Frantik 2 571 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Tyż. Pomysł na fabułę ciekawy, tematyka odpowiednio "ciężka" jak na SH, ale wykonanie niestety szybko siadło Momentami zbyt łopatologicznie dostajemy wszystkim w twarz, brakuje tu niedopowiedzeń, a miejscami trochę krindż np. Spoiler meltdown laski o mało lajków Potwór fajny, ale sekwencje ucieczkowe irytujące i zbyt częste. Czułem się jak szczur w labiryncie, gdy za każdym razem metodą prób i błędów musiałem odkrywać jedyną właściwą ścieżkę. No a ostatni "run" już w ogóle mnie wymęczył - kto grał, ten pewnie wie dlaczego Spoko eksperyment, fajnie, że za darmo, ale jeśli to ma być jakiś szerszy nowy kierunek dla serii to meh 1 Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Ponoć fabuła w tej grze może być bardziej skomplikowana i subtelna. Raz, że czytałem czyjeś opracowanie przemawiające za tym, że dziewczyn jest dwójka, nie trójka, i tak, miało to sens i sporo argumentów ze szczegółami. Dwa, że ta gra jest pewnego rodzaju komentarzem na temat tego, jak twórcy SH są pod "opresją" Konami. Naciągane? Też tak myślałem dopóki nie zobaczyłem przykładów i ewentualnych metafor. Oczywiście mogą być nieprawdziwe, w sensie że autor nie miał tego na myśli, ale i tak polecam obczaić. Albo olać jak ktoś ma to w dupie i nie chce szukać drugiego dna. W końcu to tylko interpretacje zgłodniałych fanów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi