycznia6 sty Na to wychodzi. Czasem krótkie sesje, a czasem (najczęściej w weekendy) - dłuższe. Wychodzi na to, że średnio mniej niż godzinę Edytowane 6 stycznia6 sty przez Paolo1986