Skocz do zawartości

Xbox wrapped - mój rok na Xboxie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Chłopie, to średnio 6.5h dziennie przez cały rok, jak praca na etat XD Jak odliczysz weekendy i święta to nawet z nadgodzinami XD

Edytowane przez SnoD
Opublikowano

Coś podejrzanie dużo godzin nabite, na pewno tyle nie grałem, nie zdarza mi się siedzieć przed konsola więcej niż 2 godziny a konsole odpalam 2-3 razy w tygodniu. 84h w FM nabite w pracy. Znając życie to pewnie podlicza też czas gry na profilu żony, bo pojawiają mi się w profilu czasem gry w które ona gra (widnieje tylko czas, achievementy się nie wbijają) i muszę je ukrywać w profilu.

IMG-20231218-WA0002.jpg

IMG-20231218-WA0003.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Screenshot_20241204-202954.thumb.png.72f90cf427d431e928dabe8677a780c9.png

W tym roku wyjątkowo mało czasu na granie z racji narodzin kaszojada. Ale coś tam udało się wygospodarować na te kilka singlowych gier.

Porzuciłem za to całkowicie gry multiplayer, bo w tych okolicznościach wolę się skupić na jakiś konkretnych grach singlowych zamiast dobijać do 900 godzin w Halo, no i mając małe dziecko łatwiej jest też przerwać singlową grę i wrócić do niej dzięki QR. 

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, ASX napisał(a):

W tym roku wyjątkowo mało czasu na granie z racji narodzin kaszojada. Ale coś tam udało się wygospodarować na te kilka singlowych gier.

Porzuciłem za to całkowicie gry multiplayer, bo w tych okolicznościach wolę się skupić na jakiś konkretnych grach singlowych zamiast dobijać do 900 godzin w Halo, no i mając małe dziecko łatwiej jest też przerwać singlową grę i wrócić do niej dzięki QR. 

Będzie już tylko gorzej :sapek:

Edytowane przez iluck85
  • Haha 1
Opublikowano

No to zajebiście mnie pocieszyłeś :sadkek:

Rodzicielstwo niby fajna sprawa, ale tęskni się za tym że wracało się z pracy i miało się czas dla siebie. 

Opublikowano (edytowane)

Chyba z połowę czasu na Valheim spędził siostrzeniec ganiając wilki, ale to juź chyba trzeci rok z rzędu w którym wybijam na tytule najwięcej godzin.

image.thumb.png.35d81036893c59d667540faea45a596d.png

Edytowane przez Dalhi
  • Plusik 1
Opublikowano

U mnie też kiepsko w tym roku, głównie z powodu braku czasu i siły. W styczniu urodziła mi się córka, więc powód podobny. Mam czas pograć po 22 ale wtedy człowiek już zmęczony całym dniem pracy i pomagania przy dziecku (pracuje z domu więc robię obie rzeczy na raz). Najwięcej w tym roku gram na Steam Decku bo mogę to robić z doskoku przy biurku kiedy pracuję. 

Robię ponowne przejście wiedźmina, wcześniej skończyłem go na PS4 na premierę wersji GOTY ale dopiero na XSX rozwija pełne skrzydła i się wciągnąłem.

Screenshot_20241204_204552.jpg

Screenshot_20241204_205245.jpg

• Plusik 1
Opublikowano

Żadna organizacja. Będziesz ojcem z doskoku wtedy. Jak chcesz aktywnie brać udział, a masz inne zainteresowania oprócz gierek, to jest lipa. 
Jak się urodziło to nadrobiłem wtedy, bo to więcej leży i śpi. Jak zacznie już raczkować i chodzić, to sorry. Nie pograsz. A druga połowa też pewnie chciałaby coś porobić czy mieć czas dla siebie. I gry chować, bo będą małe ząbki na pudełku. A przycisk zakleić w X taśmą izolacyjną, bo fajnie świeci i trzeba wcisnąć :kekw:

Kompa już mi też wyłączyła podczas meczu w COD. Także ten, stay tuned. 

• This 1
Opublikowano

A ja mam zdecydowanie za dużo czasu na granie ...

Destiny mnie bardzo zaskoczyło. Nie spodziewałem się, że ponad 130 godzin w niego zainwestowałem.

120 w B3,i niecałe 90 w BG3Screenshot_20241204_204711_Brave.thumb.jpg.92a95a2a3210ea549022da863a1455bd.jpg

.

• Plusik 1
Opublikowano
Just now, iluck85 said:

Żadna organizacja. Będziesz ojcem z doskoku wtedy. Jak chcesz aktywnie brać udział, a masz inne zainteresowania oprócz gierek, to jest lipa. 
Jak się urodziło to nadrobiłem wtedy, bo to więcej leży i śpi. Jak zacznie już raczkować i chodzić, to sorry. Nie pograsz. A druga połowa też pewnie chciałaby coś porobić czy mieć czas dla siebie. I gry chować, bo będą małe ząbki na pudełku. A przycisk zakleić w X taśmą izolacyjną, bo fajnie świeci i trzeba wcisnąć :kekw:

Kompa już mi też wyłączyła podczas meczu w COD. Także ten, stay tuned. 

No moja już raczkuje i popyla po całym mieszkaniu, do szafki pod TV też się już dobrała i wie jak ją otworzyć :)