drozdu7 2 872 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Heh trochę dziwne, w zeszłym roku 400h Xbox i 170plejka. W tym dojdzie może 100h Sonego, kilkadziesiąt godzin Switch i coś tam Steam Deck. Dziwne bo wydaje mi się że w tym roku w hooy grałem, gier ukończyłem najwięcej z ostatnich lat. Nawet ostatnio myślałem nad tym że praktycznie zawsze wybierałem granie, w tym roku poległem z filmami, serialami i książkami przede wszystkim (co mam zamiar zmienić jak najszybciej). Tak czy siak no trudno ogarnąć te gierki. Napoczęty Silent Hill2 i Skyrim. Do zagrania Space Marine 2, Banishers, Wu Kong, Stalker 2, Indiana Jones z takich musowych i masa innych. A tu kolejne premiery. Naprawdę nawet z jedną konsolą to człowiek jest zayebany totalnie grami 1 Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia U mnie z tego roku do ogrania został tylko Space Marine 2, ale tu poczekam na jakąś obniżkę. No i Silent Hill 2, ale to na daleką przyszłość Cytuj
bountyhunter 97 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Udało się w coś pograć na Xboxie Trochę przypadkiem, bo jednego wieczoru naszła mnie jakaś dziwna ochota na Psychonautsów. Skusiłem się na gamepassa, bawiłem się przednio i jeszcze z rozpędu sprawdziłem Hellblade'a (niestety to już nie była "gra" dla mnie). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi