Skocz do zawartości

Skinny & Franko: Fists of Violence

Featured Replies

Opublikowano

Pojawiło się demo na Steam. Premiera pełniaka niby :) na początku przyszłego roku :) Demko waży 1.3GB

• Odpowiedzi 41
  • Wyświetleń 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Właśnie będę zaczynał  Kupiłem wersję na PS4 i Switcha. 

• Jakiś czas temu grałem w demko i jak dla mnie już wtedy było ok. Więc ciężko ocenić, czy poprawa jest jakaś duża  Dla mnie to fajna gra a nie jakiś "mesjasz grywalnościowy". Są bijatyki bardziej grywa

• Masz rację, wziąłem na Switcha. W tej cenie na premierę warto, choćby dla samej nostalgii (ale demko mi się podobało, przed chwilą jeszcze pyknąłem żeby się upewnić  ). Szczam na ciebie i twój chodnik

Opublikowano

Troszkę grafik bo odświeżony tytuł prezentuje się naprawdę zacnie:

509851968.jpg

ss-b150021ce0ebbb695fa939b2217501f477b35

No i oczywiście filmik z gameplayu:

Opublikowano

Chyba w Extrimie była jakaś większa zapowiedź sponsorowana, ale wieki temu. Jakaś zbiórka na to była? Myślałem ze już nigdy ta gra nie wyjdzie. 

Opublikowano
  • Autor

Owszem była i gówno z tego wyszło :/ Wsparłem zbiórkę Franko 2. Niczego nie dostałem :/ (kubek/paprykarz i coś tam jeszcze). Skinny & Franko to jednak trochę inny projekt. Na szczęście ekipa Blue Sunset Games z Gdańska wyciągnęła pomocną dłoń i wszystko zmierza ku dobremu zakończeniu. Nadal nad projektem czuwa Mariusz Pawluk, współtwórca Franko 1.

Opublikowano

Nie, no to musi być PL. Te napisy sprayem po angielsku, mocno średnio tu pasują.

SRAM NA CIEBIE I NA TWÓJ CHODNIK. 

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

W eShop 75zł. Na Steam/MS Store/PS Store na chwilę obecną ceny nie ma. 

Opublikowano

@Alastor84 i jak wrażenia? Coś z responsywnością poprawiło się od czasów demka? Bo nie powiem, kusi trochę poobijać ryje na blokach i przy okazji dać zarobić rodakom.

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

@Alastor84 i jak wrażenia? Coś z responsywnością poprawiło się od czasów demka? Bo nie powiem, kusi trochę poobijać ryje na blokach i przy okazji dać zarobić rodakom.

Jakiś czas temu grałem w demko i jak dla mnie już wtedy było ok. Więc ciężko ocenić, czy poprawa jest jakaś duża :) Dla mnie to fajna gra a nie jakiś "mesjasz grywalnościowy". Są bijatyki bardziej grywalne/responsywne itp/itd. Ale tu o klimat/naszą swojską "otoczkę" chodzi :) Już samo intro wywołało u mnie banana na gębie :) 

Opublikowano

Gierka za 60 zł na premierę, jeśli to dla kogoś zbyt dużo to niech poczeka na promki. Dla mnie dla samych korzeni gierki warto. 

Opublikowano

Masz rację, wziąłem na Switcha. W tej cenie na premierę warto, choćby dla samej nostalgii (ale demko mi się podobało, przed chwilą jeszcze pyknąłem żeby się upewnić ;) ). Szczam na ciebie i twój chodnik!

Opublikowano

Z recki wynika że gra ma masę problemów technicznych, bugów i glitchy.
Szkoda, że nie wstrzymali się jeszcze miesiąc czy 2 z premierą.

Ktoś z grających potwierdzi?
Też godzinne poziomy przy wysokim poziomie trudności to może być katorga.

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka