kanabis 22 645 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 No ale ten soyokaze nawet nie odpisal. Moze juz nie zyje Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 1 minutę temu, kanabis napisał: Moze juz nie zyje Jeśli zabił się przez klauny, to mam nadzieję że jesteście z siebie dumni Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 Akurat ja reakcji nie dalem wiec do mnie po swietach policja nie zapuka Dobra soyboy nie zyje, ANYWAY W dniu 18.12.2022 o 15:50, Soyokaze napisał: Czytając końcówkę wątku o kartach i CPU i tego ile kto chce FPS wyciągać Od 15 lat nie ogarniam "mentalność" pecetowsca typowego mimo posiadania tylko peceta do grania od 2004 roku Zawsze komputer lub karta były brane i było szukane w dniu gdy coś padało, nigdy na bieżąco, nigdy śledzenie, jaranie się tym itd. Co było w dniu gdy padło szukanie wydajnego i taniego. Nigdy by być pod jakieś TOP i nadążać nad trendami. To jakis mniejszy chyba syndrom PCMastera się objawia tylko u graczy PC. I tylko u nich ciągłe gadanie o szynach dławieniu się itd Pewnie to też to, że od zawsze byłem konsolowcem ale z braku hajsu na nowa konsolę i PC do pracy musiałem kompa do grania również kombo zrobić. Czytam, i czytam i zawsze oczy wielkie. Jak o ilości KM w aucie co roku z gazetek, lub babskie dyskusje o kożuchach i paznokciach Wy to macie "problemy" i wynajdywanie sobie kolejnych, przy modernizowaniu sprzętu. Mi aby chodzi i bym mógł grać nawet na średnich i tyle Gry są ważniejsze bardziej. Z ciekawosci bo goscia nie kojarze sprawdzilem jego dotychczasową kariere Chlopak splodzil takiego posta w temacie gdzie sie pececiarze alfa nakurwiaja jak ktos napisze ze ludzki wzrok nie wylapie roznicy pomiedzy 100 a 120 fps. Ewidentnie nie przeczytal poradnika "krok po kroku na forum psx extreme" Heroes 3 sa wazniejsze bardziej na srednich. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 Ale sojakaze zrobił wam rozrywke na święta z tym tematem. Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 No ale tym gamingowym kompem z 2004 to Mejm zostal zawstydzony Wcale nie jestes retro Mejm! Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 Soyo, żartowałem, masz zajebiście lekkie pióro, wracaj. Zresztą twój pocałunek śmierci(ostatni post), to była twoja życiówka, jeszcze wiele przed tobą, a za ten temat należy ci się nagroda forumowicza roku. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 18 minut temu, kanabis napisał: No ale ten soyokaze nawet nie odpisal. Moze juz nie zyje Pewnie napisał do adminów o usunięcie konta od razu po założeniu tego tematu Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 12 minut temu, kanabis napisał: No ale tym gamingowym kompem z 2004 to Mejm zostal zawstydzony Wcale nie jestes retro Mejm! Je.bany, przegonil mnie Cytuj
Kmiot 13 873 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 Proponuję powołać niezależną komisję, która będzie określać czy dana reakcja jest uzasadniona w dyskusyjnej sytuacji. Jeśli nie będzie, to dawca reakcji powinien być banowany, albo przynajmniej przez tydzień chodzić w butach niesłusznie pokrzywdzonego, aby poczuł jak to jest. Spoiler Pora ukrócić ten proceder, bo nowi użytkownicy są poddawani zbyt dużej presji, a na to nie może być społecznej zgody. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 sojak dostał ponad 40 klalnów. W sumie to dość imponujący wynik w tych ciężkich forumkowych czasach Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 A pewnie nie wszyscy jeszcze glosowali. Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 Wypada też zrobić porządek z tymi, którzy nakradli w zakupach growych. Nazwijmy to roboczo reperacjami wojennymi. Niech oddadzą, to co co zdobyli bez własnego wkładu, wzbogacając się na cudzej krzywdzie, często kradnąc zdjęcia z neta, tudzież "wypożyczając" sprzęt ze sklepu, a później oddając go jako 14 dniowy zwrot(jak ten od knacka razy 6). 2 1 Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 ja wszedłem, wydaje mi się, jako jeden z pierwszych do tego tematu, ale pomimo tego, że kusilo, by wstawić dla beki 'beke z typa', to jednak pomyślałem, że nie będę założycielowi tematu sprawiał przykrości chwilę przed wigilia no dobry chłopak ze mnie a w sumie to jaka jest różnica między plusikiem a 'this'? 1 Cytuj
Majjjk 1 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 24 minuty temu, Kmiot napisał: Proponuję powołać niezależną komisję, która będzie określać czy dana reakcja jest uzasadniona w dyskusyjnej sytuacji. Jeśli nie będzie, to dawca reakcji powinien być banowany, albo przynajmniej przez tydzień chodzić w butach niesłusznie pokrzywdzonego, aby poczuł jak to jest. Pokaż ukrytą zawartość Pora ukrócić ten proceder, bo nowi użytkownicy są poddawani zbyt dużej presji, a na to nie może być społecznej zgody. taki forumowy VAR Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 25 minut temu, Ludwes napisał: a w sumie to jaka jest różnica między plusikiem a 'this'? Było już w temacie. This to taki neutralny Plusik, czyli przyznajesz np rację albo ktoś napisał to co ty chciałeś bez zwiększania reputacji. Beka na podobnych zasadach tylko dla Haha. 1 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 Jakiś siusiak wykasował mój post więc zapytam tak - kto w 2022 przejmuje się minusami czy clownami? A leci 6 strona topicu i będzie więcej... 1 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 Moim zdaniem powinniśmy zająć się prawdziwymi problemami, czyli np. tym dlaczego reakcja "this" nie zwiększa do tej pory reputacji? 2 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 43 minuty temu, Pupcio napisał: sojak dostał ponad 40 klalnów. W sumie to dość imponujący wynik w tych ciężkich forumkowych czasach Wysoka frekwencja bo 2 dzień świąt. Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 55 minut temu, Mejm napisał: A pewnie nie wszyscy jeszcze glosowali. Ja swoja reakcje dam dopiero jak soya da znac ze żyje. Dobra 55 minut temu byl aktywny, mozna ładowac klauna Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 Chyba, że to już prokuratura loguje się na jego konto, żeby sprawdzić osoby winne jego śmierci Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 Nie brałem udziału w tym brutalnym linczu, więc nie zasiądę w nowym roku na ławie oskarżonych, albo jakby co będę krzyczał dla was PDW. Jak będę wiedział, gdzie garujecie, to mogę też odpalić race w geście solidarności. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 20 minut temu, ASX napisał: Moim zdaniem powinniśmy zająć się prawdziwymi problemami, czyli np. tym dlaczego reakcja "this" nie zwiększa do tej pory reputacji? Bo wtedy bylaby tym samym co plusik. Nie wiem jaki jest origin tej reakcji, poza tym, ze powstala na zyczenie Shena. On jaral sie leosia mimo prawie 40ki na karku to moze byl biegly w tych tiktokowych trendach. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 2 godziny temu, SlimShady napisał: Wypada też zrobić porządek z tymi, którzy nakradli w zakupach growych. Nazwijmy to roboczo reperacjami wojennymi. Niech oddadzą, to co co zdobyli bez własnego wkładu, wzbogacając się na cudzej krzywdzie, często kradnąc zdjęcia z neta, tudzież "wypożyczając" sprzęt ze sklepu, a później oddając go jako 14 dniowy zwrot(jak ten od knacka razy 6). Gorsi są ci z tematu Kobiety, na te gry to chociaż pieniądze wydali. Cytuj
maciucha 11 652 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 Elitese? To ten typ co pisze posty na 10000 znaków ale potrzebuje polskiego języka w codzie bo inaczej nie wie jak grać? 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi