Skocz do zawartości

Xbox wrapped - mój rok na Xboxie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

270h, niecała godzina dziennie. Nie wydaje się jakoś dużo (+jeszcze u mnie dochodzi PS5 i Switch, ale będzie to może ze 100h w tym roku), a i tak niby jestem w najlepszych 15% graczy pod względem ilości spędzanego czasu.

image.thumb.png.aa96f5ecf1fb6bf9b3aa3b19a812713b.png

• Plusik 1
Opublikowano

YEARINREVIEW.thumb.jpg.d9f85b25e8879a253bf42865f048057e.jpg

U mnie tylko 430 godzin w tym roku, a najwięcej grałem w maju kiedy byłem bezrobotny. 

Top 3 gry: Halo, Starfield i Forza, jak na typowego xbota przystało 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

image.thumb.png.3001b6dd911efcf92644d9211ab45fae.png:notbad: 

JEDNA gra - HiFI Rush <3. 

------

P.S. nie grałem nawet w Starfielda w ekosystemie Microsoftu, policzyło mi jakieś randomowe godziny z wersji Steam tej gry, nie wiadomo o co chodzi, ale ok xD. 

image.thumb.png.b9bb73f0306941c1e2f45b4b32eac13e.png

Edytowane przez KrYcHu_89
Opublikowano
13 godzin temu, Figaro napisał:

Dziwi brak całkowitego czasu, ale pewnie mało. 

Skorzystaj z oficjalnego Wrapped, nie tego z True Achievements. Link był podawany stronę albo dwie temu.

• Plusik 1
Opublikowano

Jest jakaś opcja zobaczyć bardziej ogólnie w co się grało ile godzin na Xboksie, poza tym że ta strona mi pokazuje godziny dla jednej gry z tego roku?

Opublikowano
3 minuty temu, ogqozo napisał:

Jest jakaś opcja zobaczyć bardziej ogólnie w co się grało ile godzin na Xboksie, poza tym że ta strona mi pokazuje godziny dla jednej gry z tego roku?

exophase.com 

Opublikowano

Ano jest i nawet można posortować i po najnowszych i po najdłuższym czasie z całej historii konta, dzięki.