Square 8 506 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 27 minut temu, kanabis napisał: Jest jakis ranking najlepszych najgorszych uzytkownikow? Jak wyglada top 3? Frosti juz ostro na plusie, z 15 jednostek to jak wyglada teraz tabela? Mendrek? Gears up? Najwięcej masz dostępne tu https://www.psxextreme.info/topmembers/ Najmniej nie ma ogólnodostępnej listy, ale Spoiler 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Masakratos za co tyle minusów najebał? Jakie było jego lore? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 żuroma już nie pokona, ehh nawet w tym ssiesz pałe girs zostaje Ci konkurowanie z 10 latkami w zbieranie gier na switcha Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Co tam u szproty? Chyba ostatni raz widziałem z nim wywiad po maturze na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 To jest niewiarygodne jak ten odklejus żyjący we własnej nibylandii robi z siebie ofiarę i niewiniątko. Nie pamięta jak uskuteczniał nagminny prowakatorsko-trolerski gównoforuming. Ktoś się wkurwił i postanowił odpłacił ci w ten sam sposób, nie zmuszając się do rzucania grochem o ścianę. Do tego jeszcze odwracasz kota ogonem. "To nie ja miałem umorusanego wąsa lukrem od makowczyka, to byli oni, wszyscy są winni, tylko nie ja". Przyszedłeś do tematu moderacji jak każdy twojego pokroju? Przyszedłeś. Chciałeś byś albinoskiem, zwierzątkiem pod ochroną? Chciałeś. Z jakiej racji? Nawet w 1% na to nie zasłużyłeś, wręcz przeciwnie. We własnej, zwichrowanej psychice teraz będziesz kreślił jak to zastosowałeś niesamowity, wyprzedzający ruch szachowy i tak sobie poradziłeś, że bez reputacji straciłeś chęci do życia. Nawet trolowanie, już cię nie bawi, pomijam, że to gorsze niż bycie prawdziwym debilem, ale spoko, powrzucasz parę gówien ze switcha w zakupach i kiedyś wyjdziesz na prostą. Cierpliwości. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 6 minut temu, _Red_ napisał: Co tam u szproty? Chyba ostatni raz widziałem z nim wywiad po maturze na YT. Raz znalazłem babe na tinderze która miała szprote w znajomych. Pojebana akcja. Prawie tak samo jak wtedy gdy ogolił się na łyso Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Żuromin elegancki wynik sumując dwa konta w TOP5 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 39 minut temu, SlimShady napisał: i tak sobie poradziłeś, że bez reputacji straciłeś chęci do życia. I kto tu jest odkleeńcem xD Człowieku co ty wiesz o moim życiu żeby pisać takie dyrdymały xD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Kurła, jaki wstyd przed Adamusem Do tej pory nie znał mrocznego lore tego forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 A później będzie wielkie zdziwienie jak zacznie od następnego numeru pisać jak frosti. Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 9 minut temu, Bzduras napisał: Kurła, jaki wstyd przed Adamusem Do tej pory nie znał mrocznego lore tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 19 minut temu, GearsUp napisał: I kto tu jest odkleeńcem xD Człowieku co ty wiesz o moim życiu żeby pisać takie dyrdymały xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Ile razy trzeba człowiekowi powiedzieć ze wszech stron, że jest fają, aby zaczął się w końcu wstydzić? Wstydzić, tak po ludzku. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Jerome. Niedoscigniony wzór umyslowo chorego uzytkownika Jak moglem o nim zapomniec. I Mendrka nie ma? Chlop juz na plusie? Ehh czlowiek nie nadąży za tymi zmianami klimatu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Jesteście skrajnie nietolerancyjni. Może ja jestem czasem opryskliwy, ba, czasami napisze coś niemiłego ale potrafię uszanować, że ktoś jest pierdolnięty. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 5 minut temu, kanabis napisał: Jerome. Niedoscigniony wzór umyslowo chorego uzytkownika Jak moglem o nim zapomniec. I Mendrka nie ma? Chlop juz na plusie? Ehh czlowiek nie nadąży za tymi zmianami klimatu Kabi ty dalej myślami w 2010 gdy rozi i mendrek byli minusowani! Ci użytkownicy to świetny przykład psychy ze stali, teraz takich nie robią. Same cipuszki pokroju giryupa i sojaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Nawet lubiłem jak pisał o sobie pod alterem. "Ależ go podziwiam, jak widzę jak kroi noobów w bloodbornie, to aż stają mi suty na baczność. A jaki on przystojny i jak zna się na modzie, o la la , dzisiaj takich ze świecą szukać". Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Ciekawe czy dalej się chowa za filarem w DKS Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Godzinę temu, Pupcio napisał: Kabi ty dalej myślami w 2010 gdy rozi i mendrek byli minusowani! Ci użytkownicy to świetny przykład psychy ze stali, teraz takich nie robią. Same cipuszki pokroju giryupa i sojaka Pokolenie płatków śniegu, uważaj żeby za dużo im nie powiedzieć, bo ich urazisz. To ten gatunek co z mamą na rozmowę w sprawie pracy przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 3 godziny temu, Faka napisał: Masakratos za co tyle minusów najebał? Jakie było jego lore? Masakratos ruchał MILFy i nagrywał filmy w ich basenach. 3 godziny temu, _Red_ napisał: Co tam u szproty? Chyba ostatni raz widziałem z nim wywiad po maturze na YT. Z tego co pamietam to po odejściu z forumka stał się dużą tuzą w świecie polskich Chanów i założył Uczuciopedie czy coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 A to kojarzę, chyba jakiś półgłówek nagrywał na YT jak pił wodę z kibla by go szprota przyjął do grupki, czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 łowca stał się zwierzyną, a zwierzyna stała się łowcą Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 ja kojarzę jego fotkę jak ściął włosy na zero bo mu tak czezky kazał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Tokar. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Właśnie była przecież jakaś afera ze szprotą chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi