Opublikowano 16 grudnia 20222 l proszę o nie zaśmiecanie głównego tematu już Spoiler to z mojego pc R5 3600 + RTX3060 1440p wszystko włączone na uber+ DLLS na wydajność, bez hairworksów bo zarzynają płynność XD
Opublikowano 19 grudnia 20222 l Wstyd się przyznać, nie grałem dużo w Krew i Wino teraz przy odświeżeniu oprawy postanowiłem to zmienić wybierając nową grę prosto z dodatku. No ja się jaram totalnie. Za chwilę skończę wszystkie zadanie, które jeszcze kiedyś zrobiłem i pamiętam a po nich czeka mnie totalnie nowa zawartość, której nigdy nie widziałem.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l U tjerego to wygląda jak życie. Naoglądam sie a potem jak odpalę na swoim ps4 amator to będę grał i płakał.
Opublikowano 11 stycznia 20232 l W dniu 19.12.2022 o 10:44, Crazy Horse napisał: Ukryj zawartość AMD RDNA 2 - 1,825 GHz Z całym szacunkiem, ale za ubieranie Wieśka w byle łachmany dla jakieś tam statystyki +1, zamiast wiedźmińskiego rynsztunku powinno się kończyć karnym kutasem prosto w potwarz dla takiego gracza.