Opublikowano 23 grudnia 20222 l Pojawiło się demo na Steam. Premiera pełniaka niby na początku przyszłego roku Demko waży 1.3GB
Opublikowano 23 grudnia 20222 l Troszkę grafik bo odświeżony tytuł prezentuje się naprawdę zacnie: No i oczywiście filmik z gameplayu:
Opublikowano 23 grudnia 20222 l Chyba w Extrimie była jakaś większa zapowiedź sponsorowana, ale wieki temu. Jakaś zbiórka na to była? Myślałem ze już nigdy ta gra nie wyjdzie.
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Autor Owszem była i gówno z tego wyszło Wsparłem zbiórkę Franko 2. Niczego nie dostałem (kubek/paprykarz i coś tam jeszcze). Skinny & Franko to jednak trochę inny projekt. Na szczęście ekipa Blue Sunset Games z Gdańska wyciągnęła pomocną dłoń i wszystko zmierza ku dobremu zakończeniu. Nadal nad projektem czuwa Mariusz Pawluk, współtwórca Franko 1.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Nie, no to musi być PL. Te napisy sprayem po angielsku, mocno średnio tu pasują. SRAM NA CIEBIE I NA TWÓJ CHODNIK.
Opublikowano 27 grudnia 20222 l Dokładnie tylko pl!Jak będzie eng to niezła sraka.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 7 kwietnia 20231 r Haha jak go posadził na śmietnik.Wspaniale to wygląda.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 kwietnia 20231 r Autor W eShop 75zł. Na Steam/MS Store/PS Store na chwilę obecną ceny nie ma.
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r @Alastor84 i jak wrażenia? Coś z responsywnością poprawiło się od czasów demka? Bo nie powiem, kusi trochę poobijać ryje na blokach i przy okazji dać zarobić rodakom.
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r Autor 1 godzinę temu, Bzduras napisał: @Alastor84 i jak wrażenia? Coś z responsywnością poprawiło się od czasów demka? Bo nie powiem, kusi trochę poobijać ryje na blokach i przy okazji dać zarobić rodakom. Jakiś czas temu grałem w demko i jak dla mnie już wtedy było ok. Więc ciężko ocenić, czy poprawa jest jakaś duża Dla mnie to fajna gra a nie jakiś "mesjasz grywalnościowy". Są bijatyki bardziej grywalne/responsywne itp/itd. Ale tu o klimat/naszą swojską "otoczkę" chodzi Już samo intro wywołało u mnie banana na gębie
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r Gierka za 60 zł na premierę, jeśli to dla kogoś zbyt dużo to niech poczeka na promki. Dla mnie dla samych korzeni gierki warto.
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r Masz rację, wziąłem na Switcha. W tej cenie na premierę warto, choćby dla samej nostalgii (ale demko mi się podobało, przed chwilą jeszcze pyknąłem żeby się upewnić ). Szczam na ciebie i twój chodnik!
Opublikowano 1 maja 20231 r Z recki wynika że gra ma masę problemów technicznych, bugów i glitchy.Szkoda, że nie wstrzymali się jeszcze miesiąc czy 2 z premierą.Ktoś z grających potwierdzi?Też godzinne poziomy przy wysokim poziomie trudności to może być katorga.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka