Skocz do zawartości

"Beka z człowieka" i inne reakcje na posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, oFi napisał:

Przypomniało mi się jak dostałem 20 minusów za założenie tematu covidowego tutaj, który pozabijał pozniej miliony ludzi, a forumek myślał, że to tylko teoria spiskowa. 

W sumie chyba wolalbym żeby pozostał teorią mimo wszystko :frog:

W dniu 14.02.2022 o 17:59, Adam GlapJńskJ napisał:

Ale wy macie najebane z tą wojną. Nikt na Ukrainę żadnym wojskiem nie wjedzie. Rakiety nie polecą. To nie ta wojna co sto lat temu. Wojna toczy się już od dawna. 

Przebijam.

Opublikowano
4 minutes ago, oFi said:

Przypomniało mi się jak dostałem 20 minusów za założenie tematu covidowego tutaj, który pozabijał pozniej miliony ludzi, a forumek myślał, że to tylko teoria spiskowa. 

W sumie chyba wolalbym żeby pozostał teorią mimo wszystko :frog:

no ale to nie jest smiercionosna pandemia jak Hiszpanka więc..

Opublikowano
13 minut temu, oFi napisał:

Przypomniało mi się jak dostałem 20 minusów za założenie tematu covidowego tutaj,

Hmm, aż sprawdziłem i całe 4 masz za ten temat, chyba, że chodzi o jakiś inny post niż pierwszy w temacie.

Opublikowano
1 hour ago, krzysiek923 said:

W sumie smutne, człowiek sobie przypomina o przemijaniu jak widzi, że na tym forum już niektórzy ludzie nie rozumieją zwrotu "beka z typa" :/ Minus jak się po prostu nie zgadzasz, a bzt jak post jest niedorzecznie głupi, albo pozbawiony sensu.

Tak to powinno działać, ale nie działa. Beka z typa dostałem i za zakup gry i za post, że mi się film podoba i za to, że nie chciałem dopłacać ponad 1000$ do tv. Nie wiem co w kupnie gry czy wrażeniach z filmu jest pozbawione sensu czy niedorzecznie głupie

Opublikowano

No kupiłeś remaster 9 letniej gry z wyciętym multi za 3 i pół bomby więc chyba nie było lepszego momentu żeby dać beke z typa na tym forum :)

no dopóki sojak nie założył tego tematu

• Plusik 1
Opublikowano

Widzę że temat zrobił się poważny.

Dla osób które przeżywają reakcje, przydałaby się  możliwość opcja ukrycia ich widoczności, tak aby  nie widzieli innych reakcji pod postami i sami też nie widzieli że ktoś im wlepił emotke.

Coś jak w Battlefieldzie, gdzie można było zastąpić wszystkie wymyślne skórki na takie domyślne.

W ten sposób i wilk będzie syty bo wciąż będzie można wlepiać klauny, a druga osoba nie będzie o tym wiedzieć więc nie będzie się przejmować 

Opublikowano

No giga miękiszony, ale to pewnie Ci z tych neoplusów i innych podejrzanych stron :gigabeta: nie wierze że forumowicze wychowani w obłokach pierdzącego oszołoma i potężnego Przemysława Ściery Ścierskiego są tacy słabi psychicznie

• Lubię! 1
  • Haha 1
  • This 1
Opublikowano

Przydałoby się takich ludzi posłać do woja i nauczyć ich dyscypliny i tam to dopiero byłby jebany, bo coraz większe pizdy po tym świecie chodzą xd

• beka z typa 1
  • WTF 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Square napisał:

Hmm, aż sprawdziłem i całe 4 masz za ten temat, chyba, że chodzi o jakiś inny post niż pierwszy w temacie.

Uwierz mi ze było więcej, ale pozniej te minusy 'poznikały' :lapka:

Anyway, płacz o minusy w pierwszy dzień świąt to mogę tylko powiedzieć i współczuć że smutnym musisz być człowiekiem @Soyokaze

Życzę zdrówka, a reakcja beka z typa zawsze mnie osobiście smieszy nawet pod własnym adresem. 

No chyba ze chodzi i 40inchboomer co rozdaje tam te reakcje w 'właśnie ukonczylem' to tam sytuacja jest poważna. 

Opublikowano
15 godzin temu, Pupcio napisał:

Jak przyjdę napisać że rdr to najlepsza gra na świecie, to będziecie mi pisać 13 rok z rzędu że tak nie jest czy dacie klalna?

Ja bym dał serduszko :wub:

14 godzin temu, Kmiot napisał:

Może GearsUp nadal byłby z nami, gdyby za jego kadencji była ta reakcja dostępna (*)

Przecież jest, ostatnio coś nawet w Zakupach Growych wrzucał :lapka:

14 godzin temu, Mejm napisał:

No poza dzialami gierkowymi, bo tam posiadanie odmiennej opinii (nawet jako weteran) wiaze sie z obowiazkiem posiadania zaje.biscie silnej psychiki.

Albo chociaż obowiązkiem posiadania aktualnego sprzętu, żeby nie teoretyzować od dwóch generacji :leo:

4 godziny temu, balon napisał:

@Soyokaze dzięki, świetny post.

Paradoksalnie to jego najlepsze dzieło na forumku i jedyny post, napisany zrozumiałym językiem. :reggie:

2 godziny temu, krzysiek923 napisał:

Minus jak się po prostu nie zgadzasz, a bzt jak post jest niedorzecznie głupi, albo pozbawiony sensu.

To akurat też uważam za patologię - jak się nie zgadzam to raczej wchodzę w dyskusję - oczywiście, jeśli post napisany jest rzeczowo, a tezy w nim zawarte są jakoś sensownie uargumentowane, albo chociaż jest zabawnie.
Minus to raczej tylko, jak ktoś wykazuje się chamstwem, albo wali posta w stylu "prawdy objawionej" i pisze, że np Red Dead Redemption to gówno.

Opublikowano

Może soya to brat girsa? Kolejna osoba, której psycha siada przez mały .jpg. Nie zdziwił bym się jakby gdzieś w jakich wiadomościach było coś o tajemniczym samobójstwie albo strzelaninie w szkole gdzie gość by miał na koszulce soję.

Opublikowano
ciekawe czy wpłaty na konto chorego dzieciaczka też magicznie wyparowały i zmaterializowały się w formie figurki aloy. cud świąteczny.
O (pipi)aniutki xD

Myślę że jak komuś przeszkadzają reakcje to nie jest to forum dla niego i może się udać na forum Radio Maryja.
Opublikowano
20 godzin temu, Soyokaze napisał:

Bo z takim podejściem do reszty osób, pozostaną stali bywalcy, którzy tylko między sobą będą pisać, bo reszta sobie odpuści widząc "taki mur" jednomyślności i jakby adoracji i betonozowy.

O tym akapicie zapomniałem...
Niekoniecznie tak jest, bo co jakiś czas pojawiają się nowi (albo chociaż tacy, o których wcześniej nie słyszałem i sądząc po punktach reakcji - świeżaki), których przyjemnie sie czyta, piszą z sensem, mają jakąś zajawkę, są sympatyczni i nie pierdolą bzdur to i łapią raczej pozytywny feedback.