SlimShady 3 434 Opublikowano niedziela o 14:11 Opublikowano niedziela o 14:11 Powiedziałbym, że połowa z tego, to już jest bardzo dużo, i pełna dedykacja, ale czegoś takiego jak u niego, to chyba bym nawet nie mógł zdzierżyć. Parę miechów i koniec kariery. Cytuj
mario10 547 Opublikowano niedziela o 14:26 Opublikowano niedziela o 14:26 Myślę, że taką ilość to mało kto zniesie.. Lubię grać, ale to oczekiwanie na granko jest fajne. Po 8 godzin dziennie bym nie udźwignął Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano niedziela o 14:41 Opublikowano niedziela o 14:41 Ja jebie, jakie czasy.... Ja 33h na PS5. Na Pc w małpę mam 120 xD @wrog Ale suma Ps5 i Xboxa to już pod 2k podchodzisz 33h Cytuj
kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano niedziela o 22:43 Opublikowano niedziela o 22:43 (edytowane) Coś błędnie zlicza ten czas, nie ma bata. I nawet nie mówię o sumie i o tym, że nie widać grudnia, tylko patrząc na poszczególne tytuły. Edytowane niedziela o 22:44 przez kotlet_schabowy Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano wtorek o 18:05 Opublikowano wtorek o 18:05 U mnie ten wrapup jest znowu przekłamany jak rok temu. Pokazuje ze ponad przez pół roku nie nabiłem żadnej trofki i w całym roku mam tylko 64h. Jak w samym re4 nabiłem ponad 20 nie mówiąc o multi i reszcie gier. Drugi rok z rzędu nie działa mi to poprawnie. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano wtorek o 19:06 Opublikowano wtorek o 19:06 Ty chyba wspominales, ze apka ci tez zle pokazuje. U mnie to samo i mysle, ze jest tu jakas korelacja z wrapem. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano wtorek o 19:17 Opublikowano wtorek o 19:17 Tak appka też źle pokazuje, @Square zresztą też a wrapa ma ok chyba. Zresztą wydaje mi się, że to nie appka źle pokazuje tylko coś z profilem jest nie tak bo jak oglądałem go z poziomu ps5 u siostrzeńca to wyglądało to jak na appce, czyli nieaktualnie. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano wtorek o 19:54 Opublikowano wtorek o 19:54 U mnie jest ok, zgadza się z czasem mierzonym na discordzie. W podsumowaniu PS grudzień jest opóźniony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi